Bildirim
orcların el moraddaki deru partysi:D
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
RESIM OLMAMIS -
tıkla geliyo güzelmiş -
EWT OLM BU HANGI SERVER BE YA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiCaTu -- 15 Nisan 2006; 21:21:00 > -
kusura bakmayın unutmuşum serwer ares
bu arada cellat44 arkadaş oluyo izmirden :D çekmiş bana verdi koy die -
Şaşırmışınız siz yaw bu hangi server ya -
bizde lufersonu basınca townda piknik yapıyoz napalım işte onla<r öle partyle yetiniyolar -
ii vallaGüzel resimmis -
quote:
Orjinalden alıntı: ::112::hasbanned
bizde lufersonu basınca townda piknik yapıyoz napalım işte onla<r öle partyle yetiniyolar
lafla peynir gemisi yürümüyo resim görelim!!! -
MUAHAHA ORCLARIN GUCU -
Aynısını bizde olypia da yaptık bi aralar sawaşta onların orayı basınca blue teams clanı ile yapmıştık -
lafla peynir gemisi yürümüyo resim görelim!!!
-
Bizim ark da areste human sabahtan beri karuslar human towndaymış hehehekafaya meteor yemişler -
ehauh bu bişi değil b ende geçen gun humanların orda apos partysi kurmustum:D
ve elimde videosu war ama upload etmek zor gelio -
Biz el morad castlede oturuyorduk 100 kişi fln vardık.Kralımız konuşma yapacaktı insanlar geldi kafamıza bomba attı hepimiz öldük süikast yaptı adiler -
eskiden ares de insanlar ork town da otururdu simdi 2-3 haftadır eziliyoz nolcak bu humanların hali -
Humanlar sandığınız kadar eziq diiil özellikle czde alın benden dün çektiğim ufak bi foto burda yalnızım biri ölüyo ötekisi town
-
düzelttim link i[simage]http://img105.imageshack.us/img105/4089/2vs1amakayolartabibirimeftatek.jpg[/simage] -
işte şimdi oldu -
quote:
Orjinalden alıntı: DmXxXx
işte şimdi oldu
areste insanlar ustun ama iğnsanların çoğu a1 de çünkü pre hepsi bu olay a3 de olduğu için orda eziqler vardı butun sebep bu!!
Benzer içerikler
- mage stat dağılımı
- knight online skill sıfırlama
- old takı çevirme
- komik klan isimleri
- anahtar görevi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X