Şimdi Ara

Kol saati kullanıyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanma veya kullanmama nedenleriniz neler?

Kol saati kullanıyor musunuz?

• Bi ara kullanıyordum. Kolumda ağırlık hissi rahatsız ettiği için kullanmıyorum artık. Telefonda sürekli yanımda zaten gerek olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorgeousboy G kullanıcısına yanıt

Zaten artık saat işlevinden çok aksesuar için kullanılıyor. Tabii bir de akıllı saat kullananlar var. Onlarda durum daha farklı.

Ben de uzun zamandır kullanmıyorum ama bu aralar bi ilgi duymaya başladım.

• alışkanlık, otomatik seiko 5 kullanıyorum. ilkokuldan beri kol saati takıyorum güzel aksesuar. casio illuminator kullandım ilkokulda fw200. lisansta staj yaptığım yer swatch quartz saat hediye etti 12 yıl kullandım. abd den uyguna alma fırsatı olunca buranın neredeyse yarı fiyatına seiko 5 srpg29k aldım 6200 lira çekti kartımdan. burada satış fiyatı 10-12 arası değişiyor. bunu da en az 5 sene kullanmayı düşünüyorum milanese loop bilezik de aldım. herhalde bundan sonra saat almak istesem sinn 556 mother of pearl ya da mido multifort tv big date alırım ilerleyen zamanlarda.

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

Hocam o son bahsettiğiniz saatler 50binTL'nin üstünde. Bi saate 50bin vermek yerine 10 saat alıp kıyafetlerle kombinlemek daha mantıklı değil mi?

• bileğim ince. kol saati büyük geliyo ve rahatsız ediyo. mi band bileklik var onu da sadece gece yatarken takıp sabah çıkartıyom. maksat uykuyu ölçmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Kasa çapı küçük saatler var. Onlar tercih edilebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TEHET kullanıcısına yanıt

tercih meselesi, 20-30 bantlarına oldukça popüler tissot prx ve gentleman, hamilton khaki ve khaki murph gibi modeller de var. saatin mekanizması, kullanılan materyallerin kalitesi, marka konumlandırması gibi faktörler devreye giriyor. bazı saatlerin hikayesi de var tabi mesela hamilton khaki field murph interstellar filminde vardı. omega speedmaster ve bulova lunar pilot saatleri apollo görevindeki astronotlar giyiyordu vs. ancak burada ilk kriter kişisel tercihler. bill gates 50 dolarlık casio duro takıyor mesela, istese en kral saati alır   ben saat takmayı seviyorum , alınca da 5-10 senelik periyotlarda takmışım bu zamana kadar. yukarıdaki iki saati alırsam zaten koleksiyon yaptığım yok, ömrümün sonuna kadar kullanırım. buradan almam zaten yurtdısında 900 1000 dolar aralığında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 27 Şubat 2025; 20:18:12 >
  • Kol saati kullanıyor musunuz?
  • end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

Hocam dediğin gibi tercih ve bütçe meselesi biraz. Giriş seviyesinden başlayalım bakalım. Zamanla belki biz de o seviyelere çıkarız. Kol saati kullanıyor musunuz? 

• hep merak etmişimdir acaba @hamza5806 baba kol saati kullanıyor midur ?  

• saatsiz yapamam maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt
    Aaaa güzel soru

Sadece ve sadece özel günlerde ve şık olmak istedigim günlerde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben takıyorum eskiden klasik saatler takıyordum g-shock serilerinde kullandım şimdi akıllı saat kullanıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • saat takaram emme aksesuar olarak asla değil, tilifon cebimde olsa bile, yine de bizzat zamanı ürgenmek için takaram...

• akıllı saat kullanırım hep. donanmadaki yüzme antrenmanlarımın vazgeçilmez bir parçasıdır.

• huwi waç 4 kullanim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıyorum. Erkekte aksesuar olarak da yakıştırıyorum çok.

Takım elbise kullanıyorsanız veyahut ceket mutlaka kol saatiyle tamamlayın.

• evet armani exchance

• Cep telefonu çıktığından beri kullanmıyorum. Çünkü gerek kalmadı. Genel olarak işlevsiz şey kullanmıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.