Şimdi Ara

Orfion Zeytinyağı - Naturel Sızma Zeytinyağı - Foruma Özel İndirim Kuponu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
32
Favori
17.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Zeytin ve Zeytinyağları
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forum üyelerine indirim kuponumuzu paylaşmaya devam ediyoruz.

Temmuz ayı sonuna kadar kullanabileceğiniz indirim kodumuz fdhgnl19 www.orfion.com.tr üzerinden kullanabileceğiniz indirim kuponumuz yapılacak alışverişlerde sepet tutarında %15 indirim sağlıyor.

Afiyet olsun.

Not: İndirim kodu mevcut kampanyalı ve indirimdeki ürünlere uygulanamamaktadır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ayvalığa taşınmanızla birlikte farklı zeytin türlerinden de yağlar görecek miyiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilce

Ayvalığa taşınmanızla birlikte farklı zeytin türlerinden de yağlar görecek miyiz?
    Merhabalar, bir etkinliğe hazırlanıyorduk, mesajınızı çok geç gördüm kusura bakmayın.
    Şu anda edremit yağlık tipi ile aynı standartları koruyarak üretime devam etmeye odaklanıyoruz. Bunun yanında bir miktar domat da işliyoruz, mahsul durumuna göre alternatif bir ürün sunabiliriz.

Ayrıca aslında izmirde de bizim kontrolümüzde olan bir memecik bahçemiz var, sınırlı miktarda memecik de sunabiliriz. Geçtiğimiz sezon ürettik güzel de bir ürün çıktı fakat butik üretici arkadaşlarımızdan birinin yağa ihtiyacı olduğu için direkt kendilerine devir ettik, kendi markamız ile satışa sunmadık. Bu sezon kendi markamızla sunmak gibi bir niyetimiz var, verdiğimiz yağın ödül aldığını duyunca biraz içimiz burkuldu

• Merhaba,

Forum üyelerine indirim kuponumuz aktiftir ve indirim kampanyamız devam ediyor.

Şu an aktif indirim kodumuz fdhgnl19 www.orfion.com.tr üzerinden kullanabileceğiniz indirim kuponumuz yapılacak alışverişlerde sepet tutarında %15 indirim sağlıyor.

Afiyet olsun.

Not: İndirim kodu mevcut indirimdeki ürünlere uygulanamamaktadır.

• Selamlar herkese,

İzmir de bir fabrikada çalışırken patronlar (60-65 yaşlarında) için kullanılan (kahvaltı vs. de) , yeşil renkli güzel kokulu oldukça iştah açıcı bir zeytinyağı gördüm. Bizim yediklerimizin zeytinyağı olmadığını o zaman anlamıştım. Torbalı da, Gaziemir de semt pazarlarında zeytin yağı satılıyordu, alıyorduk da ama sarı renkli, viskozitesi düşük yağlar. Bu yeşil renkli yağın nerden geldiğini sordum, her sene birkaç ağaç satın alıp yeşilken toplatır ve sıktırırlar dediler. O zamandan beridir aklımdadır bu olay. Zeytinliği olan biri ile görüşüp, artık kaç kilo zeytin veriyorsa ihtiyacımızı karşılayacak düzeyde ağacı toplamak için anlaşıp, zeytinlerini istediğimiz zaman toplayıp sıktırabilir miyiz? Sıkım yapan imalathaneler en az kaç kilo-torba-kasa zeytin sıkar aceba
    İllaki birilerinin aklına gelmiştir de araştıran ya da böyle bir işe girişen oldumu aceba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • talk_an kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Sordugunuz soruyla ilgili, konunun doger arkadaslara da faydasi olmasi acisindan sizi su başlığa davet etmek isterim :)
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=61100154

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel kampanyanız devam ediyor mu ?
  • Evet kampanyamiz devam ediyor.

• ozguruzden kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, yeni hasat zeytinyağınızın fiyatı belli oldu mu? İlk çıkacak olan.

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Kabaca netleşti, yeni sezon erken hasat fiyatlarimizi yarin gece güncelleyecegiz ve yeni sezon urun siparisleri almaya baslayacagiz.

teşekkürler

Her zamanki gibi erken hasat filtresiz 5lt olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

Her zamanki gibi erken hasat filtresiz 5lt olacak mı?
    İlker bey selamlar,
    Mesajınızı geç gördüm. Şu anda erken hasat 5lt ürünler filtresiz, yani oldu :)

Evet siz cevaplayana kadar sipariş verdim bile. Hatta ilk sipariş geçenlerden olabilirim, gece yürüyüşümü yaparken bir yandan da telefondan siparişi geçmeye çalışıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

Evet siz cevaplayana kadar sipariş verdim bile. Hatta ilk sipariş geçenlerden olabilirim, gece yürüyüşümü yaparken bir yandan da telefondan siparişi geçmeye çalışıyordum.
    Biz sizin kadar hızlı olamadık İlker Bey :) Bir aksilik olmaz ise yarın elinizde olur paketiniz, umarız memnun kalırsınız =)

• Merhaba özgür bey, sizi forumdan tanıdım ve güven duydum :) hepsiburadadan sipariş verdim (2lt erken hasat) daha önceleri hep marketlerden yağ alan birisiyim. Denemek istedim ve nasip kısmet olursa bundan sonra hep sizin gibi butik üreticilerden almaya karar verdim. Emekleriniz için şimdiden teşekkürler.
  • Özgür Bey, ben de ilk defa ürününüzü deneyeceğim. Hepsiburada'da bulunan 2 lt.lik Erken Hasat Naturel Sızma Zeytinyağı Özel Seri
    yağınızı alacağım, ancak açıklamalarda yeni mahsul olduğundan bahsedilmiyor. Bu senenin ürünü ise sipariş geçeceğim. Bilgilendirirseniz sevinirim.

• atakan84 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Şu anda gönderisini yaptığımız tüm erken hasatlar yeni mahsul.

Çok teşekkürler

Düzenleme: Az önce siparişimi verdim. (178 351 976)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan84 -- 16 Ekim 2019; 13:3:11 >
  • Özgür bey, merhabalar. Deneme amaçlı 2 lt erken hasat+2 lt olgun hasat siparişi vermeyi düşünüyorum. Fakat sitenizde %15 indirim kuponu dahil 145 liraya gelirken hepsiburada.com'da 139 liraya geliyor.

Siteler arasında satılan ürünlerde fark var mi? Fark yoksa neden foruma özel %15 indirim kuponu ile daha pahalı alıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.