Şimdi Ara

Origin'den Battlefield3'ü Harddisc'ten Farklı Bilgisayarlarda Oynayabilir miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere Battlefield 3 Origin'de bedava. Şimdi ben oyunu masaüstü bilgisayarımda harici harddisc'ime indirip ultrabook'ta harddiscten oynamak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunDilencisi

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Battlefield 3 Origin'de bedava. Şimdi ben oyunu masaüstü bilgisayarımda harici harddisc'ime indirip ultrabook'ta harddiscten oynamak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

Girince origin hesabı sorar diye biliyorum. Sen onu origin ile atarsan belki olabilir. Ama şuan tam kesin konuşamıyacağım. Ama aynı hesapla 2 bilgisayarda aynı anda girilmiyor.
  • Don_Kisot kullanıcısına yanıt
    İki bilgisayardan aynı anda oynamayacağım zaten. Bir tane bilgisayarımdan direk harddiscime indirip. Diğer bilgisayarda da harddiscten oynamayı düşünüyorum. Yani oyunu bir bilgisayardan indirip başka bilgisayardan oynamak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunDilencisi

İki bilgisayardan aynı anda oynamayacağım zaten. Bir tane bilgisayarımdan direk harddiscime indirip. Diğer bilgisayarda da harddiscten oynamayı düşünüyorum. Yani oyunu bir bilgisayardan indirip başka bilgisayardan oynamak istiyorum

O zaman oyunu indirince diğer pc ye originide indir sonra ayarlardan bak oyunu nereye atıyormuş diye (ex. C:\Program Files\Origin\Origin Games) sen o konuma baktıktan sonra indirdiğin oyunu o konuma at sonra origin e girip my games ten bf 3 e gelip play de. Ama farklı konuma atarsan muhtemelen tanımaz sen yine de deneyebilirsin. Çünkü steam da vs. tanımıyor illa kendi klasörü olacak. Belki konumu hardisk e ayarlarsan olabilir. Oraya attığında çalışabilir. Ancak ayarlamadan yaparsan muhtemelen tanımaz.
  • hocam tek hesapla aynı anda 2 pc de oyun oynayamazsın. origin hesabın internet olan ve bf3 ün kurulu olduğu bütün pc lerde çalışır. oyun hesabı tek kişiliktir
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.