Şimdi Ara

Ordu - Fatsa'ya atandım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fatsa /Yalıköylüyüm. Fatsada fen lisesinde öğrenciyim Ev kiraları neye pahallı ucuz diyorsunuz Bilmiyorum Ama ortalama olduğunu düşünüyorum. Fiber Yok varsada Çok ufak bir alanda vardır yani sen kullanamazsın. Ama 3g iyi çeker:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekleriz

ünye>fatsa

gercekten cok guzel..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi dilekleriniz için çok sağolun

fatsa'ya yerleştim zaten. Tüm öğretmen arkadaşlarımız da fatsa'da kalıyor. Bi servis aracımız var, sabah hepimizi topluyor köye gidiyoruz. 35 dk sürüyor köye gitmesi. Yol bozuk çok sallıyor ama ne yapalım zorunlu hizmet görevi işte

Kiram 450TL. site içerisinde. Kaloriferli. 5. Kat. 3+1. Yeni bir daire. Memnunum
  • Ordu çok güzel bir şehir hocam,seveceğinize eminim.
  • Hocam biz de dolunay tarafında oturuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

iyi dilekleriniz için çok sağolun

fatsa'ya yerleştim zaten. Tüm öğretmen arkadaşlarımız da fatsa'da kalıyor. Bi servis aracımız var, sabah hepimizi topluyor köye gidiyoruz. 35 dk sürüyor köye gitmesi. Yol bozuk çok sallıyor ama ne yapalım zorunlu hizmet görevi işte

Kiram 450TL. site içerisinde. Kaloriferli. 5. Kat. 3+1. Yeni bir daire. Memnunum

hangi Okulda Ne öğretmenliği yapıyorsunuz? Merak ettim açıkcası

• Aslancami Köyü. Aslancami Okulu. İng. öğretmenliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Aslancami Köyü. Aslancami Okulu. İng. öğretmenliği

Sağolun Cevap için hayırlı olsun inşallah umduğunuz gibi gider Her şey

• hayırlı olsun hocam, ben de 3. sınıf ing. öğretmenliği okuyorum inşallah sizin bizi mezun olup atanıcaz
  • Ordu merkezde dogup unyede buyudum. O bolge dogasiyla harika bir yerdir ancak pek gelismis degil. Benim gozumde emekli olduktan sonra yazlik alinip yazlari kafa dinlenecek yer :)

Bir 5 sene once olsaydi unye daha iyidir derdim ama suan fatsa baya ataga gecti :)

Ordu gecen sene buyuk sehir oldu. Artik daha da gelisecegini umuyorum. Sehir merkezleri iyidir. Koy yerlerinde cahil kesim daha coktur. Laf anlatmakta baya zorlanabilirsiniz.

Bir diger kotu yanida genc kesim az oldugundan pek eglence mekani yoktur. Genelde 18-25 yas arasi universiteyi kazanip gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 17 Ekim 2014; 0:03:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Ordu merkezde dogup unyede buyudum. O bolge dogasiyla harika bir yerdir ancak pek gelismis degil. Benim gozumde emekli olduktan sonra yazlik alinip yazlari kafa dinlenecek yer :)

Bir 5 sene once olsaydi unye daha iyidir derdim ama suan fatsa baya ataga gecti :)

Ordu gecen sene buyuk sehir oldu. Artik daha da gelisecegini umuyorum. Sehir merkezleri iyidir. Koy yerlerinde cahil kesim daha coktur. Laf anlatmakta baya zorlanabilirsiniz.

Bir diger kotu yanida genc kesim az oldugundan pek eglence mekani yoktur. Genelde 18-25 yas arasi universiteyi kazanip gidiyor.

Evet hocam o sıkıntı oldu biraz. Öğrenci pek olmadığından ortam da pek yok. Ankara'da geçen 4 yıldan sonra insan en azından canlı müzik yapan bir yer arıyor. Emekliler ve aile kuranlar için çok iyi yer tabi. Bunun haricinde gayet memnunum buradan

Herkese iyi dilekleri için tekrar teşekkür ederim

• Memleketim :)

• 4hm3t.# kullanıcısına yanıt
    Fatsaya çok kez gittim, merkezi hoşuma gidiyor, sahili özellikle gerçekten güzel.
    Kirayı bilmiyorum o kadar bilgim yok. Ve işin iyi tarafı öyle geri kalmış bi ilçe değil, il olmak için ünye ve fatsa arasında yarış var diye biliyorum :).
    Tabii öyle mcdonaldsmış pizza hutmuş o tür yerler bekleme :). Çarşısı da fena değil, benim hoşuma gidiyor. Bir de ünyeye de yakın, orayı da gezip görmelisin.

Hem de aman aman pahalı bi yer değil.Sahil tarafında kafeler var, spor parkları var, akşamları canlı olan bi şehir ama geceleri ölüyor tabi ki ilçe sonuçta.

Yani beklentini çok yüksek tutma, ama kesinlikle kötü bi yer değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.