Teşekkürler bende tam sipariş veriyordum iyi oldu :)
Çok teşekkürler hocam, 5 adet kablo aldım hepsi 5.82 dolara geldi Sayenizde gayet uygun fiyata kaliteli kablo almış olduk
Kullandiginiz urun mu bunu mu ugreen mi onerirsiniz ?
Ugreen 3.63 dolar ama :)
saascS
kullanıcısına yanıt
Hocam oncelik olarak Ugreen, Aukey, Tronsmart, Blitzwolf, Anker gibi markalari tavsiye ederim. Ikinci olarak elde yedek bulunsun diye aldim bende Orico kablolari
Aukey iyi değil ucları cok basit yamuluyo oturmuyo özellikle c type
Hocam ben Aukey in Micro Usb kablosunu kullaniyorum cok memnunum Fakat Usb Tip C kablosunu hic kullanmadigim icin yorum yapamayacagim.
Apple kablolarında MFI lisansı yok ona göre. Çalışsa bile sağlıklı ve uzun ömürlü olmaz. Bunu bilerek alın.
1mt kablo 0.94$ alınır mı kaliteli midir ne diyorsunuz ugreen gibi performansı varmıdır sıcak fırsat hastalığım varda alsam mı diye düşünüyorum 2 tane
Orico kalitelidir, diğer markaları aratmaz.
teşekkürler
beyaz kabloları kim bitirdi bakim
avantajix veya artıway unutmayın
metin_66
kullanıcısına yanıt
hocam artıway nasıldır avantajix gibi yıllık ücret kesiyor mu ilk üyeliğe 10lira bonus diyor aliexpressede %5.5 diyor daha cazip gibi
.Eray.
kullanıcısına yanıt
Avantajix varsa mümkün olduğunca artiway e bulasmayin derim çünkü paranin gelmesi 3-4 ayi bulabiliyor , burda yıllık ücret yok
ben aldım çok teşekkür ederim
Hocam ben aktarim seviyesi yuksek olanlardan almak istiyorum.hangileridir?bilginiz var mi
bana saçma sapan bir takip numarası verdi satıcı UR*********YP ile bitiyor çinde takibi var ama türkiye takibi yok 1-2 usd kargo ödedim takipli olsun diye güzel feedback alacak benden bu satıcı..
quote:
Orijinalden alıntı: caloom
Hocam ben aktarim seviyesi yuksek olanlardan almak istiyorum.hangileridir?bilginiz var mi
Hocam Yüksek Amper aktarımı mı, Daha hızlı data aktarımı mı?
Eğer Tip C kablo istiyorsanız; Dayanıklılık açısından Anker Powerline+ ve Blitzwolf Ampcore serisini tavsiye ederim uygun fiyata yüksek kalite için
Blitzwolf Ampcore serisinde 3 Amper desteği belirtiliyor. Anker Powerline+'da belirtilmese de; sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Fakat Aukey, Anker, Blitzwolf, Ugreen, Tronsmart kablolarda da genel olarak sorun yaşamazsınız
quote:
Orijinalden alıntı: buraoca2
quote:
Orijinalden alıntı: caloom
Hocam Yüksek Amper aktarımı mı, Daha hızlı data aktarımı mı?
Eğer Tip C kablo istiyorsanız; Dayanıklılık açısından Anker Powerline+ ve Blitzwolf Ampcore serisini tavsiye ederim uygun fiyata yüksek kalite için
Blitzwolf Ampcore serisinde 3 Amper desteği belirtiliyor. Anker Powerline+'da belirtilmese de; sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Fakat Aukey, Anker, Blitzwolf, Ugreen, Tronsmart kablolarda da genel olarak sorun yaşamazsınız