Bildirim
Orangi Pi PC: Mini PC, Geliştirme Bordu - 8,54$ (BİTTİ)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aklimda hic yokken aldim. Fiyat iyi, urunde guzel. tesekkurler -
Hocam cahilliğime verin. Olayı nedir bu board un?quote:
Orijinalden alıntı: tuilde
Aklimda hic yokken aldim. Fiyat iyi, urunde guzel. tesekkurler -
quote:
Aklimda hic yokken aldim. Fiyat iyi, urunde guzel. tesekkurler
Hali hazırda elimde bi tane varken bi tane daha aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: samsunum55
Hocam cahilliğime verin. Olayı nedir bu board un?
Debian, Ubuntu, Android vs işletim sistemleri yüklenebilen ARM işlemcili minik bir bilgisayar diyebiliriz. İnternette çeşitli projeler yapanlar bulabilirsiniz. Bizim için düşük güç tüketen 7/24 açık tutabileceğimiz bir bilgisayar işlevi görüyor. En basitinden televizyona bağlayıp video, internet, vs için kullanılabilir.
-
Youtube den baktım kodi yüklenebiliyor hatta adam abartıp 4k video açtı açmaz sandım ama hiç kasma görmedim 30tl ye tv box olur videodaki gibiyse, haber veren arkadaşa teşekkürler -
güzel fırsat sabaha ben de sipariş geçmeyi düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: olivier_kahmquote:
Aklimda hic yokken aldim. Fiyat iyi, urunde guzel. tesekkurler
Hali hazırda elimde bi tane varken bi tane daha aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: samsunum55
Hocam cahilliğime verin. Olayı nedir bu board un?
Debian, Ubuntu, Android vs işletim sistemleri yüklenebilen ARM işlemcili minik bir bilgisayar diyebiliriz. İnternette çeşitli projeler yapanlar bulabilirsiniz. Bizim için düşük güç tüketen 7/24 açık tutabileceğimiz bir bilgisayar işlevi görüyor. En basitinden televizyona bağlayıp video, internet, vs için kullanılabilir.
Alıntıları Göster
-
ben kodi'yi stabil çalıştıramayıp satmıştım. benim beceriksizliğim diye düşündüğümden bu fiyata dayanamayıp bi tane daha aldımquote:
Orijinalden alıntı: mysterious79
güzel fırsat sabaha ben de sipariş geçmeyi düşünüyorum
Alıntıları Göster
-
Nasıl kullanımı kolay mı? İnternetten yeterli bilgi alabilir miyiz? Bir de dc güç girişi ölçüleri doğru değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: HilmiE
ben kodi'yi stabil çalıştıramayıp satmıştım. benim beceriksizliğim diye düşündüğümden bu fiyata dayanamayıp bi tane daha aldım
Alıntıları Göster -
İnternette paylaşılan imajları kurmak kolay. Sonrasında yapmak istedikleriniz linux ile ilgili işler oluyor genelde, onu da internette her türlü bulursunuz.
Güç girişinin ölçülerinden eminim (4.0mmx1.7mm). Düzgün bir adaptör ve kablo kullanılmalı; internette karşılaştığım boot etmiyor, görüntü gelmiyor vs problemlerin %90'ı güç kaynaklı. -
Teşekkürler, siz de kullanıyor musunuz bu ürünü gelince önce fabrika os u deneyeyim sonra diğer os lara açılırım diyorum. -
Evet pek aktif olmasa da kullanıyorum. Daha önce belirttiğim gibi ürünün dahili hafızası yok, ürünü geldiği haliyle takıp kullanamazsınız. Bir sd karta kurulum yapmanız gerekecek. -
adaptör ucunu bulmak biraz zor oluyor. aliexpressten alın, beraber gelsin.quote:
Orijinalden alıntı: mmucit
Teşekkürler, siz de kullanıyor musunuz bu ürünü gelince önce fabrika os u deneyeyim sonra diğer os lara açılırım diyorum. -
Raspery den ne farki var bunun ??
Windows yuklense alirdim.Windows disinda hicbi isletim sistemini tam.randumanli kullanamiyorum. -
Raspberry Pi'den farkı fiyatı hocam. Ancak Raspberry Pi'nin topluğu çok daha geniş.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-ACF0A91A6
Raspery den ne farki var bunun ??
Windows yuklense alirdim.Windows disinda hicbi isletim sistemini tam.randumanli kullanamiyorum. -
Bende aldım teşekkürler,biraz oynayalım bakalımquote:
Orijinalden alıntı: olivier_kahm
Raspberry Pi'den farkı fiyatı hocam. Ancak Raspberry Pi'nin topluğu çok daha geniş.
Alıntıları Göster
Aliexpressten güç kablosu sipariş eden varsa öneri yapabilir mi
-
Ben şundan aldım ama bordun ışıkları yandığı halde monitöre görüntü gelmedi. Şu linktekini almayın.
http://www.aliexpress.com/item/0-8M-USB-charger-cable-to-DC-4-0-1-7-mm-plug-dc4-0X1-7/32589448214.html -
şunu alayım demiştim.quote:
Ben şundan aldım ama bordun ışıkları yandığı halde monitöre görüntü gelmedi. Şu linktekini almayın.
http://www.aliexpress.com/item/0-8M-USB-charger-cable-to-DC-4-0-1-7-mm-plug-dc4-0X1-7/32589448214.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanım.Uzmanı -- 14 Temmuz 2016; 14:47:27 >
-
Mantıklı gözüküyor, ben usb adaptör için sadece kablo almıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 14 Temmuz 2016; 15:30:13 > -
quote:
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/5v-2a-tablet-pc-mp3-mp4-adaptoru-4-0mm-x-1-7mm-227183076
iyice takmışız aliexpresse, burda kargo dahil daha ucuz,iki güne kapıda zaten ne uğraşıcam çinle
-
http://www.aliexpress.com/item/5V-2A-Power-Charger-Adapter-High-Quality-DC-Power-Adapter-Power-Supply-Adapter-For-Banana-Pi/32657534854.html?spm=2114.13010608.0.67.ikwVUWquote:
Orijinalden alıntı: Donanım.Uzmanıquote:
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/5v-2a-tablet-pc-mp3-mp4-adaptoru-4-0mm-x-1-7mm-227183076
iyice takmışız aliexpresse, burda kargo dahil daha ucuz,iki güne kapıda zaten ne uğraşıcam çinle
Alıntıları Göster
ben bu adaptörü aldım sorunsuz çalışıyor.
bunu almadan önce usb kablo vardı ve 5v 2a herhangi bir adaptörle çalıştıramamıştım.
ethernet ışıkları yanıyordu ama sanıyorum güç yeterli gelmiyordu.
aldığım adaptörü takınca ethernet ışıklarının haricinde board'ın üzerindeki kırmızı ışıkta yandı ve çalıştı.
tespitim şu oldu; usb kablo adaptörden yeterli gücü çekemiyor...
Benzer içerikler
- amazon yurtdışı alışveriş
- imei kapanma süresi sorgulama
- arnavutluk teknoloji mağazaları
- alibaba"dan tek ürün almak
- dhgate güvenilir mi
- hepsiburada global nedir
- temu gümrük vergisi
- temu alışveriş sınırı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X