Bildirim
orbit downloader a ne oldu?
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
16 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
free download manager
beleş , Türkçe destekliyor , kullanışlı
sayfada bi yere sağ tıkla , "download video with fdm" tıkla -
internet download manager -
ne sorunun var acaba bende kullanoyorum çok memnunum. -
bağlantı sorunu olabilir mi?.. firewall falan yükledin galiba. durduk yere indirmeme sorunu başka türlü oluşmaz bence. en iyisi temiz kurulum yap. prt engellemesi olmadığından da emin ol. alternatif olarak en iyisi free download manager derim. daha kolay ve kullanışlıdır. youtube dan falan da video indirir. -
aynı sorun bende de var maalesef.ustelik program kendini de guncellemiyor.2.6.4 surumunde takılıp kaldı.acaba sorun youtube ile ilgili de site video indirilmesin diye onlem mi koydu? -
quote:
Orjinalden alıntı: selim1985
Free download manager i tavsiye derim .Açık kaynaklı ,çok hafif (sistemi hiç kasmıyor) ,çok dil desteğine sahip ve indirme yöneticileri arasında en çok özelliklere sahip . Fakat hız olarak bakarsak ondan bir önce İnternet download manager geliyor ki o program 1 aylık sınırlı kullanıma(ücretli) sahip olduğu için ben yüklemiyorum...
Ve tüm işletim sistemlerine uyumlu ....
istersen onu da sinirsiz yapabilirsin
gugıl amcaya sor bi...
-
ARKADAŞIM VİDEOYU İNDİREMİYORSAN VİDEOYU AÇMADAN ÖNCE ORBİT DEN GRAB VAR INA TIKLA SONRA VİDEOYU AÇ VEYA SAYFAYI YENİLE GRAB TA ÇIKAR İŞRETLER SİN DOWLOAND DERSİN OLMASSA TEKRAR YÜKLE ARAYICIN HANGİSİ İSE ONU SEÇ YÜKLERKEN FİREFOX FİREFOXU EXPLORER SA EXPLORER I SEÇ OLUR;) BENDEDEE OLMUŞTU BİR ARA BU -
quote:
Orjinalden alıntı: kadir_0099
ARKADAŞIM VİDEOYU İNDİREMİYORSAN VİDEOYU AÇMADAN ÖNCE ORBİT DEN GRAB VAR INA TIKLA SONRA VİDEOYU AÇ VEYA SAYFAYI YENİLE GRAB TA ÇIKAR İŞRETLER SİN DOWLOAND DERSİN OLMASSA TEKRAR YÜKLE ARAYICIN HANGİSİ İSE ONU SEÇ YÜKLERKEN FİREFOX FİREFOXU EXPLORER SA EXPLORER I SEÇ OLUR;) BENDEDEE OLMUŞTU BİR ARA BU
Aynen grab ı ac bendede aynı sorun var şimdi youtubeden oyle yaptım indirdim. grab i ac video yu yenide get_video.flv yazar dosyayı indir.
edit: operada bazen sorun yapabiliyor firefox u kullan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnsln -- 4 Mayıs 2008; 17:38:36 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X