Şimdi Ara

Ders çalışırken masa lambası kullanıyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
16.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gece ders çalışmak için masa lambası kullanmayı düşünüyorum. Aranızda kullanan var mı bide hangi masa lambasını kullanıyorsunuz açıklarsanız sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.

• ben kullanıyorum. beyaz değilde hafif sarı üzeri mat gibi olan lambalardan kullanıyorum. Eğer tasarruflu ampul kullanıyorsan fazla kafana yaklaştırma..
  • gerek yok bence ışığı kapama kendine ait odan varsa yoksada müsait bi odaya gir
  • hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanıyorum tam göremiyorum çünkü ekranı :)
  • masayı oda lambasının kitabı aydınlatacak şekilde çeviriyorum böylece masa lambasına gerek kalmıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşiktaşlı emre -- 23 Eylül 2012; 1:28:25 >
  • Kullanmıyorum gerekte yok sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sessiz çalışan mouse var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mum yakıyorum + yağmur sesi fantastik bir ortam oluyor
  • Kullanmayı düşünüyorum.. Takip
  • kullanıyorum , enerji tasarruflu florasan lambada taktım beyaz renkli gayet iyi oluyor bence
  • Bende kullanıyorum sadece oraya odaklanmamı sağlıyor bide yazılanları daha net görüyorum odanın ışığı yetersiz heralde biraz
  • Odanin isigi ve kapim kapali masa lambam acik bi sekilde cam kenarinda gece ders calismak en buyuk hobilerimden biri

• Başka kullanan arkadaş var mı ? bide kullandığınız masa lambasının resmini koyarsanız fikir vermesi açısından güzel olur.
  • Valla ben geçen sene aldım, kullandım benim dikkatim hemen dağılır o yüzden kullanıyordum.
  • Kullanmayın masa lambası, hem gözlerinizi yorar hem de başınızı ağrıtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Kullanmayın masa lambası, hem gözlerinizi yorar hem de başınızı ağrıtır.

neden yoruyo gözleri biliyomusun
  • ben ikea dan aldım modelin adını yazarım modelin lamba olarak da gün ışığı olan diye satılıyor ders çalıştıkça çalışasım geliyor çok rahat
  • forsa mış modelin adı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYATist -- 3 Ekim 2012; 20:40:40 >
  • mum kullanın daha tasarrufl hiç elektrik harcamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1654 -- 3 Ekim 2012; 22:12:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAYATist

ben ikea dan aldım modelin adını yazarım modelin lamba olarak da gün ışığı olan diye satılıyor ders çalıştıkça çalışasım geliyor çok rahat

İkea'nın sitesinden bakıp link koyarmısın acaba?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.