Şimdi Ara

orginalde oynayan arkadaşar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nasıl gidiyo oyun BC ye başlıycakmısınız aynı karakteri devammı edeceksiniz yoksa baştan mı başlıycaksnız az muhabet edelim bu konuda :)

• tbc çıkınca rahat lvl kasalım diye hw 1h axeye kasıyorum. Yeni karakter ? Tövbe :)
  • main charla devam tabiki ama su siralar druid imi lvl 60 a yetistirmeye calisiyorum. End game icin bir adet gatherer char lazim meslek yetersizliginden cicek isleri icin falan :D ama sanirim bc le birlikte fazladan 1 meslek daha alabilryorumusuz diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: MasterHapLo

main charla devam tabiki ama su siralar druid imi lvl 60 a yetistirmeye calisiyorum. End game icin bir adet gatherer char lazim meslek yetersizliginden cicek isleri icin falan :D ama sanirim bc le birlikte fazladan 1 meslek daha alabilryorumusuz diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum

Eğer öyle birşey varsa ne gusel olur
  • Ben aynı carımla devam etcem ama ..Bı pala acmayı dusunuorum..En sevdıgım char cunk...
  • main karakterim öncelik olmak üzere alttan bi karakter daha geliştiririm herhalde gerçi hepsinden istiyoruz ama zaman işte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MasterHapLo

ama sanirim bc le birlikte fazladan 1 meslek daha alabilryorumusuz diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum

malesef yalan haber
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben yeni karakter acıcam. Eski charım dursun kenarda fazla mal göz cıkarmaz :) ehehe neyse zaten Bc ile yeni bir baslangıc isminde bir topic acmıstım orda ayrıntılı bilgi verdiöm :) Reklam gibi oldu ama neyse lol :)
  • hangi serverlerdesiniz servernizden menun musunuz son zamanlardaki olaylardan dolayı bircok guild dağıldı sizde durumlar nasıl :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.