arkadaşlar nasıl gidiyo oyun BC ye başlıycakmısınız aynı karakteri devammı edeceksiniz yoksa baştan mı başlıycaksnız az muhabet edelim bu konuda :)
tbc çıkınca rahat lvl kasalım diye hw 1h axeye kasıyorum. Yeni karakter ? Tövbe :)
main charla devam tabiki ama su siralar druid imi lvl 60 a yetistirmeye calisiyorum. End game icin bir adet gatherer char lazim meslek yetersizliginden cicek isleri icin falan :D ama sanirim bc le birlikte fazladan 1 meslek daha alabilryorumusuz diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: MasterHapLo
main charla devam tabiki ama su siralar druid imi lvl 60 a yetistirmeye calisiyorum. End game icin bir adet gatherer char lazim meslek yetersizliginden cicek isleri icin falan :D ama sanirim bc le birlikte fazladan 1 meslek daha alabilryorumusuz diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum
Eğer öyle birşey varsa ne gusel olur
Ben aynı carımla devam etcem ama ..Bı pala acmayı dusunuorum..En sevdıgım char cunk...
main karakterim öncelik olmak üzere alttan bi karakter daha geliştiririm herhalde gerçi hepsinden istiyoruz ama zaman işte...
quote:
Orjinalden alıntı: MasterHapLo
ama sanirim bc le birlikte fazladan 1 meslek daha alabilryorumusuz diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum
Ben yeni karakter acıcam. Eski charım dursun kenarda fazla mal göz cıkarmaz :) ehehe neyse zaten Bc ile yeni bir baslangıc isminde bir topic acmıstım orda ayrıntılı bilgi verdiöm :) Reklam gibi oldu ama neyse lol :)
hangi serverlerdesiniz servernizden menun musunuz son zamanlardaki olaylardan dolayı bircok guild dağıldı sizde durumlar nasıl :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme