Originden Battlefield 3 oyununu satın aldım. Oyunu kurdum originden oyuna gırmeye calısıyorum battlefield sitesine atıyor benı server seçıyorum join server dıyor sayfanın altında şu hatayı veriyor " Could not communicate with BF3. Please use the Task Manager to close it down. " Yardımcı olabilecek kişi var mı ? Gerekirse online olarak bilgisayarıma da bağlanabilirsin ?
Bekliyeceksin az o her zaman olacak. O hatayı verince iptal falana basma kendiliginden acilacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Nasıl yani anlıyamadım bazen o hatayı vermeden mavi yazı gidiyor oyle duruyor. Rica etsem biraz daha yardımcı olabilir misin ?
Birden fazla joine tıkladığınızda verir o hatayı. Hatada diyorki oyun zaten açık önce onu kapatın. Fakat join dediyseniz bırakın oyuna kendi girer zaten.
tamam join dedikten sonra oyun açılmıyor hiçbir hareketlilik yok. Yapabilecek olan varsa bilgisayarıma girip yapmasını isterim..
j0j061J
kullanıcısına yanıt
Hacı aynı sorun şimdi bende de var yani bugun yükledim sorun hala sende varmı duzettın mı duzelttıysen yardımcı olurmusun ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme