Şimdi Ara

Orijinal HTC sensation kapasitif tuşlar çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz sanırım 4 senelik. Orijinal ROMunda.
    Birkaç gündür ekran altındaki 4 kapasitif tuş çalışmıyor. Bu tuşların programa göre normal ışıkları yanıyor sönüyor ama bastığınızda işlev görmüyorlar. Geri tuşu çalışmadığı için sürekli yeniden başlatmak zorunda kalıyoruz. Ekranın geri kalan dokunmatik kontorllerinde sorun yok dokunmatiği çalışıyor.
    Tuşların olduğu yeri görmüyor ekranın en altının oraya denk gelen kısmını görüyor.
    Fabrika ayarlarına döndük yine çözülmedi.
    Daha önce böyle bir sorun gören çözümünü bilen var mı ?

Eğer yoksa ben buna custom ROM yüklemek istiyorum. Ama radio-off mudur bootloader kilidini açmam lazım mı vs . Hiç bir şey bilmiyorum. Bilale anlatır gibi en baştan root olup custom ROM yüklemeyi anlatan bir yer var mı ?

• Kapasitif tuşların çalışmaması dokunmatik panelin bozulduğunu gösteriyor. Kesin olarak değişmesi gerek. Ücreti yüksek olabilir.
    Bu şekilde kullanacaksanız ekrana sanal tuş ekleyen(root gerektirir)https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.swkey&hl=tr programını deneyebilirsiniz.

KVK'ya bu şekilde garantiye gönderdiğim bir telefon son güne kadar beklendikten sonra para iadesi ile çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relais -- 17 Eylül 2014; 11:35:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: relais

Kapasitif tuşların çalışmaması dokunmatik panelin bozulduğunu gösteriyor. Kesin olarak değişmesi gerek. Ücreti yüksek olabilir.
    Bu şekilde kullanacaksanız ekrana sanal tuş ekleyen(root gerektirir)https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.swkey&hl=tr programını deneyebilirsiniz.

KVK'ya bu şekilde garantiye gönderdiğim bir telefon son güne kadar beklendikten sonra para iadesi ile çözüldü.

cevabınız için teşekkürler
    Ben sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyordum. Panelde ise sorun ; dokunmatik panel ebayde çok ucuza var. 20-25 TL Türkiyede 45-55 TL istiyorlar.
    Panel değiştirebilen bir tanıdığım da var hatta biraz önce kendi kırık M7sinin panelini değiştirmeyi tamamladı.
    Ben bu akşam bir panel siparişi vereyim bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: relais

Kapasitif tuşların çalışmaması dokunmatik panelin bozulduğunu gösteriyor. Kesin olarak değişmesi gerek. Ücreti yüksek olabilir.

tekrar teşekkürler. Bilgi vereyim.
    İnternette bu paneller 45-50 lira ama güvenilir mi bilmem . Bir parçacıya gittim 125 TL işçilik hariç dedi
    Ben de ebayden 24 küsür liraya aldım. 3-4 haftada geldi içinden gerekli aletler de çıktı. Vantuz, 3M stripler, tornavidalar vs..
    Arkadaş değiştirdi.
    Telefon mükemmelen çalışıyor şimdi

• Sorunun fazla masraf etmeden çözüldüğüne sevindim. Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.