Şimdi Ara

ORGANİK KİMYA ESEN MI FEM MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hangisini öneriyor sunuz fem organigi bende var geçen yıl çalıştım esen bilmiyorum hiç hangisi daha kaliteli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Palme öneriyorum
  • O zaman söyle diyeyim ya esen alacağım ya da fem den çalışıp palme den çözeceğim

• Eseni çok öneriyorlar o yüzden kararsız kaldim

• Çap yayınlarına da bir bak derim eseni femi bilmem ama belki ikisinden de iyi olabilir
  • Kesinlikle palme, bitirirsen organiği fullersin

• Bir şey soracağım. Kimyanın hem " LYS Kimya Soru Bankası " hemde " LYS Organik Kimya Soru Bankası " var. Bu normal soru bankasında ki organik soruları nasıl ? Ben palme alacağım ama Organik olanı alırsam diğer konuları göremeyeceğim. Normal Soru Bankasında ki Organik Kimya soruları da güzel mi ?
  • Levs kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sellaturcicaMD -- 22 Kasım 2020; 0:32:22 >
  • Levs kullanıcısına yanıt
    Palmenin kimya soruları gerçekten güzel sanırım normal soru bankasında sadece organiğe giriş vardı. organiğin tüm soru çeşitlerini görmek istiyorsan organik kitabını al. Ama tavsiyem bitirebileceğini inanıyorsan her ikisinide alman. En aşağı 25 yaparsın

• Palme organik kimya soru bankası kesinlikle çok iyi.
  • Ben palme organik kesin alacağım ama konu anlatim olarak esen mi güzel fem mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.