Şimdi Ara

ORİJİNAL FİKİRLER ARANIYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kız arkadaşımla olan ilişkim bayaa ilerledi ve artık ciddi bişeyler olsun istiyoruz bunun için şimdilik formalite icabı bişeyler düşünüyoruz nişana filan daha çok var onun için şimdilik böyle aramızdaki bağı simgesel bi hale nasıl dönüştürebiliriz??

Yüzük filan geyik geçtik onları daha orijinal şeyler istiyoruz lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler...

NOT: Fazla pahalı bişey olmasın mümkünse... Ve bunu ikimizde istiyoruz...

• walla benim taktiği kullan!
    yüzük muhabbetinden nefret ettiğimden onunla beraber bi ağaç dikmiştik! ahmet priştina ormanına.

etrafınada korumalık geçirdik!
    üzerindede ***** seni ölesiye seviyorum yazdırmıştım.

gerçi fidanı 5 milyona aldım ama korumalığı (küçük bişey olmasına rağmen)
    35 kağıda aldım!

ama inanmalsın çooooooook etkili oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunder_cats

Arkadaşlar kız arkadaşımla olan ilişkim bayaa ilerledi ve artık ciddi bişeyler olsun istiyoruz bunun için şimdilik formalite icabı bişeyler düşünüyoruz nişana filan daha çok var onun için şimdilik böyle aramızdaki bağı simgesel bi hale nasıl dönüştürebiliriz??

Yüzük filan geyik geçtik onları daha orijinal şeyler istiyoruz lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler...

NOT: Fazla pahalı bişey olmasın mümkünse... Ve bunu ikimizde istiyoruz...

bence künye yaptırın.. boyna asılanlar varya.. kıza pek gitmeyebilir.. ama en azından cüzdanında taşıyabilir.. yada ağaç güzel fikir.. ondan sonra anlamlı bişeyi 2 ye bölün bi yarısı sende kalcak onun adı bi yarısı onda kalcak senin adın yazcak falan felan.. olmazmı??

• fidan dikmek çok hoş fikirmiş.. aklıma yattı.. sevgilim olunca (platonik halen.. ) ben de düşünmeye başladım.. hem her çift bir fidan dikse ne güzel olurdu şehirlerimiz dimi? gerçi bazıları edindikleri sevgili sayısı ile küçük bir koruluk bile oluşturabilirdi ama fikir çok güzel...

bildiğiniz çabuk büyüyen çok emek istemeyen bir ağaç var mı? kızılayın ortasına dikmeye kalksam olur mu? şöyle güvenparka mesela
  • Evet arkadaşlar başka başka???Ağaç ii ama üzerine isim yazma olayı bana ters o biraz olmamış ama ağaç düşünülebilir başka neler var???
  • Dostum eger kendinize güveniosanız yüzük yerine aynı simgeyi aynı yere dövme olarak yaptırın..
  • Dövmeyi deniicez ama onun ailesinde sorun oabilir bi de maliyeti bne olur bilemiyoruz başka başka teşşekkürler yardım edenlereeeeeee....................
  • E yok mu başka koskoca DH'de bu kadar mı orijinal fikir???????????????????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.