Şimdi Ara

Origin her acilista update ediyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafayi yedirecek bana pc yi her kapayip actigimda update. Sizde de boyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle bir sorun yok hocam.Şöyle bir dener misin çözüm yolu olarak.Origini güncelle,makinayı uyku moduna al ,sonra uyandır makinayı ve yeniden başlat.Bi dene bakalım.
  • Aga. kullanıcısına yanıt
    Battlelog uzerinden sordugum bir kac kiside de bu sorun var hocam. Pc yi kapatip acamaya degil direk Origini kapatip acsam update yapiyor. Her gun 80 mb indirmekte bir sey yok ama bos yere zaman ve mb kaybi...

• quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

Battlelog uzerinden sordugum bir kac kiside de bu sorun var hocam. Pc yi kapatip acamaya degil direk Origini kapatip acsam update yapiyor. Her gun 80 mb indirmekte bir sey yok ama bos yere zaman ve mb kaybi...

bende de aynı sorun çözüm buldunuz mu
  • aynı sorun bendede var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://answers.ea.com/t5/Origin/Origin-update-everytime-i-open-it/td-p/4438291 Böyle bir çözüm var. Anladım ama yapmaya gerek duymuyorum. Çünkü eğer Origin'i silip tekrar yüklersek DLC'leri aktif hale getirmek için regedit'le uğraşmak gerekiyor.
  • ben sildim origini tekrar kurdum ama oyunların oldugu klasorü origin game olan klasörün ismini değiştirdim silmeden once sildikten sonra aynı ismi yazıp origini bidaha yükledim düzeldi
  • FBI-007 kullanıcısına yanıt
    DLC'ler calisiyor mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.