Şimdi Ara

OraLeTH Edana Base Archer PK Video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar hazırlamış olduğum bu pk videosunu 5 gün önce başka bir forumda da paylaştım ve çok olumlu tepkiler aldım.Burda pek takılan kalmamış ama DH ile paylaşmak istedim.

Bilmiyorum Edanada oynayan ve beni tanıyan birileri var mı DH Ko bölümünden ama tanıyan bilir Okçu olduğum için sık sık hakkımda ortaya atılan iddialar vardı, onlara cevap niteliğinde bir video oldu

2 farklı link var.Youtube linki daha kalitelidir onu tavsiye ederim.

http://www.youtube.com/watch?v=2cvHdf6T4bs

http://www.izlesene.com/video/oyun-oraleth-edana-base-archer-combo-king/1149156

5li ve 3lü okta cooldown olmayışını bilmeyenler için açıklıyım karus archerlarda, humanlarda olduğu gibi Arrow shower skillinde bir cooldown yoktur.

İyi seyirler

• Tebrik ederim archerların küfür yedigi bir zamanda bu kadar legal oynaman çok güzel birşey.Combo güzel,video güzel,char güzel.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Tebrik ederim archerların küfür yedigi bir zamanda bu kadar legal oynaman çok güzel birşey.Combo güzel,video güzel,char güzel.Teşekkürler.
    kotam dolmaya yakın yinede izledim legal archer
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Tebrik ederim archerların küfür yedigi bir zamanda bu kadar legal oynaman çok güzel birşey.Combo güzel,video güzel,char güzel.Teşekkürler.
    Harika bir video. Bu dönemde legal yolla archer oynamak zordur. Hele birede iyi oynuyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Harika bir video. Bu dönemde legal yolla archer oynamak zordur. Hele birede iyi oynuyorsan.

Alıntıları Göster
    Archer combon harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Alıntıları Göster
    Öncelikle tebrik ediyorum gerçekten çok iyi bir wideo olmuş. Ayrıca eminim ki kötü tepkilerde cok olmustur wideonda da belirtmişsin zaten, böle güzel combo ile oyundaki kxperlar yüzünden tepki alman cok cok doğal ne yazık ki, tekrar tebrik ediyorum başarılarının devamını dilerim. Eline emeğine sağlık...

• quote:

Orijinalden alıntı: ZynLSzn

Öncelikle tebrik ediyorum gerçekten çok iyi bir wideo olmuş. Ayrıca eminim ki kötü tepkilerde cok olmustur wideonda da belirtmişsin zaten, böle güzel combo ile oyundaki kxperlar yüzünden tepki alman cok cok doğal ne yazık ki, tekrar tebrik ediyorum başarılarının devamını dilerim. Eline emeğine sağlık...

Alıntıları Göster
    İlk Defa Archer Videosu İzledım Archerden Zevk Alanlar Saçma Geliyodu Ama Zevkler Farklıdır Tabi :) Combon Güzel..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunodeHierro

İlk Defa Archer Videosu İzledım Archerden Zevk Alanlar Saçma Geliyodu Ama Zevkler Farklıdır Tabi :) Combon Güzel..

Alıntıları Göster
    güzel video kardesm :)) emege saygı gercekten takdıre deger .. bu kadar kosp vb ıllegal ıcınde :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ef54n3

güzel video kardesm :)) emege saygı gercekten takdıre deger .. bu kadar kosp vb ıllegal ıcınde :))

Alıntıları Göster
    Çok güzel bir hesap ve oyunculuğunda süper . Kosper diyen olursa Pm kapat devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih` -- 17 Eylül 2009; 11:47:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OraLeTH_

5li ve 3lü okta cooldown olmayışını bilmeyenler için açıklıyım karus archerlarda, humanlarda olduğu gibi Arrow shower skillinde bir cooldown yoktur.

aynı skill, aynı base id, nasıl karusta cd yok humanda var oluyo ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

quote:

çok hoş eline sağlık
  • quote:

quote:

humanların 5 li ve 3lüde cd mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

humanların 5 li ve 3lüde cd mi var

Alıntıları Göster
    bende hep okcu oynamak isterdim ama kısmet olmadı pek
  • Ellerine sağlık,güzel video olmuş.Okçu combosundan fazla anlamam;ama böyle iş yapıyorsan ve bu kadar adamı vs'de alabiliyorsan iyi combo yapıyorsun.Böyle güzel bir videonun devamını bekliyoruz.Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eymen~

Ellerine sağlık,güzel video olmuş.Okçu combosundan fazla anlamam;ama böyle iş yapıyorsan ve bu kadar adamı vs'de alabiliyorsan iyi combo yapıyorsun.Böyle güzel bir videonun devamını bekliyoruz.Kolay gelsin.
    ben pek begenmedm combo yapacam die skilleri vuramiyorsun bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creatos

ben pek begenmedm combo yapacam die skilleri vuramiyorsun bazen

Alıntıları Göster
    @arseniCem
    Evet karuslarda yok humanlarda var öyle ilginç bir durum.

@Creatos
    F12 ile çektim videoları o zaten normalde kastırıyor, bir de pc kötü olunca çok kasıyor.O yüzden bazen fail oluyor skiller.Yoksa kasmayınca skillerin vurmama durumu yok

• quote:

quote:

Şu sebepten hemen açıklıyım, eskiden kxp un seri cs deilde 5 li ok la yapıldığı zamanlar bütün serverlarda ardream da humanlar orc base in yanındaki tepeye cıkıp öle bi kxp yapıyorlardı ki k2 bunu çözmek için cd getirmek zorunda kaldı çünkü ardream a girilmiyordu kelimenin tam anlamıyla ha orc lar kullanmıyor muydu tabii ki en az humanlar kadar kullanıyorlardı fakat map avantajı olarak humanlar avantajlıydı respawn olanı da tekrar anında kesebiliyorlardı kendi orc baselerinde.. İşte bu yüzdendir ki aciz k2 böle bi uygulama yaptı uzun zaman önce ve hala öle devam etmekte

• quote:

Orijinalden alıntı: ZynLSzn

quote:

quote:

Şu sebepten hemen açıklıyım, eskiden kxp un seri cs deilde 5 li ok la yapıldığı zamanlar bütün serverlarda ardream da humanlar orc base in yanındaki tepeye cıkıp öle bi kxp yapıyorlardı ki k2 bunu çözmek için cd getirmek zorunda kaldı çünkü ardream a girilmiyordu kelimenin tam anlamıyla ha orc lar kullanmıyor muydu tabii ki en az humanlar kadar kullanıyorlardı fakat map avantajı olarak humanlar avantajlıydı respawn olanı da tekrar anında kesebiliyorlardı kendi orc baselerinde.. İşte bu yüzdendir ki aciz k2 böle bi uygulama yaptı uzun zaman önce ve hala öle devam etmekte

Alıntıları Göster
    humanlarda cooldown oldugu için 5 li + 3 lü combo yapiliyor. Gercekten bir archer hastasiyim uzun sure de oynadim 5 li + w + 3 lü combom sebebiyle bir çok kişiden koxper tbl ci diye kufur de yedim hepsini evime davet ettim yan yana vs atalim dedim hiç biri yanaşmadı bile.. Characterimin nickini bile LegaLArcher yaptım ama bazı ezikler hala kabullenmek istemiyor. Bu arada güzel video arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

humanlarda cooldown oldugu için 5 li + 3 lü combo yapiliyor. Gercekten bir archer hastasiyim uzun sure de oynadim 5 li + w + 3 lü combom sebebiyle bir çok kişiden koxper tbl ci diye kufur de yedim hepsini evime davet ettim yan yana vs atalim dedim hiç biri yanaşmadı bile.. Characterimin nickini bile LegaLArcher yaptım ama bazı ezikler hala kabullenmek istemiyor. Bu arada güzel video arkadaşım

Alıntıları Göster
    itemlerin neler söler misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

itemlerin neler söler misin?

Alıntıları Göster
    Bu aralar beni çok okçu sevdası sardı ya
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.