Şimdi Ara

Origin Hesabım Çalındı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen cuma günü öğleden önce girdiğimde hiç bir sorun yoktu oyunu oynayıp kapattım. Öğleden sonra girdiğimde ise şifremi kabul etmediğini gördüm mail kutumu kontrol edince de origin hesabımın ".ru" uzantılı bi mail hesabı tarafından değiştirildiğini gördüm.
    http://forum.donanimhaber.com/m_104489102/tm.htm
    buradaki arkadaşla aynı dertten muzdaribim. yazdıklarını okudum ancak hiç bir şekilde live chat'e ulaşamıyorum günün hangi saati girersem gireyim bu uyarıyı alıyorum(aşağıda belirttim)
    ne yapmam gerektiğini bilen var mı? Ya da daha önce başına böyle bir şey gelip geri alabilen varsa yardımcı olsun lütfen.
     Origin Hesabım Çalındı
     Origin Hesabım Çalındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.sevim1 -- 7 Aralık 2015; 15:53:36 >

• Herhangi bir program kullanmış mıydın sisteme girmeden önce vpn vs?
  • hocam hallettim sorunu. ea'ye sorun bildirirken hacked account olarak seçmeden başka bişey seçiyoruz reset password mesela sonra livechat'te hemen hallediliyor. ayrıca vpn falan kullanmıyordum sadece antivirüs yoktu şimdi avast premier kullanıyorum. başka sorun yaşayan arkadaş varsa özelden mesaj atabilir anlatırım.
  • Hesabınızı telefon ile aktif hale getirin, bu güvenliği sağlamada en önemli ayrıntıdır, ikincisi Comodo firewall kullanın antivirus hack'den korumaz, aynı şeye bir daha maruz kalabilirsiniz. Spyhunter veya Malwarebytes Anti-Malware'i de kurun sistemdeki trojan veya spyware tarzı şeyleri temizler, Comodo firewall sistemde trojan olsa bile hack'den yine büyük oranda korur, firewall leak testlerde birinci sırada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 15 Aralık 2015; 9:30:13 >
  • fifa oynuyormusun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.