Şimdi Ara

ORİJİNAL Mİ DEĞİL Mİ? | FOSSIL KOL SAATİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
16.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle merhaba, 2 gün önce hepsiburada.com da fiyatini uygun bulduğum, yorumlarina bakarak 2 adet Fossil marka kol saati aldım. Saatlerin birinin kodu Fossil fs4656 diğeri Fossil fs4552 idi. Ürünler geldiğinde orjinalliğine dair şüphelerim oluştu, yorumlarina ve satın alınma sayılarına baktım. Fakat ürünlerin internetteki görselleriyle eşleşmediğini ve kutuların standart orjinal Fossil kutularından olmadığını farkettim. İçlerinden sadece satan firmanın garanti kağıdı çıktı fakat bilgilendirme kitapcigi, kullanma kılavuzu cikmadi.

Aklima suphe dustu bir kere. Saatleri kaptigim gbi solugu Saat&Saat magazasinda aldim. Orada calisanlardan yardim istedim ve saatlerin orjinalligini dogrulayip dogrulamayacaklarini sordum. Saatlerin aynilarini vitrinden cikarip karsilasirma yapmaya basladik birlikte. Simdi onlarin soyledikleri farklari yaziyorum.

1- Fossil'in turkiyedeki tek resmi distributoru Saat&Saat'tir ve sizin elinizdeki garanti belgesi orjinal degildir. Eger resmi bir Fossil satıcısından almis olsaydınız garanti belgesi bize ait olmak durumundaydi.
    2- Saatin uzerindeki yazilar cok fark etmemesine ragmen vitrindeki urunlerin yazilari benim aldiklarimdan biraz daha zarif duruyordu.
    3- Saatleerin fiyati magazada 700 lira iken ben indirimden 265 tl ye aldim. Digeri ise vitrinde 1000tl iken ben 405 tl ye aldim.
    4-Çalisanlarin tutumu; 'aklinizda soru isareti varsa iade edin fakat biz insiyatif alip direk replika diyemeyiz yine sizin bileceginiz is' demek oldu.

Sizlere danismak istedigim bir kac bisey olacak yardimci olursaniz sevinirim.
    1-Bu durumu daha once yasamis tecrubeli arkadaslar deneyimlerini paylasabilir mi ?
    2- Fossil'in Türkiye'deki orjinal urunlerini satan magazalar nerelerdir? Orjinal bir Fossil urunu nasil anlayip nasil sorgulayabilir ve nerelerden alabiliriz ?
    3- Fossil'in tek distributoru Saat&Saat midir? Bu konu hakkinda bir bilgi bulamadim bunu. Hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.
    Tekrar Teşekkürler.

Link:
    www.hepsiburada.com
    Fossil Fs4656 Erkek Kol Saati Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/fossil-fs4656-erkek-kol-saati-p-SASAATX0481798?magaza=Star%20Saat

Link:
    www.hepsiburada.com
    Fossil Fs4552 Erkek Kol Saati Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/fossil-fs4552-erkek-kol-saati-p-SAGSAFS4552

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fossil Kol Saatlerinin Orijinalliğini Sorgulama

Fossil kol saatleri, şık tasarımları ve kaliteli yapılarıyla bilinir. Ancak, piyasada orijinal olmayan Fossil saatler de bulunmaktadır. Orijinal bir Fossil saat satın almak istiyorsan, orijinalliğini doğrulamanın birkaç yolu vardır.

Fossil Saat Kalitesi

Orijinal Fossil saatler, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Bilezikler genellikle paslanmaz çelik veya deri gibi dayanıklı malzemelerden yapılmıştır. Kasa, çizilmeye dayanıklı bir camla korunur. Saatlerin hareketi genellikle güvenilir ve hassastır.

Seri Numarası Sorgulaması

Orijinal Fossil saatlerin her birinin benzersiz bir seri numarası vardır. Bu numara, saatin arkasında veya garanti belgesinde bulunabilir. Fossil'in web sitesindeki "Seri Numarası Sorgulama" aracını kullanarak seri numarasının geçerli olup olmadığını doğrulayabilirsiniz.

Tek Saat Orijinalliği

Fossil, tek saatler de dahil olmak üzere çeşitli saat türleri üretir. Tek saatler, yalnızca saat ve kayıştan oluşur ve genellikle resmi olmayan ortamlar için kullanılır. Orijinal bir tek Fossil saat, yine de yukarıda belirtilen kalite standartlarına sahip olacaktır.

Fossil Orijinal Ürün Sorgulaması

Fossil, ürünlerinin orijinalliğini doğrulamak için bir web sitesi sunar. Bu web sitesine saatinizin bilgilerini girebilir ve orijinalliğini kontrol edebilirsiniz.

Hatırlamanız Gerekenler:

• Orijinal Fossil saatler, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir.
    • Her orijinal Fossil saatin benzersiz bir seri numarası vardır.
    • Fossil'in web sitesinde "Seri Numarası Sorgulama" aracını kullanarak seri numarasının geçerliliğini doğrulayabilirsiniz.
    • Tek saatler de orijinal Fossil saatler olabilir.
    • Fossil, ürünlerinin orijinalliğini doğrulamak için bir web sitesi sunar.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fossilin replicasi olduğunu düşünmüyorum, replica diye de resmi bir tespit yapmadıklarına göre çok dert etme... Bir çok saat yurtdisindan zaten resmi kanallarla gelmiyor. Ilk linkteki saatin aynisi bende de var, tuşları calisiyorsa taklit veya replica degildir derim... 6-700 tl lik saati o kadar özenerek cakmazlar... Vaktin varsa geri iade et, otomatik saat olayina gir... pilli, analog, dijital sonucta hepsi ayni, benzer, ucuz mekanizma iclerinde ... kasaya çok para vermeye değmez... 670 tl ye git bir seiko 5 sports, orient al veya swatch system 51...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumunuz için teşekkürler. Analog saat seviyorum fossil in iki ürününüde beğendim fakat orjinal olmayan bir üründe almak istemiyorum açıkcası o yüzden araştırıyorum. Güvenilir hiç bir yer yok mu ya şu ülkede satan ?

• yok mu arkadaşlar güvenilir saat sitesi önerebilecek :)

• bence amazon’dan bakabilirsiniz ama satıcının amazonun kendisi olduğuna dikkat edin. amazonun kendi sattığı saatlerin replika, çakma veya sahte çıkma olasılığı yoktur. zaten Almanya mağazasında 50 EUR’nun üstü alışverişlerde kargo ücretsiz ve ödeyeceğiniz en son fiyatı gümrük vergileri vs. dahil olarak gösteriyor. zaten müşteri memnuniyeti hakkında hassas olduklarını duymuşsunuzdur.

hepsiburada’dan aldığınız saatlerin sahte olduğuna inanıyorum.

• amazondan aldıktan sonra garanti nasıl olucak peki ülke içinde herhangi bir yetkili servisi var mı bildiğiniz anlaşmalı ?

• ürün elinize geçtikten sonra 30 güne kadar dilediğiniz bir nedenle iade veya değişim talep edebilirsiniz, hemen yeni ürün yolluyorlar. 30 gün sonrası için de yardımcı olacaklarını düşünüyorum ama kesin bir şey söyleyemem. isterseniz amazondan bir görevli ile türkçe olarak sohbet, telefon veya email ile görüşebilirsiniz. bence sohbet en kolay yol iletişime geçmek için.

çoğu firmanın uluslararası garantisi yok ve dolayısıyla yurtdışından ürün satın alırken genelde gelen ürünler o firmanın türkiye garantisine tabi olmıyorlar.

ancak bazı firmalar ise uluslararası garanti sağlarlar ve bu garanti tüm ülkelerde geçerlidir.

ben yine de amazonu tavsiye ediyorum hem türkiye piyasasına göre daha ucuz hem de sahte çıkma olanağı yok. ancak dediğim gibi satıcının amazon olduğuna dikkat etmek lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Breitling saat orjinal mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadas bu siteden fossil, armani marka saat aldi hicbir sorun da cikmadi. Garanti belgesi herseyleri mevcut, alirsiniz icinize sinmiyorsa iade edersiniz.

• FS4656 349 TL’ye buldum. Kelepir mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.