Şimdi Ara

Orfion Zeytinyağı - Naturel Sızma Zeytinyağı - Foruma Özel İndirim Kuponu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
274
Cevap
32
Favori
17.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Zeytin ve Zeytinyağları
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siparişler hazırlandı, yola çıkanlar var :)
    Teşekkürler

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba,
    Haziran ayı için indirim kodumuz fdhhaz17
    www.orfion.com.tr üzerinden kullanabileceğiniz indirim kuponumuz yapılacak tüm alışverişlerde %15 indirim sağlıyor.

Ayrıca ramazan sebebiyle ayrıca farklı kampanyalarımız da var. Aşağıda kampanya görsellerine ulaşabilir ve kampanyalı ürünlerimize şu adresten ulaşabilirsiniz:https://www.orfion.com.tr/urun-kategori/kampanya/

Güzel mesajlarınız ve dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederiz.

Afiyet olsun.

Not: İndirim kodu mevcut kampanyalı ve indirimdeki ürünlere uygulanamamaktadır.

Orfion Zeytinyağı - Naturel Sızma Zeytinyağı - Foruma Özel İndirim Kuponu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 3 Haziran 2017; 17:48:46 >

• ozguruzden kullanıcısına yanıt
    Merhaba, erken hasat 5 lt ye kampanya yapmasaydiniz keşke. Ürünü alacağım ama kampanya olduğundan indirim uygulamiyör ve kampanyalar fiyati indirimler daha pahali 😐

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertyazici M kullanıcısına yanıt
    Mert bey merhaba,

Web sitesi üzerindeki kampanyalar genel kampanyalar. Farklı kanallar üzerinden, farklı kampanyalar ve indirim kuponları olduğu gibi, bu şekilde genel kampanyalarımız da olmaktadır. Maalesef sadece foruma göre satış kampanyalarını belirlememiz takdir edersiniz pek mümkün değil :)

Buradaki indirim kuponunu ben de uzun zamandır forumda olduğum için, forumdaki arkadaşlarımıza ekstra bir jest olarak paylaşıyorum.

Anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz.

Selamlarımızla,

• Merhaba,
    Teknik bir aksaklıktan dolayı sitemizdeki alışveriş puanı özelliğinin kısa bir süreliğine kullanılamadığını fark ettik.

Problem düzeltilmiştir.

Selamlarımızla

• 5lt erken hasat indirim kodu uygulanmıyor
  • deepower kullanıcısına yanıt
    Ustteki Indirim kodunu paylastigimiz mesajda belirttigimiz gibi, indirim kodu kampanyalı ürünlerde geçerli değil maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,
    Temmuz ayı için indirim kodumuz fdhtem17
    www.orfion.com.tr üzerinden kullanabileceğiniz indirim kuponumuz yapılacak tüm alışverişlerde %15 indirim sağlıyor.

Ayrıca ramazanda çok ilgi gören kampanyalarımızı güncelledik.Aşağıda kampanya görsellerine ulaşabilir ve kampanyalı ürünlerimize şu adresten ulaşabilirsiniz:https://www.orfion.com.tr/urun-kategori/kampanya/

Güzel mesajlarınız ve dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederiz.

Afiyet olsun.

Orfion Zeytinyağı - Naturel Sızma Zeytinyağı - Foruma Özel İndirim KuponuOrfion Zeytinyağı - Naturel Sızma Zeytinyağı - Foruma Özel İndirim Kuponu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 2 Temmuz 2017; 9:52:4 >

• zeytinyağı fiyatlarınız 1-2 ay içerisinde artmış olarak gördüm. denemeyi düşünüyordum ancak fiyatlar gerçekten çok yüksek doğrudan üreticiden alıyoruz sonuçta arada komisyon yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

zeytinyağı fiyatlarınız 1-2 ay içerisinde artmış olarak gördüm. denemeyi düşünüyordum ancak fiyatlar gerçekten çok yüksek doğrudan üreticiden alıyoruz sonuçta arada komisyon yok

Merhabalar,
    1 üründe kısa süre önce fiyat güncellemesi yapmak zorunda kaldık. Bunun dışındaki diğer ürünlerimizin fiyatlarında değişiklik yapmadık. Dönem dönem kampanyalı satışlar için fiyatları aşağı çektik, kampanyalı fiyatlar gözünüze çarpmış olabilir.

Daha uygun fiyatlarla ürün sağlayabilmek için forumdaki arkadaşlara düzenli olarak indirim kuponu paylaşıyoruz.

İlginiz için teşekkür ederiz,
    Sevgi ve selamlarımızla.

• merhabalar 20 lt sızma zeytinyağı almayı düşünüyorum, fiyat araştırması yapıyorum. ürünler yurtdışına gidicek. ilerleyen zamanlarda yurtdışında sızma zeytinyağı satışını yapmak istiyorum, sizinle çalışmak isterim fiyatlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: relaxa

merhabalar 20 lt sızma zeytinyağı almayı düşünüyorum, fiyat araştırması yapıyorum. ürünler yurtdışına gidicek. ilerleyen zamanlarda yurtdışında sızma zeytinyağı satışını yapmak istiyorum, sizinle çalışmak isterim fiyatlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar.

Merhabalar,
    İlginiz için teşekkür ederiz.
    Daha sağlıklı bir dönüş yapabilmemiz için iletişim bilgileriniz ve talebinizi ozgur.uzden@orfion.com.tr adresine iletebilir misiniz.

Selamlarımızla

• Selamlar,

Dün büyük bir mağazanın zeytinyağı bölümünü gezdim fiyatlara baktım, sizden 10 lt yağ ve indirim kodu uygulamasıyla ulaştığım fiyat 21,90TL,

Gittiğim mağazada da aynı seviyede fiyatlar vardı, üstelik direk üreticiden gelmediği halde.

Yağınız kalitelidir, ödüllüdür ona birşey diyemem ama sanki direk üreticiden alınması nedeniyle bir nebze daha uygun olmalıydı diye düşünüyorum, tabii takdir sizin...
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Mutlaka bizden daha ucuz ürünler olduğu gibi, daha pahalı ürünler de var.

Ürün segmentasyonu, üretim şekli, kapasitesi, maliyetler, ölçek ekonomisi, finansal güç gibi pek çok etken fiyat oluşumunda etkili oluyor takdir edersiniz. Düşündüğünüz gibi yüksek kar marjlarimiz maalesef zaten yok. Bu yüzden, pek çok platformda, saticinin karı düşük diye yer alamiyoruz:)

Layigi ile ve piyasa ortalamasindan çok daha fazla özen göstererek yapıyoruz bu isi. Bu yüzden ucuz yağ üretmiyoruz, mümkün olmuyor:) maalesef ürünümüzün konvansiyonel, kendi üretimi olmayıp yağ tüccarlığı yapıp ambalajlayan firmalar ile kıyaslanması da çok doğru gelmiyor bize. Hani nasıl desem, çanakkale domatesi ile ithal tohumlu domates kıyaslaması gibi oluyor :)

Umarım derdimizi anlatabilmisizdir. En ucuz urunu sunmaya calismiyor, en duzgun ve surdurulebilir sekilde uretim yapmaya calisiyoruz. Kimisine göre bu urun bu fiyatı fazlasıyla hak ediyor, kimisine göre de hak etmiyor olabilir. Takdir sizin:)

Muhabbetle.

• Merhaba,
    Ağustos ayı için indirim kodumuz fdhagu17

Ayrıca aşağıda mevcut kampanya görsellerine ulaşabilir ve kampanyalı ürünlerimize şu adresten ulaşabilirsiniz:https://www.orfion.com.tr/urun-kategori/kampanya/

Afiyet olsun.

Orfion Zeytinyağı - Naturel Sızma Zeytinyağı - Foruma Özel İndirim KuponuOrfion Zeytinyağı - Naturel Sızma Zeytinyağı - Foruma Özel İndirim Kuponu

• İyi geceler sipariş verildi

• seven34 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Siparişinizi aldık, teşekkür ederiz. Bu gün siparişinizi kargolayacağız.

• Merhaba,
    Öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarız.

Eylül ayı için indirim kodumuz fdheyl17

Ayrıca aşağıda mevcut kampanya görsellerine ulaşabilir ve kampanyalı ürünlerimize şu adresten ulaşabilirsiniz:https://www.orfion.com.tr/urun-kategori/kampanya/

Afiyet olsun.

• ozguruzden kullanıcısına yanıt
    3095 nolu sipariş ne zaman kargoya verilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

3095 nolu sipariş ne zaman kargoya verilir?

Merhabalar,
    Siparişiniz bugün kargoya teslim edildi. Şu anda kargo takip numaraları sisteme işleniyor. Kargo takip numaranızı hesabınızdaki sipariş detaylarında kısa süre içinde görebileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 5 Eylül 2017; 16:6:0 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.