Şimdi Ara

Ders çalışırken masa lambası kullanıyormusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arakadaşlar eğer kullaniyirsaniz hangi marka model lutfen yazin?

• ya git birmilyoncudan al bitane 10 tl ye allasen marka model ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih591

Evet arakadaşlar eğer kullaniyirsaniz hangi marka model lutfen yazin?

Kullaniyorun dostum.Marka-model pek onemli degil bence.Ben sana baska bir yararini soyliyeyim.Isigini beyaz tak.Sayfa uzerine bu isik dusunce beyaz sayfa daha cok parliyor.Bu parlama goz bebeklerini kamastirip beyne uyarti gitmesini sagliyor.Dogal olarak uyku aciyor.Benden ilginc bir bilgi daha :)
  • Güncel arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih591

Evet arakadaşlar eğer kullaniyirsaniz hangi marka model lutfen yazin?

Evet kullanıyorum uykumun gelmesini engelliyor. babam koçtaş tan aldı 20tl filan galiba
  • Kullanıyorum m.e.b anneme vermiş öğretmenler günü hediyesi yerine markasız yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lykke..

Kullanıyorum m.e.b anneme vermiş öğretmenler günü hediyesi yerine markasız yani
    Carrefour dan 20 liraya aldım. Kesinlikle beyaz ışık tak. Sarı uyku getiriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gözlerimi yormaması için bir tane arıyorum ne önerirsiniz
  • Önerilerinizi bekliyorum
  • Aman milleteben gittim ucuz aldım kablosu inceydi daha da inceldi bi gün bi taktım prize bütün evin elektriği gitti bence pille calisan ledlilerden alin
  • Up
  • ben kullanmıyorum odamın aydınlatması kağıdı görmemi kolaylaştırıyor lamba gözümü alıyor ama var
  • Ben kullanıyorum gayet işe yarıyoe ve bir tavsiye vereyim ışık solunuzda olursa daha iyi olur
  • Hellmeyeah H kullanıcısına yanıt
    beyaz ışık tüm renklerden oluştuğu için enerjisi fazladır beyni yorar iflahını keser
  • Rengi konusunda ne yapacağız ? Tecrubesi olanlar ?
  • Hellmeyeah H kullanıcısına yanıt
    Benim masa lambası sarı ışıklı armut ampulden başkasını yakmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HUKUKCUK

moruk kablosu tamamen bükülenlerden al varsa . (veya kablosu uzun olsun ışık yukardan gelmeli önünde olunca gözünü alıyor)niye diye soracak olursan masanın kenarına koyunca göz alıyor dikkat dağıtıyor.
    ben kullanıyorum ha niye diye sorarsan odamdaki ampul yetersiz kalıyor çalışma masama uzak kalıyor diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecondLieu

moruk kablosu tamamen bükülenlerden al varsa . (veya kablosu uzun olsun ışık yukardan gelmeli önünde olunca gözünü alıyor)niye diye soracak olursan masanın kenarına koyunca göz alıyor dikkat dağıtıyor.
    ben kullanıyorum ha niye diye sorarsan odamdaki ampul yetersiz kalıyor çalışma masama uzak kalıyor diye

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben gecen sen beyaz ışık altında ders calıstm hep masa lambasınn altında felan ve gecen ay doktora gittim 0.75 derecelik gözlük verdi ve gercekten uzaktaki yazılıları tabeladaki yazıları felan bulanık görüyorm beyaz ısık cıdden gözü yoruyor ama napalm mecburz artk. Pcden felan da değil günde 2 max3 saat takılırm o yüzden beyaz ışık altında özellikle ki masa lambası altında ders calısmayı önermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade101

beyaz ışık tüm renklerden oluştuğu için enerjisi fazladır beyni yorar iflahını keser

Tamam sen karanlikta calis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Summeriscoming

Beyaz ısık sarı ısık fark olacagını dusunmuyorum.Onemli olan verimli ve konsantre ders calismak.Digerleri kucuk seyler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.