Şimdi Ara

Oran Analizi ile 26 Kasım Cumartesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugünün analizleri bu şekilde. Ben aralarından hiç seçim yapamadım hepsine aynı derecede güveniyorum. Yaptığınız kuponları paylaşırsanız hep birlikte aralarından seçim yapalım. Bu maçlarla ilgili bildiğiniz önemli bir detay, istatistik, sakat/cezalı bilgisi vs. varsa paylaşın bu şekilde çıkan bilgilerle tahminler örtüşürse daha sağlıklı olur.

Oran Analizi ile 26 Kasım Cumartesi

İlk defa görüp bir şey anlamayan arkadaşlar ilk açtığım konuyu inceleyebilirler.
    https://forum.donanimhaber.com/m_121931133//tm.htm

• Ben aralarından bi kaç tane seçip kupon yapayım, siz de seçtiğim maçları direk eleyin çünkü gelmeyecek olan maçlari seçeceğim büyük ihtimalle:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 tane patlak verir onun dışında hocam yine çok sağlam geldiniz
  • ee kupon yapan yok mu? 150 görüntüleme var 2 cevap gelmiş. Ne bir fikir belirten var ne bir kupon yapan. Böyle olmaz ki beyler :(

Özelden bir sürü mesaj geliyor paylaş paylaş diye, paylaşıyoruz tık yok. Şu maçlara biraz yorum gelse herkesin hemfikir olduğu maçlar olsa beraber oynasak daha iyi olmaz mı beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Jamiryo-

278 290 294 266 264 324 333 e oynadim 278 ilk yaridan 1-1 oldu.Diğerlerindede tık yok.Umarim yatmayız.

OOo nerde yatar var bulmuşsun tebrikler

Ben de 339 Vitesse - Excelsior maçına 3.5A oynadım İY 1-2 bitti Normalde 3.5Ü oynasam maç böyle biter ve tek golden yatardım ama 3.5A oynadığım için kesin gol olur. Yine başarı oranında %50 den ileri gidemedik. Bırakıyorum bu işleri.

• Dk.65 oldu hala gol yok böyle yapıp umutlandırıyorlar insanı. Dün de 2.5A dediğim maç 0-1 ken ev sahibi 89' 1-1 ve 90+ da 2-1 yapıp yatırdı beni. Yatacaksa baştan yatsın da umutlanmayayım be

Edit: 74' skor 2-2 gidip bi soğuk su içeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Righte0us -- 26 Kasım 2016; 22:3:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Jamiryo-

Aynen hocam hiç sormayın yaNeyse 1 tane daha kupon yapmıştım Sevilla yenerse tutuyor.

Sevilla 2-1 yaptı hadi iyisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.