Merhaba arkadaşlar, Originden yaklaşık 10 tane oyun aldım bu zamana kadar ve her oyun ilk ildirdiğimde insanı canından bezdiren sorunlarla uğraşmak zorunda bırakıyor neden böyle. Yahu Battlefield olsun Fifa olsun diğer oyunlar olsun hep bir sorun hep bir sıkıntı bu oyunları korsanda bile sorunsuz oynarken niye hep böyle sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalıyoruz hayır aldığımız oyunlar öyle 3-5 liralık yıllar öncesinin unutulmuş oyunları da değil. +150 liralık milyonlara hitap eden oyunlar. Şimdide nfs yi indirdim bir türlü oynayamadım. Directx crashing hatası alıp duruyprum. Yok mudur bunun bir çözümü yahu bu origin niye bu kadar boktan bir firma adam akıllı hizmet veremiyor mu? Bezdim artık ya oyunu oynamak için harcayacağıma korsanını çıkarmaya çalışsam daha iyi yeminle. Yok mudur bunun bir çözümü her oyun indirdiğimizde böyle uğraşmak zorunda mıyız.
Bence makinenizden sorun kaynaklanıyor. Origin'le ilgisi yok durumun
Yapabiliyorsanız Directx'i tekrar yüklemeyi falan deneyin, sorun oradan kaynaklı gibi daha ziyade.
Ormanci
kullanıcısına yanıt
Makineden kaynaklanacağını sanmıyorum performans açısından bir sıkıntım yok ultra ayarlarda oynuyorum min+35 fps değerlerde ama indirdiğim her oyunda böyle yapıyor. Adamlara bakıyorum benim sistemden dahd düşük donanımlarla sorunsuz bir şekilde oynayabilirken ben oyunu indirdiğimde illa ki bu sorunlarla uğraşmak zoprunda kalıyorum.
Aynı oyunun korsan sürümlerinde bile böyle sorunlarla karşılaşmadım yani sadece oyuna özgü bug falan varsa onlara denk geliyorum nadiren onun haricinde böyle can sıkıcı sorunlarla uğraşmıyordum. Hadi diyelim orijindeki oyunlara sistemim yetmiyor ki yok öyle bir durum da Yahu steam daki oyunlarım çok daha kaslı sistem isteyen oyunlar onlarda bile sorunsuz bir şekilde oynuyorum.
Neyin peşindesin? Birisi almak istediğim laptop hakkında açılmış bir konu diğeri de hala neden olduğunu çözemediğim bir şekilde İşletim sisteminin bozulması ve çözümün bulunması adına açılmış konular. Bu konuyla en ufak alakası yok. Bayılıyorum senin gibi akıllı olduğunu sanan arkadaşlara hem bak bakalım konuların açılma tarihlerine aradaki tarihi görebilecek misin? Bu kadar akıllı olmayın zeka seviyeleri bir olmuyor sonra.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme