Şimdi Ara

Orfion Zeytinyağı - Naturel Sızma Zeytinyağı - Foruma Özel İndirim Kuponu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
32
Favori
17.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Zeytin ve Zeytinyağları
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kadir Bey merhaba,
    Hayır hiç bir fark yok yağlar arasında, aynı tanklardan dolum yapıp gönderiyoruz.
    Hepsiburada bizi kampanyasına dahil etmiş. Kadın girişimci olduğumuz için hepsiburada komisyon oranlarnda bazı farklı istisnai durumlarımız olabiliyor bu tür kampanyalarda. Bu yüzden şu anda oradaki ürün daha hesaplı olabilir üç beş lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 18 Ekim 2019; 8:51:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ozguruzden kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada üzerinde sipariş verdim. Hayırlı satislar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500ml lik ile 5 litrelik arasında bir fark var mı ? İkisi de max 0.5 asit görünüyor, sunumdan dolayı mı litre fiyatı yüksek acaba ?

Ekleme: Bir de filtreli ürünleriniz ne zaman çıkar ya da filtresiz ürünleriniz 1 yıl kadar dayanır mı :)

Bu arada hayırlı olsun herkese yeni sezon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 19 Ekim 2019; 14:27:10 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Aynı ürün, şişeye farklı tenekeye farklı dolum yapmıyoruz. Ambalaj ve işçilik maliyetlerinden kaynaklı fiyatlarda farklılıklar var.
    Henüz filtreli ürün üretimine başlayamadık, çok tercih etmiyoruz zaten filtreye sokmayı fakat bir miktar filtre edeceğiz. 1 yıl dayanmaz filtresiz ürün, bozarsınız.

• Ekim ayına özel kodunuz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    fdhgnl19 indirim kodu aktif durumdadır.

• indirim kodunu giriyoruz fakat fiyatta değişiklik olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahcan

indirim kodunu giriyoruz fakat fiyatta değişiklik olmuyor.
    Merhaba,
    indirim kuponu çalışıyor, tek bir üründe indirim oranı kampanyalı fiyatın üzerinde kaldığı için fiyata yansımıyor.

• Kasıma özel kod var mı Özgür hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Kasıma özel kod var mı Özgür hocam ?
    Hocam aynı kod aktif ve geçerli durumda kasımda da :)
    fdhgnl19 kodumuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguruzden

Hocam aynı kod aktif ve geçerli durumda kasımda da :)
    fdhgnl19 kodumuz

Alıntıları Göster
    Tamamdır hocam teşekkürler. Şu an filtreli 2 litre satışınız yok değil mi ? Az tüketiyoruz geçen bir baktım beklediği içi yağ zift gibi olmuş. :) Zeytinde alacağım, siyah zeytinler geçen yılın heralde. Acılık yoktur diye düşünüyorum yeni hasatlar baya acı oluyor çünkü vakıflardan almıştım bir kere tiksindim almadım bir daha. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Tamamdır hocam teşekkürler. Şu an filtreli 2 litre satışınız yok değil mi ? Az tüketiyoruz geçen bir baktım beklediği içi yağ zift gibi olmuş. :) Zeytinde alacağım, siyah zeytinler geçen yılın heralde. Acılık yoktur diye düşünüyorum yeni hasatlar baya acı oluyor çünkü vakıflardan almıştım bir kere tiksindim almadım bir daha. :)

Alıntıları Göster
    Şu an az bir miktar filtreli ürün hazırladık. Sipariş notuna filtreli olmasını isterseniz filtreli ürünlerden göndeririz :)
    Az bir miktar hazırladık, filtreli erken hasat stokları tükenirse sonra bir süre filtreli yine olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 10 Kasım 2019; 10:20:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguruzden

Şu an az bir miktar filtreli ürün hazırladık. Sipariş notuna filtreli olmasını isterseniz filtreli ürünlerden göndeririz :)
    Az bir miktar hazırladık, filtreli erken hasat stokları tükenirse sonra bir süre filtreli yine olmayacak.

Alıntıları Göster
    Tamamdır. Ben yinede garanti olsun diye 1 litre sipariş ettim zeytinle beraber. Sonra ziyan oluyor güzelim yağ. :) Kolay gelsin.
  • ozguruzden kullanıcısına yanıt
    Özgür Bey Merhaba,

indirim kodu uygulamanız devam ediyor mu?
  • indirim kodu uygulaması hala devam ediyor ve iki adet olgun hasat sipariş etmiştim(127 tl-adet) iki gün oldu elime ulaşalı. tadım için açtın sadece ve hem ben hem oğlum çok beğendik. gurme değiliz ama ağız lezzeti olarak ürün kendini belli ediyor.olgun hasatı bile süper. geçen sene gemlik bölgesinin güzel bir ürününü alırken yanında 1 litre erken hasat da almıştım oda çok güzeldi ve bu ürünle lezzetleri çok yakın diyebilirim. yani demem o ki orfion olgun hasatları bile başka erken hasat ürünler ile kafa kafaya yarışıyor. 2-3 yıldır takip ettiğim bir yağdı ve şuanki kadar uygun fiyatlı hiç denk gelmemişti.herkese tavsiye ederim.
  • Merhaba,
    İndirim kuponu güncellenmiştir.
    Güncel indirim kuponunu artık şu link üzerinden takip edebilirsiniz:
    dar.vin
    Redirecting to http://forum.iyisinibil.com/threads/orfion-zeytinya%C4%9F%C4%B1-%C4%B0ndirim-kuponu-foruma-%C3%96zel.15/
    https://dar.vin/orfion-indirim-kuponu

• Böyle bir site çıkıyor:

• Erken ve olgunda polifenol değerleriniz belli mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatofist

Erken ve olgunda polifenol değerleriniz belli mi acaba?
    Erken hasat 300 civarı, olgun hasatta ölçüm yaptırmıyoruz.
    Evet, doğru adrestesiniz, kuponu görebilmeniz için giriş yapmanız gerekiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 14 Nisan 2020; 10:11:9 >

• Özgür bey sizin erken hasat yağınızı daha önce HB sitesinden almış ve çok beğenmiştim. Az önce de kendi sitenizden (96605 sipariş no) kupon kodu da kullanarak aldım. Bu defa olgun hasatı da denemek için hem erken hem olgun hasat sipariş verdim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.