Şimdi Ara

Origin My Games oyunu aktif olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi ben bu playstore'dan battlefield 4 premuim satın aldım ancak Orgin programı ile kayıt işlemleri ve ürünü aktif etmeyi yaptım hiç bir problem yok mail adresim de onaylı. Ancak oyun hiç bir şekilde ''MY GAMES'' bölümünde gözükmüyor 1 gün bekledim TTNET'i bilgilendirdim konu hakkında kayıt oluşturup dönüş gerçekleşeceğini söylediler ancak onlardan önce bu sitede yardımcı olacak birileri varmıdır onu bilmek istiyorum.

şimdiden tşk ederim saygılar.

• Ürünü aktif etmişseniz ttnetin verdiği kod geçerli demektir onların yapacağı birşey yok.Siz ea ile bağlantıya geçin bence.
  • ea ile en kısa nasıl iletişime geçerim bilgi verebilirmisiniz peki bana ? mail atmamız gerekecek galiba?
  • valve06 V kullanıcısına yanıt
    http://help.ea.com/en/contact-us/new/?

Bu linke tıkla ekranda aldığın oyunu seç ve sağ alt köşedeki next e tıkla.2. sayfada platformdan pcyi seç next e tıkla.Select e topic bölümünden codes seç ve alttaki kutucuğa şunları yaz. "I bought BF4 code on ttnet playstore.I activated code on origin but i can't see game in my library.Please help me" yazıp sağ alttaki next e tıkla.Açılan sayfa senden giriş yapmanı isteyecek.Origin kullanıcı adın ve parolanla giriş yap.24 saat içinde geri dönüş yapacaklar,muhtemelen çözerler sorunu.
  • hocam çok teşekkür ederim cidden dediğiniz adımları takip ettim en son canlı sohbete bağlandım, ve yönlendirme sayesinde tek tek dediklerini yaptım sonunda oldu sağolun ALLAH razı olsun.
  • valve06 V kullanıcısına yanıt
    Rica ederim sorununuzun çözülmesine sevindim.iyi oyunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.