Merhaba arkadaşlar ben şuan 2 yıllık sbmyo da okuyorum galiba 6 sene kayıt hakkımız varmış ve son 1 senem kaldı gene bitmez gibi ben aöf 2. ögretime kayıt yaptırsam en azından burada okuma hakkım bitince aöf den devam edebilirmiyim yani örgünde okuma hakkım olan 6 yıl bitince aöf deki 4 yıllık bölüme devam edebilecekmiyim muhtemelen 1. sınıfı geçmiş 2. sınıfta olurum aöf de örgünde askerlik tecil vs hakkı var milsal ama 2. üniversite programında sadece örgünün verdigi haktan yararlanılıyor aöf de nasıl olacak ?
kısacası örgünde 2 yıllıgı bitiremedigim için 6 yıllık okuma hakkım dolup okulu terk etmek zorunda kalacagım bu arada 2. üni programına devam etmek istiyorum geçiş belgesi vs mi almam gerke 2. üniversite programını tek okumak için tek okumaya geçince askerlik tecili vs olurmu ?
Hocam bende ayni sekilde durum yasadim 2 yilligi bitiremedim 2. Universite kapsaminda aofe kaydoldum orgunden kaydini sildirdigin zaman aof burosuna gidip normal kaydini normale askerlik islemlerinden yararlanmak icin donduruyorlar sana zarf veryrlar ardindan askerlk subesine veryrsun tecil islemi anadolu universitesine gore guncelleniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: omerx20
Hocam bende ayni sekilde durum yasadim 2 yilligi bitiremedim 2. Universite kapsaminda aofe kaydoldum orgunden kaydini sildirdigin zaman aof burosuna gidip normal kaydini normale askerlik islemlerinden yararlanmak icin donduruyorlar sana zarf veryrlar ardindan askerlk subesine veryrsun tecil islemi anadolu universitesine gore guncelleniyor
anladım hocam bunun yerine direk 6 sında ygs ye başvuru yapcam onun sonucuna göre örgünden ayrılıp tercih zamanı 4 yıllık aöf seçecegim daha rahat ve kolay olur diye düşnüyorum sizce mantıklımı birde benim bölüme yakın bir bölüm vamrı aöf de ? ingilizce muhasebe hukuk derslerim gayet iyi di