Şimdi Ara

Ordu - Fatsa'ya atandım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler öğretmen olarak atandım fatsa aslancami köyüne. oraları iyi bilen var mı? kiralar ne kadar fatsa merkezde? nerelerden ev tutulur? köye neyle gidip gelicem? fiber internet var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ordu'nun Fatsa İlçesine Hoş Geldiniz

Ordu'nun kıyı ilçesi Fatsa'ya atanmanız dolayısıyla sizlere hoş geldiniz demek isteriz. Fatsa, Karadeniz Bölgesi'nin büyüleyici bir kasabasıdır ve size unutulmaz bir deneyim sunmayı vaat etmektedir.

Fatsa İnsanı Nasıldır?

Fatsa insanı, sıcakkanlılığı ve misafirperverliği ile tanınır. Yardımsever ve dost canlısı tavırlarıyla kendinizi evinizde hissettireceklerdir. Kasabanın küçük boyutları sayesinde komşularınızla ve diğer sakinlerle kolayca kaynaşabilirsiniz.

Fatsa Nasıl Bir Yer?

Fatsa, doğal güzellikleriyle ünlüdür. Yemyeşil ormanları, altın rengi kumlu plajları ve berrak sularıyla doğa tutkunlarını kendine çekmektedir. Kasaba, tarihi öneme sahip yerleriyle de zengindir. Tarihi Fatsa Hamamı, Osmanlı dönemine uzanan büyüleyici bir yapıdır.

Ordu Fatsa Nasıl Bir Yer?

Fatsa, Ordu il merkezine sadece 40 kilometre uzaklıktadır. Bu yakınlığı sayesinde hem kasabanın huzurlu atmosferinin hem de şehrin olanaklarının keyfini çıkarabilirsiniz. Ordu, Karadeniz Bölgesi'nin önemli bir merkezi olup, üniversiteleri, hastaneleri ve alışveriş merkezleriyle modern bir şehirdir.

Fatsa İnsanları

Fatsa insanları, geleneklerine ve kültürlerine bağlıdırlar. Yöresel yemekleri, el sanatları ve folklör gösterileriyle zengin bir kültürel mirasa sahiptirler. Kasabada ayrıca aktif bir sosyal yaşam vardır ve yıl boyunca çeşitli festivaller ve etkinlikler düzenlenmektedir.

Fatsa Hamamı

Tarih boyunca önemli bir sosyal ve kültürel merkez olan Fatsa Hamamı, günümüzde de popüler bir turistik mekandır. Osmanlı mimarisinin güzel bir örneği olan hamam, yenilenerek modern bir tesise dönüştürülmüştür. Burada geleneksel Türk hamamı deneyiminin keyfini çıkarabilir, rahatlayabilir ve yenilenebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hayırlı olsun cevaplardan hiç birini bilmiyorum ama tekrardan hayırlı olsun
  • hayirli olsun konu uste ciksin uleyn

• çok sağolun arkadaşlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirlara vesile olur inşallah kariyerinde başarılar hocam.

• Hayırlı olsun hocam
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar. bir de fatsalı bulabilirsek güzel olacak :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsunn

• hayırlı olsun fatsa merkez gayet güzeldir bir kaç kere uğradım o taraflara,ama köylerini bilemem tabi
  • Seni 3 hayırla uğurluyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unreal Nerd

Seni 3 hayırla uğurluyoruz

inceyi gördüm hocam. eyvallah

• Hekimoğlu derler... hey gidi Çakır hey

• Hocam fatsada fiber internet var mıymış :)

• yerleştiniz mi nasıl oldu ? :D

ünyeyi az çok biliyorum ama fatsayı bilmem :D

(ordu merkeze gidince boztepeye muhakkak gidin :D hayatınızda görmediğiniz manzarayı göreceğinizden emin olun :D)
  • ne örtmeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_uslu

Hocam fatsada fiber internet var mıymış :)

yok hocam, maalesef

quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

yerleştiniz mi nasıl oldu ? :D

ünyeyi az çok biliyorum ama fatsayı bilmem :D

(ordu merkeze gidince boztepeye muhakkak gidin :D hayatınızda görmediğiniz manzarayı göreceğinizden emin olun :D)

Hocam ordu'da arkadaşlarım var. İlk olarak boztepeye çıktım. Gerçekten güzeldi. Fakat hemen bir sis çöktü, yağmur başladı. Pek vakit de olmadığından fazla gezemedim.

Evime de yerleştim şükür. Müdürüm sağolsun çok yardımcı oldu ev konusunda. Tek eksiğim televizyon. masam sandalyem halılarım perdem tülüm mutfak gereçlerim her şey tamam. Okuluma ve öğrencilerime de alıştım. Öğretmen arkadaşlarım da iyi. Zorunlu hizmet bölgesine atandığım için öğretmenler genç, yarısı da yeniydi zaten. Sıkıntı çekmedim anlayacağınız

quote:

Orijinalden alıntı: yörük

ne örtmeni

İngilizce hocam

• Köy mü bu aylarda çok yıldırım olur karadenizde. Trabzondayım bende daha dün evin yakınlarına 2 yıldırım attı şimdiden geçmiş olsun
  • bende unye deyim. fatsa unye birbirine yakindir. ikiside ordunun ilcesi. ev kiralari burda ucuz 3+1 falan 400 tlye var. hatta dahada dusuge bulunur. insanlari cama yakindir ilk basta bir otele veya ogretmen evine yerlesirsiniz sonra okulunuza yakin ev bakarsiniz. kaybolurum diye korkmayin zaten kucuk bir yer :) baska soru varsa elimden geldigi kadar yardim ederim. (fatsaya 4-5 defa gittim )

edit. suan farkettim koyde gorev yapacakmissiniz. sehir merkezine gelince yine siz bi ogretmen evine yerlesin :) sonra koye gider bakarsiniz eger yakinsa ve servis varsa serviske gidersiniz eger yakin degilse orda kucuk bir ev tutarsiniz. kime sorsaniz size yardim ederler.

hayirli olsun

edit2..yerlesmissiniz suan okudum tekrar hayirli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 16 Ekim 2014; 23:33:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Giresuna sık giderdim, fatsa ve ünyeden geçerdi otobüs. Ben böyle güzel bir yer görmedim. Karadenizin bana göre en gelişmiş ilçelerinden birisi. Hatta kısmet olursa yerleşmeyi bile düşünürüm o derece. Tabi köyleri vs hakkında bir fikrim yok ama güzel here atanmışsınız tebrik ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.