Şimdi Ara

Origin'de Problem mi var ? (Password reset email) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
2
Favori
22.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaym1n

quote:

Orijinalden alıntı: evrim8

Arkadaşlar sırf bu sorunu anlatmak için üye oldum. Bir teşekkürü eksik görmezsiniz artık :))

Önce SW:TOR hesabı açın bir tane, sonra Origin de kullandığınız e-mail i oraya kaydededin ve star wars ın sayfasından şifremi unuttum seçeneğini seçerek şifreyi sıfırlayın.. Mail adresinize sıfırlama mail gelicektir star warstan. Yeni Şifrenizi belirleyin Bu durumda Origin şifrenizde sıfırlanıcaktır.
    sonra star warsdan belirlediğimiz şifre ile origine sorunsuz giriş yapabilirsiniz.. Sonra originden istediğiniz şifreyi belirleyin.. Kolay Gelsin :))

Senin ben taş****** yerim. Kaç gündür sinir stres içindeydim bu nasıl bir yöntem yahu helal olsun. :D

Ulan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: acquisition

SWTOR çözümünü bulan ve paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

swtor üyeliği açamıyorum hocam ben, ne yazsam used to log into the game and website. 16 letters maximum diyor.
  • Bende şöyle saçma bir olay oldu. Şimdi ben ilk üye olmaya çalıştığımda mail adresimi verdim. Sonra şifre seçmeden next yaptım. Mail hesabımı kontrol ettim mesaj falan da gelmemiş. Daha sonra giriş yapmak için mail hesabımın şifresini denedim olmadî. Daha sonra benim her hesabımda kullandığım ama origine girmediğim bir şifrem vardı bende onu girdim. Sonra birden giriş yaptı hala o şifreyi kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Sorunun Sebebi Originin Eski şifrenizde En az 1Büyük,1Küçük harf Ve 1 sayı bulunmamasından dolayıdır
    Aynı Çözüm Sifresini doğru Hatırlayıp Yiine de Giremeyenler İçin De Çalışır

1-Ilk Baştahttps://profile.ea.com/myprofile.do adresine giriyorsunuz

2-Forgot Password A Tıklayıp Ordan Hemen Değiştiriyorsunuz

3-En Fazla 1-2 Dakika Gecikmeyle Size Originden Şifrenizin Değiştirildiği İle Alakalı Bir Mail Geliyor

Umarım Yardımcı Omuştur
  • arkadaşlar ben ea hesabı aldım epostayı şifreyi değiştirdim ama şifdi giremiyorum gizli soruyuda aldım baktım hesap çalınmamış zaten en yakın arkadaşım verdi ama şifre değiştirilmiyor star wars olayıda olmuyor yani ne yapabilirim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.