Şimdi Ara

Origin'de Problem mi var ? (Password reset email)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
22.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşimin hesabının şifresini unutmuş. Şifre resetlemeyi denemiş mail yoluyla fakat mail gelmiyor dedi. Kendi hesabım için mail attırmayı denedim, bana da mail gelmiyor. Adamların forumlarına yazdım, cevap yok. Benden başka kişilerde de aynı problem var forumlarından anladığım kadarıyla. Online chat'den 30 dakika beklettirilerek biriyle konuştum, adam bana bir telefon numarası verdi dedi burayı ara ama numara meşgul çalıyor.

Verdikleri numara bu: 0221 37050193
    quote:

It is local phone support number: 0221 37050193 It is your case number: .Select "Option 1" on the main phone menu, then enter your case number. Contact timings are: 9AM-10PM GMT, seven days a week

Verdikleri numara Kanada numarası mı, ABD numarası mı?

Ne yapmak lazım? 2 günden fazla zamandır böyle. Ne zaman düzeltmeye zahmet edecekler acaba?

• bugün benimde başıma bu olay geldi sabahtan beri uğraşıyorum ama şifremi alamadım origin den mail gelmiyor parola sıfırlamak için ne yapıcaz bilmiyorum. yeni hesap da açamıyorum key blok yer diye böyle kaldık. daha önce kullandığım şifreyi de kabul etmiyor işin garibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobtr

bugün benimde başıma bu olay geldi sabahtan beri uğraşıyorum ama şifremi alamadım origin den mail gelmiyor parola sıfırlamak için ne yapıcaz bilmiyorum. yeni hesap da açamıyorum key blok yer diye böyle kaldık. daha önce kullandığım şifreyi de kabul etmiyor işin garibi

Aynen. Kardeşimin hesabı da birden şifreyi kabul etmemeye başlamış. Ben dedim hacklendi mi acaba ama hacklenmesi için hiçbir sebep yok. Üstelik hacklense, hackleyen adam maili değiştirir. Ama eski maili kabul ediyor. Çok enteresan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sin Lord

quote:

bugün benimde başıma bu olay geldi sabahtan beri uğraşıyorum ama şifremi alamadım origin den mail gelmiyor parola sıfırlamak için ne yapıcaz bilmiyorum. yeni hesap da açamıyorum key blok yer diye böyle kaldık. daha önce kullandığım şifreyi de kabul etmiyor işin garibi

Aynen. Kardeşimin hesabı da birden şifreyi kabul etmemeye başlamış. Ben dedim hacklendi mi acaba ama hacklenmesi için hiçbir sebep yok. Üstelik hacklense, hackleyen adam maili değiştirir. Ama eski maili kabul ediyor. Çok enteresan.

Alıntıları Göster
    çözüm bulursan yaz buraya

• quote:

çözüm bulursan yaz buraya

Alıntıları Göster
    bende çözüm bekleyenlerdenim buraya yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun54

bende çözüm bekleyenlerdenim buraya yazarsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    Aynı şekilde origine giremedim cuma akşamı şifrem de doğruydu maile password reset için 5-10 kere giriş yaptım. Mail hala gelmedi ama sonra origine girebildim ara ara yapıyor heralde boyle.. ( sifre doğru ancak kabul etmiyor)
    yalnız işin ilginç tarafı origine giriş yapmadan da live help vb bağlanamıyorsun ne dandik bir yardım durumudur bu... senin forumdaki konunuda okumustum bu arada cevap verilmiş galiba ama tabi ki faydasız

Adamlar oyun satmayı biliyor ama destek yok sifreni unutsan oyunlar gitti daha da birşey almam bunlardan...

• quote:

Orijinalden alıntı: BLOKEDENVİRMAN

Aynı şekilde origine giremedim cuma akşamı şifrem de doğruydu maile password reset için 5-10 kere giriş yaptım. Mail hala gelmedi ama sonra origine girebildim ara ara yapıyor heralde boyle.. ( sifre doğru ancak kabul etmiyor)
    yalnız işin ilginç tarafı origine giriş yapmadan da live help vb bağlanamıyorsun ne dandik bir yardım durumudur bu... senin forumdaki konunuda okumustum bu arada cevap verilmiş galiba ama tabi ki faydasız

Adamlar oyun satmayı biliyor ama destek yok sifreni unutsan oyunlar gitti daha da birşey almam bunlardan...

