Bildirim
LAPTOP alttan hava mı alıyor______??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hava çekmekten ziyade hava verir dışarı büyük ihtimalle oradan. Bu arada tesbitiniz doğrudur, o bölümün açıkta kalması stabil bir sistem performansı için önemlidir, ama ısınınca da laptopunuz çalışmaya devam edecektir. Yinede uzun ömürlü bir donanım kullanımı için üreticinin tavsiyesine uymak akıllıcadır. O bölüme bir hava deliği açıldığına göre burayı kapatmanın sistem için uygun olmadığı aşikardır. -
dizüstü bilgisayarlar sıcak havayı genelde yan tarafındaki ızgaralardan verir...O alt taraftaki fanda işlemci fanı alttan temiz hava alır..Benim şimdiye kadar gördüklerim böyleydi hatta şu an bu msj yazdığım compaq dizüstüde öyle..O bölgenin kapanmaması elbette iyi olur. -
Henüz yeni üye oldum ve konu açma hakkım olmadığı için buraya yazmak istedim.Çünkü bu konuyu benim açmak istediğim konu ile bağlantılı buldum.
Bilgisayarımda virus olmamasına rağmen (yeni format attım ), hardiskimde 50 derece sıcaklık mevcut.Fan çalışmasına rağmen sıcaklık aşağı inmiyor.Bunun sebebi sizce ne olabilir? (Dizüstümün markası Dell İnsprion 6400 ) -
Ben notebok daha iyi hava alsın hem de rahat yazayım diye
notbook arka ayaklarını seyyar 2 cm yükselttim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- valorant ekran kartı sürücüsü çöktü
- machine check exception
- hata kodu 0x80070035
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- monster statik elektrik boşaltma
- silinen dosyaları geri getirme
- secure boot nedir
- bilgisayardan ses gelmiyor
- windows ekran görüntüsü alma
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X