Korkudan engellemiş beni :) iki kelime konuşamaz yazamasınız. Sizin millet nezdinde bir karşılığınız yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ordusuna düşman bir siyasi parti (2. sayfa)
-
-
Ne güzel forum burası trol kaynıyor. Hesabı kapan geliyor.
-
Korkudan degil de midesi bulandigi icin engellemistir belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olabilir alışık olmadığı için ağız payını almaya midesi bulanmıştır
-
Yaziklar olsun herseylerinden fitil fitil cikmasi dilegi ile ve onlari destekleynelerinden ciksin allah baslarina herseyi versin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Kasım 2024; 13:34:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Askerlik yaptın mı?
Askeri düzenin en temel şartı, ast'ın üs'süne olan kayıtsız şartsız itaat etmesidir.
Bu dediğin askerler tam 7 kez farklı yemin edeceğiz demişler ama komutanları hayır demiş.
Olayı anlamamışsın Hacı Abi
O dediğin resmi tören için, diğer ettikleri yemin herkes dağıldıktan sonra kendi aralarında yaptıkları geleneksel yemin. Paydos çekildikten sonra zaten koşarak, gayrinizami geliyorlar.
Gençlerin enerjisi var, herşeylerini görmeyecen, dede değil bunlar!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MSB açıklama yapmış işte izin istediler verilmedi bu yüzden emre karşı geldikleri için disipline sevk edildiler. Böyleyse burada sorun nedir? Disiplin kararı sonrası ihraç edilmezler olur biter.
-
@asau
Hissss ne anlayıyorsun senin yalan dolanina burda inanacak sadece sızın asalak koyun gruhunuz mu var sanıyorsun hayırdır meydanı boş bullldumm istediğim gibi Atar salllar yalan dolan algı yaparım mi sanıyorsunnn akılı oll burdaa bizde varız 10 Kasımda yakasına Atatürk rozetini takmayan cemaatçi teğmenlerden hangısı ihraç edildi neyin yalanını söylüyorsun heee sen kimsin hayırdır ne sanıyorsun kendini o olayda yakasına Atatürk rozetini takan teğmenlerden ihraç edilen oldu bölük komutanı ihraç edildi .. Cübbeli askeri araçla cemaatlere zikir yapmaya giden albaya ne oldu askerî disiplin soruşturması açıldı mı görevden alındı mı ne anlatıyorsun kimi kandırmaya çalışıyorsunnn syn kimsin necisin hayırdır bı deyiver bakım. Varmı cesaretin cevap yazmaya
Darbeci muhturacı yaşar Büyükanıt muhtıra sonrası ne soruşturması açıldı ne davası açıldı mahkemeye çıktı mı ne Erdoğan ile Dolmabahçe de ne görüştü ölünceye kadar ne açıklanmayacak sırri vardı biat ettiğin reisin darbeciyi 28 Şubatcilar gibi neden hapise tikmadi da altına Mercedes temin etti var mı cevap verecek cesaretin varmiii yüreğin delikanlı isen engelimi kaldırır cevap verirsin delikanlı mısın 😎 göreceğiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sizin millet nezdinde ne karşılığız varrr anlatsana bana duymak istiyorum surda topu topu millet karşılığında %30 karşılığız var yanınıza aldığınız domuz bağci teröristlerin Hamisiyle devletin tüm imkanlarını kullanarak .montaj şantaj baskı ile iktidar olduğunuz gerçeğini mi değiştireceksin sanıyorsun.. kendini ne sanıyorsun bı deyiver bakimm
28 Şubat nedir sen biliyor musun 28 Şubat çok sevdiğiniz Erbakan korkmasaydi dik dursaydi 28 Şubat diye birşey olmayacaktı devlet gerekeni emir komuta zincirinde askeri araçla cemaatlere cübbesiyle zikir çeken komutan için yapmış miydi 10 Kasımda Atatürk rozetini takmayan askeriye harbiyeyi karıştıran kışkırtan cemaatçi teğmenler için birşey yapmış miydi ne yapmıştı mesala..var mi cevabın yoksa .. ı ak it okuyarak sabah okutarak a haber izleyerek beyin uyuşmuş bahçıvansin biberin Yok dal sin haberin yok haksız mıyım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihstorm -- 23 Kasım 2024; 20:19:35 >
Işte bunu askeri okul uniformasiyla yaptiklarinda durum degisiyor. "Enerjisini" kontrol edemeyen asker ne kadar ciddi bir sikintidir anlayabilecegini dusunuyorum.
