Şimdi Ara

Origindeki 8 Oyunum Gitmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 8 oyun 5$ dı bi aralar bilirsiniz crysis 2 bf3 the sims dead sp. falan vardı crysis 2 ve bf3 ü az oynadım sonra origine 1 ay girmedim oyun falan oynamadım girdiğimde oyunlarımın kaybolduğunu gördüm ne yapacağım? crysisi verseler yeter :D

• Origin akıllılık etti mi desem ne desem. Bütün hepsini topladı oyunculardan. Ağır fake yedik kısacası.
  • Adamlar yasal keyler satıyor diye biliyorum bende rising storm almıştım 1 dolara, şimdilik sorun yok ama kıllandım...

Edit: EA resmi forumunda aynı durumdan muzdarip olan kullanıcılara satın aldığınız ürünün faturasını göstererek kontrol edilmesini sağlayıp oyunun geri alınabildiğinden bahsedilmiş, eğer yanlış anlamadıysam tabi. yetkililerle irtibata geçip humblebundle tarafından size gönderilen satış mailleriyle oyunu doğrulatabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 3 Kasım 2013; 20:20:40 >
  • Benimkiler şu an duruyor umarım bir şey olmaz.
  • 1-2 aydır girmiyordum ben de, kıllandırdın bakayım dedim, herşey yolunda
  • aldığımdan beri hepsi duruyor.
  • Stickend S kullanıcısına yanıt
    Oyunlar çalıntı veya sahte kart ile alındıysa bu yüzden silinmiş olabilir. 5$'lık humble paketini gittigidiyor vs. gibi sitelerden 2-3 TL'ye satın alanların çoğunun oyunları Steam ve Origin hesaplarından silindi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.