Şimdi Ara

Orfion Zeytinyağı - Naturel Sızma Zeytinyağı - Foruma Özel İndirim Kuponu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
32
Favori
17.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Zeytin ve Zeytinyağları
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhabalar, ilginiz ve teveccühünüz için çok teşekkürler. Umarız olgun hasatımızdan da memnun kalırsınız :)
    Siparişiniz kargoya teslim edilmiş, en kısa sürede elinize ulaşacaktır.
    Selamlar

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bende sitenizden az önce kupon kullanarak 1 adet erken hasat 1 adet olgun hasat 5'er litrelik sipariş ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 1 Temmuz 2020; 12:18:0 >
  • Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun, filtreli seçenekler ne zaman satışa sunulacak acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 17 Ekim 2020; 15:35:41 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, cok tesekkurler. Umariz hayirli ve berekerli olur. Henüz bir takvim belirlemedik, üretim tempomuza göre organize edeceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba. Babam için kaliteli, doğal zeytinyağı ararken rastladım markanıza. İndirim kuponu uygulamanız devam ediyor mu acaba?
  • ozguruzden kullanıcısına yanıt
    HB uzerınden sipariş verdim, yeni sıkım ürünlerden gönderiyorsunuz degilmi
  • 19.11.2020 tarihli aldigim yag fazla bulanik geldi. Daha onceki aldiklarim bulanik degildi. Yesilinsi rengi daha cok,oncekiler daha sari ve yogun kokuluydu. Kokusu daha az ve bulanik geldi,pek hoslanmadim son aldigim yagdan

• Kampanya bekliyoruz

• Hocam Kampanya bekliyoruz

• Hayırlı olsun yeni sezon çıkmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen yıldan bugüne kadar yazdığımız cevaplara mesaj verilmemiş . Kampanya var yada yok denilebilir di . Neyse hayırlı satışlar .

• Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Ben 15 gün mail atmıştım. Nezaket göstererek kısa sürede mail e cevap vermişlerdi. Şu anda kampanya yapma düşüncelerinin olmadığını yazmışlardı. İlerde ne olur bilemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Yıllarca foruma özel kampanyalar yaptık, sizleri uygun bir şekilde ürünlerimizden yararlandırmaya çalıştık, foruma dünya kadar emek harcayarak reklam yapmadan bildiklerimizi dilimiz döndüğünce anlattık. Kendimi burada satış yapmaya çalışan birinden ziyade forumdaş olarak gördüm. Sonuç olarak ise forum yönetimi tarafından tarafımıza alınan tavırlardan, bilgi paylaşımı içerikli mesajlarımızın silinmesinden dolayı bir gönül kırgınlığımız var ve bu yüzden forumu bir süredir takip ettiğim söylenemez. Kusura bakmayın.

Bu durumdan bağımsız olarak artan maliyetler sebebiyle şu anda önümüzü göremiyoruz ve herhangi bir kampanya planlamadık.

Selamlarımla.

• Biraz önce sitenizden bir adet 5lt yağ ve zeytin aldım tamam ürünler kaliteli bu yüzden fiyat yüksek ama 66tl kargoya vermek üründen fazla koydu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 29 Ağustos 2022; 4:58:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.