Burada birbirimizi kandirmamiza gerek yok, sen de o videoyu seyrettiginde diger herkesin anladigi seyi anladin...
Bunlar artık öğrenci değil, diplomalarını almışlar, herhalde birliklerine gönderileceklerken, kaç senelik okumuşlukları ve emeklerini nasıl sıfırlayacan.
Yüz kızartıcı bi suçları da yok, biraz empati yapan zaten çocukların geleceğini yakmaz, insanların hayat enerjisini yok etmek kadar kötü bi şey olamaz, bu gençler belki dağda 24 saat görev yapacaklar, enerji, askerlik ruhu, azim, vatan sevgisi olmayan, kelle koltukta bu işe meslek olarak girmez.
Zaten çocuk sahibi olanlar bilir, her kusurunu görsen zaten aile olmaz, küçük kusurlar affedilir, zaten uyarı yapılınca tekrar etmezler, herkes için daha iyi olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde İhraç olmayacaktı bence ama sanki İhraç edilsinler diye çabalıyor bazı sözde muhalifler.. Oradan bakın hükümet Atatürk düşmanı bakın bunlar asker düşmanı sadece biz Atatürkçüyüz algısı kasmak için. Özellikle savunuyor gibi davranan ama tam tersi onlara kasıtlı olarak zarar yazdıran muhalifler dolu...
Sürekli bu konuyu kaşımak gündem etmek sosyal medyadan açıklamalar yapmak normal mi ben anlayamadım asker böyle yapar mı ! Üstünne Askerlerin avukatları sürekli açıklama yapıyor kanal kanal geziyor flan ! Ve sürekli açıklamaları ile TSK yi MSB'yi yalanlamak normal mi bilemedim. Bana yanlış geliyor bu hareketler.
Muhalif medya demeç vermesi normal mi avukatın mesela ? ( Halk TV ve Sözcü'nin Teğmenlerin Avukanını çıakrması daha bu aşamada bana yanlış geliyor. Askeriyenin kestiği parmak acımaz biz TSK'ya güveniyoz deyip sessiz kalması gerekir teğmenlerin bence. )
Yetmedi Özgür Özel bu Teğmenler atılsa bile biz göreve gelince geri alacaz dedi yaa oda cepte diyerekten ben olsam bende atılıp kahraman olmak isterdim açıkçası. Kazanırsalar 2028 de kazanamasa bile muhalefet 2033 te rütbelerimle geri gelmek ohhh temiz. Üstüne herkes iş teklif ediyor atılırsanız gelin bize diye.
Muhalefetin lideri muhalefetin semboli gibi Askeriyeden atılıp geri dönen askerler ilerde seçim kazanılınca. Rütbeler önünde 2 şer 2 şer atlanır bu gazla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 24 Kasım 2024; 2:40:33 >
-
27 eylül 2024
bu çocuklar))) hep chp hdp tip tarafından savunuluyor nedense !!??
Ordu kural ve kanunlara , cb/ başkomutan ve kendi üstü olan komutanlarının emirlerine uymazsa bunlar olur. Anlamak bu kadar mı zor ?? !!
Kanun , emir ve güncel yönetmelik belli , kafana göre iş yapacaksan !!! hdp belediyesi olan yerlere gidip kılıç çeker bu yemini tekrar tekrar edersin ama o cesaret olur mu bilemem.
Bunlar da piyon geziciler gibi , kafaları hala iktidara nasıl gözdağı veririz zihniyetli chp kadrosunun kuklaları bana göre de.
İçi boş yeminle, oraya nasıl geldiklerini idrak edemeyen chp aklındaki boş hayal peşindekilerdi ve cevabını da aldılar.
tbmm = chp hdp tip gibi
Abdullah Gül' ü CB olmasın diye istemeyenler de vardı .
Dini inancı ve giyimine göre siyaset yaptınız ama.
CHP nin deprem umrumda olsaydı , hdp teröre destek vermez ve chp belediyeleri kentsel dönüşüme bütçe ayırırdı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X