Şimdi Ara

Originden satın aldığım BF3 oyunu açılmıyor..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Originden Battlefield 3 oyununu satın aldım. Oyunu kurdum originden oyuna gırmeye calısıyorum battlefield sitesine atıyor benı server seçıyorum join server dıyor sayfanın altında şu hatayı veriyor " Could not communicate with BF3. Please use the Task Manager to close it down. " Yardımcı olabilecek kişi var mı ? Gerekirse online olarak bilgisayarıma da bağlanabilirsin ?

• Bekliyeceksin az o her zaman olacak. O hatayı verince iptal falana basma kendiliginden acilacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yani anlıyamadım bazen o hatayı vermeden mavi yazı gidiyor oyle duruyor. Rica etsem biraz daha yardımcı olabilir misin ?
  • Birden fazla joine tıkladığınızda verir o hatayı. Hatada diyorki oyun zaten açık önce onu kapatın. Fakat join dediyseniz bırakın oyuna kendi girer zaten.
  • tamam join dedikten sonra oyun açılmıyor hiçbir hareketlilik yok. Yapabilecek olan varsa bilgisayarıma girip yapmasını isterim..
  • j0j061 J kullanıcısına yanıt
    Hacı aynı sorun şimdi bende de var yani bugun yükledim sorun hala sende varmı duzettın mı duzelttıysen yardımcı olurmusun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.