< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Orijinal Nokia bataryası nereden bulurum?
-
-
Hocam sahibindende ilanda bulup aldım ben,güvenilir bi sıkıntı yaşamadım,tek kargosu pahalı oldu. 2 tane 4c,1 tane 5 c aldım kendisinden. 5c yi n91 de kullanıyorum. Sıkıntı olmadı şuana kadar 2 ay oldu alalı.
İsmi Ali arkadaşın.
0537 517 49 38
Şu ilana denk geldim,orjinal gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhandincel1 -- 9 Haziran 2021; 10:24:12 >
-
İstediği kadar orijinal hiç kullanmamış olsun. En aşağı 3-4 yıllık bataryalar en fazla gideceği 1 yıl . Çok kullanırsan günlük şarj istemeye başlar. Deji 5C aldım memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi adıma n91 i telefon olarak kullanmıyorum, müzik dinlemek için kullanıyorum. O nedenle şuan için güzel gidiyor şarjı, ama dediğin de haklısın tabi ki.
-
Bizde Full kutu 5800 Xm aldık. Hoparlörleri patlak çıktı ama cihaz çok temiz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: andires42Bizde Full kutu 5800 Xm aldık. Hoparlörleri patlak çıktı ama cihaz çok temiz olsun.
Hayırlı olsun hocam. Kutu içeriği eksiksiz nerdeyse sanırım. Bi telefon tutacağı var onu göremedim. Elimde vardı ondan bende de kimbilir nerde :)
-
Teşekkür Ederiz. Eksik olan kulaklık sadece Ca-101 USB kablo elimde var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X