Şimdi Ara

Origin Cloud Storage uyarısı - sıktı artık - Problem yaşayan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde kullanmıyorum, kapalı. Ama bazan durduk yere bu uyarı geliyor ve bu uyarı geldğinde aslında zaten sildiğim ve oynamadığım demo ve oyunlarda görünür oluyor!?

Aslında Dead Space ve Hardaline demo yok, sildim. Görünmemeleri gerek. Ama bu cloud uyarısı çıktığında listeye geliyorlar.

Oyuna girerken cloud storage yapamıyor diyor, yine de devam et diyorum. Ama fare sapıtık bir şekilde oyunuyorum. Muhtemelen "disable origin in game" seçeneğide bir şekilde çalışmıyor ve kasma oluyor. Cloud Storage üzerindeki tiki kaldırmak istersem;

Aslında zaten seçili değildi, neden kendi kendine tikleniyor onu da anlamıyorum. Zaten düzgün çalışan bir origin neden sürekli güncellenir onu da anlamış değilim... Yani noluyor, neyi güncelliyorsunuz sürekli...

Ben senin sunuclarına bir şey göndermek istemiyorum, sana ne... Kendi kayıtlarımı kendi bilgisayarımda tutarım. Senin o servisinin geçici çalışmamasından bana ne, ben zaten kullanmıyordum ki!??!

Örneğin şu anda origin'de arkadaşlarımı göremiyorum!? Sadece yüklemeye çalışıyor ama online yada offline kimseyi göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 15 Nisan 2015; 13:02:18 >

• Uydunet kullanıyorum. İlginç olan şu; Otomatik DNS alınca bu problem ortaya çıkıyor!?!? Keza origin resmi sayfasında Origin'i indirmek istesem sayfa bulunamadı diyor?

Bu ne demektir arkadaşlar? Neye işaret ediyor?

Herhangi bir başka DNS atasam sorun ortadan kalkıyor.
  • Öncelikle şu yukardaki mesajımda neyi eksilediğini bile bilmeyen akl-ı evvele sesleneyim; arkadaş bari eksiliyorsun, bir cevap yaz da biz neyi yanlış biliyormuşuz bilelim. Ne kadar mal - trol insan var ya!! Hem zerre faydası yok, hem de zararı var.. Neyse...

Konuya dönersek; uydunet'le yaptığım görüşe sonucunda kendilerinden kaynaklı bir sorun olduğunu kabul ettiler. Oyunlarda an itibarı ile (aslında 2-3 gündür) bir sorun yaşandığını ve düzeltmeye çalıştıklarını belirttiler. Yani uydunet'e ait bir DNS ya da otomatik al seçeneği ile girerseniz, Origin sağlıklı bir bağlantı sağlayamıyor ve oyunda lag vs. türevi problemlere sebep oluyor. Tahminim sağlıklı bağlantı olmadığı için hem net bağlantısı anlamında sorun yaşanıyor hem de origin içerisinde ki "disable origin in game" gibi seçenekler seçili olsa da işe yaramıyor.

Bu sebeple önce Google DNS denedim ve gerçekten lag sorunu yaşadım. Ardında Yandex'i denedim; 1 dakka iyi 1 daka kötü ve sürekli dalgalnıyor. Her ne kadar pingim 11-12 gibi düşük görünsede, perfromans çok kötü. Bunu özellikle araç kullanırken hissediyorsunuz. Tank zor dönüyor, heli yeterince atik olamıyor vs.

Bana önerebileceğiniz alternatif DNS var mıdır?

Yani eksici arkadaş; bir şey araştır, öğren, sebep - sonuç bul, yardım et, ondan sonra yanlış ise gel eskile. Yoksa uzak dur başlıklardan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 17 Nisan 2015; 0:12:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.