Şimdi Ara

Origin İndirim Kuponu Paylaşım Yeri. (İlk Kupon Geldi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Origin'i kullanan arkadaşlar bilirler Live Chat ile görüştükten sonra onlar size 30 gün içerisinde origin'den yapacağınız alışverişlerde kullanabilceğiniz inidirim kuponu verirler. Eğer benim indirime ihtiyacım yok. Dolayısıyla kupona da gerek yok diyorsanız buraya kuponu aldığınız tarihi ve kuponu yazarak paylaşın. İhtiyacı olan kullansın. Lütfen konu içeriğini sohbet ederek bozmayalım.

Örnek: 23.02.2012 ABCDE-FGHIJ-KLMNO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 27 Şubat 2012; 12:00:31 >

• güzel fikir
  • quote:

Orijinalden alıntı: patya

güzel fikir

Fikir güzel ama arkadaşlarımızdan icraat yok
  • An itibariyle Live Chat ekibine direnerek istediğim % 15 lik indirim kuponunu paylaşıyorum lütfen sizde paylaşın. İhitiyacı olan kullansın. B2K alımlarında maalesef kullanılamıyor.

27.02.2012 11:55 SG4KC-EAPAL-A2MA7
  • quote:

Orijinalden alıntı: slajer

I5IGC-EAPAL-PWC76 bu da benden olsun.

Kupon için slajer'e teşekkürler :)
  • 4K6E-7SRS-PZ6Z-CAUQ-KT2R
    BZ4U-FZCV-RKFY-39A2-RUAU

%15 er lik indirim kodlarıdır. 1 hafta önce elime geçti. son kullanma süresi nedir bilmiyorum, ihtiyacı olan buyursun.
  • %15 lik bi indirim kodu da benden :) BF4 PRE İÇN DESTEKTEN İSTEMİŞTİM FAKAT GAMEKEYSTOREDAN ALDIM KEY BOŞTA DURUYOR.

EBJS-G2NZ-YCW5-F5RR-X9QD
  • nasıl kullanılıyor bilen var mı
  • Arkadaşlar kodu olan var mı acaba
  • Bende battlefield 4 destekten almıştım %15 indirim kuponu zamanı geçmemişse editlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanig.

Bende battlefield 4 destekten almıştım %15 indirim kuponu zamanı geçmemişse editlerim.

Nasıl alınıyor?

• Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Kibar bir dille istersen veriyorlar. Tabi biraz da ingilizceni konuşturmak zorundasın. Origin Live Chat‘ten isteyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Kibar bir dille istersen veriyorlar. Tabi biraz da ingilizceni konuşturmak zorundasın. Origin Live Chat‘ten isteyebilirsin

Could you dicez o zaman

• Elinde kod bulunan varmıdır?
    İngilizcem iyi değil chatle görüşsem de büyük ihtimal hiçbirşey anlatamayacağım. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.