Alıntıları Göster
    Sorunu çözdüm hemen anlatıyorum

Dün gece yeni bir hesap oluşturup Origin üzerinden Help bölümünden Live chat'e girdim. orda sorunumu anlattım bana tekrar eposta gönderdiler bu kez eposta geldi fakat linke tıkladığımda Error:404 hatası veriyordu. o sorunu da bugün gördüm EA forumda. gönderilen link

http://www.origin.com/tr/account/reset-password?verified=true&
    token=..........

diye devam ediyor fakat originin TR desteği yok linkte TR yazıyor. bu yüzden hata alıyoruz. ordaki TRyi silince sorun çözülüyor yeni şifre geliyor.

linki bu hale getirmek gerek

http://www.origin.com/account/reset-password?verified=true&
    token=..........

• Bilgisayari ilk actigim zaman origin password hatasi veriyo ilk reset yapmak istedim email bekledim gelmedi.bunun uzerine orijini kapatip actim normal acildi.hacker filanmi girdi diyede dusunmedim degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuncar85

Bilgisayari ilk actigim zaman origin password hatasi veriyo ilk reset yapmak istedim email bekledim gelmedi.bunun uzerine orijini kapatip actim normal acildi.hacker filanmi girdi diyede dusunmedim degil.
    Bende mail adresimi değiştirmek için supportla görüştüm değiştirdikten sonra hesaba giremedim şifre reset maili istedim 20 ekre yaptım gelmiyor. Destekle bir daha konuştum dün birkaç saat bekle dediler 1 gün oldu hala yok. Üstüne live chatteki elemanda reset maili gönderdi bana ama gelmiyor, üstüne mail değişince bir mail geldi " hi eso-trot-92" diye başlıyor ama benim id ismim bu değil, hacklendimmi anlamadım ben. Bu ea nın yapacağı işin ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna da Silva -- 4 Şubat 2013; 11:34:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton Senna da Silva

Bende mail adresimi değiştirmek için supportla görüştüm değiştirdikten sonra hesaba giremedim şifre reset maili istedim 20 ekre yaptım gelmiyor. Destekle bir daha konuştum dün birkaç saat bekle dediler 1 gün oldu hala yok. Üstüne live chatteki elemanda reset maili gönderdi bana ama gelmiyor, üstüne mail değişince bir mail geldi " hi eso-trot-92" diye başlıyor ama benim id ismim bu değil, hacklendimmi anlamadım ben. Bu ea nın yapacağı işin ......

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar originde sorun var bende mevcut şifremi giremedim ve sıfırlama maili istedim kaç kere denediysem mail gelmedi.bende yeni bir origin hesabı oluşturup live supporttan müşteri temsilcisi ile görüştüm .durumu izah ettim. benden kullanıcı adımı ve mail adresimi istedi sonrasında gizli soruyu sordu onuda cevapladım ve tam adımı ve soyadımı sordu onlarıda onaylayınca mail adresime linki gönderdi ve yeni şifremi alarak origin hesabıma kavuştum. geçenlerde ea nın origin kullanıcılarının hesaplarının hacklandiği haberini duymuştum ve aslı varmış ancak origin kullanıcılarının ea ya dönmesi gerekiyor çünkü hesaplar ele geçtikten sonra kötü niyetli kişilere parola sıfırlama linki ulaşmasın diye yapılmış bir önlem gibi geldi bana . ea gerçek kullanıcılarını bu şekilde geri döndürüyor anladığım kadarıyla riski en aza indirmek için yapılmış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: predator35

evet arkadaşlar originde sorun var bende mevcut şifremi giremedim ve sıfırlama maili istedim kaç kere denediysem mail gelmedi.bende yeni bir origin hesabı oluşturup live supporttan müşteri temsilcisi ile görüştüm .durumu izah ettim. benden kullanıcı adımı ve mail adresimi istedi sonrasında gizli soruyu sordu onuda cevapladım ve tam adımı ve soyadımı sordu onlarıda onaylayınca mail adresime linki gönderdi ve yeni şifremi alarak origin hesabıma kavuştum. geçenlerde ea nın origin kullanıcılarının hesaplarının hacklandiği haberini duymuştum ve aslı varmış ancak origin kullanıcılarının ea ya dönmesi gerekiyor çünkü hesaplar ele geçtikten sonra kötü niyetli kişilere parola sıfırlama linki ulaşmasın diye yapılmış bir önlem gibi geldi bana . ea gerçek kullanıcılarını bu şekilde geri döndürüyor anladığım kadarıyla riski en aza indirmek için yapılmış olabilir.

Alıntıları Göster
    birde bu livechat ortamının linki olsa ne mutlu bize

• quote:

Orijinalden alıntı: JeraraLona7

birde bu livechat ortamının linki olsa ne mutlu bize

Alıntıları Göster
    Bende resetlemek istedim. Yeni hesap açmayıda denedim yazdığım şifreleri kabul etmiyor, gereksinimleri karşılamıyormuş tamamen rakam giriyorum tamamen harf giriyorum imla işaretleri kullanıyorum hiç bir şekilde şifre oluşturamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihliler

Bende resetlemek istedim. Yeni hesap açmayıda denedim yazdığım şifreleri kabul etmiyor, gereksinimleri karşılamıyormuş tamamen rakam giriyorum tamamen harf giriyorum imla işaretleri kullanıyorum hiç bir şekilde şifre oluşturamadım.

1kucuk harf 1 buyuk harf ve 1 rakamdan olusmali sifren en az
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeraraLona7

quote:

Orijinalden alıntı: salihliler

1kucuk harf 1 buyuk harf ve 1 rakamdan olusmali sifren en az

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba,

Origin de hala devam eden bir sorun mu var 2 gündür oyuna giremiyorum şifre sıfırladığım da "If you haven't received an email within the next few minutes, please check your spam folder." diyor ama ne yazık ki hiçbir şekilde sıfırlama mail i gelmiyor çözüm hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Steam in gözünü seveyim hiç bu tarzda şeyler olmuyor.

• Origin hesabını açar açmaz email aktivitesi olmuyor originden hesabınızı açtıktan sonra mail adresinizi tekrar onaylamanız gerekli yoksa e-mail gelmiyor bu problem sıkıntılı cogu kişi zaten onaylı zannedip farkına varmıyor

Origine girdikten sonra Sol üstten origin sekmesine tıklayın açılan sekmede ortada Accound and Privacy seçenegine girin hesap ayarları karşınıza gelicek gelir gelmez önünüzde mavi fontta e-mail adresinizin onaylayın diye bi seçenek var ordan aktif etmek zorundasınız yoksa sifre sıfırlama gelmiyor bilginize . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Rave

Origin hesabını açar açmaz email aktivitesi olmuyor originden hesabınızı açtıktan sonra mail adresinizi tekrar onaylamanız gerekli yoksa e-mail gelmiyor bu problem sıkıntılı cogu kişi zaten onaylı zannedip farkına varmıyor

Origine girdikten sonra Sol üstten origin sekmesine tıklayın açılan sekmede ortada Accound and Privacy seçenegine girin hesap ayarları karşınıza gelicek gelir gelmez önünüzde mavi fontta e-mail adresinizin onaylayın diye bi seçenek var ordan aktif etmek zorundasınız yoksa sifre sıfırlama gelmiyor bilginize . . .

iyide arkadaşım origine hiç giremiyoruz ki yeni hesap açıpta mı giricez girdikten sonrada biz eski hesabımızı dediğin şekilde nasıl kurtarıcaz anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn08

quote:

Origin hesabını açar açmaz email aktivitesi olmuyor originden hesabınızı açtıktan sonra mail adresinizi tekrar onaylamanız gerekli yoksa e-mail gelmiyor bu problem sıkıntılı cogu kişi zaten onaylı zannedip farkına varmıyor

iyide arkadaşım origine hiç giremiyoruz ki yeni hesap açıpta mı giricez girdikten sonrada biz eski hesabımızı dediğin şekilde nasıl kurtarıcaz anlamadım

Bu sadece bi bilgilendirmeydi kardeşim o konu hakkında birşey söyliyemiyorum sizin elinizden gelebilecek tek şey biraz düşünüp şifreyi hatırlaması olur yada telefonu düşürmeye calısın

• quote:

quote:

quote:

Bu sadece bi bilgilendirmeydi kardeşim o konu hakkında birşey söyliyemiyorum sizin elinizden gelebilecek tek şey biraz düşünüp şifreyi hatırlaması olur yada telefonu düşürmeye calısın

o kadar iyi ingilizce bilsem telefon açarım oda yok orginal oyun aldık oynayamıyoruz iyi mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

o kadar iyi ingilizce bilsem telefon açarım oda yok orginal oyun aldık oynayamıyoruz iyi mi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu olayın çözümünü bulan yok mu hala yeni account bile açamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 2x64

Arkadaşlar şu olayın çözümünü bulan yok mu hala yeni account bile açamıyorum

Alıntıları Göster
    bende muzdaribim arkdaşlar yok mu sorunu çözen mail gelmiyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.