Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.700
Cevap
333
Favori
1.628.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

ixora dan 25 tane kalem parfüm aldım. :D hayırlı olsun. gelince tek tek yorumlarını yazarım. hermes , chic ve bvlgrai extereme ve obsession yokmuş :( üzüldüm onları deneyemicem. Fiyatları 1.5 tl ama artırabilirlermiş haberiniz olsun denemek isteyenler elini çabuk tutsun.

bu arada şifremi verdim buraya ama bazı arkadaşlar siparişleri oluşturup oluşturup ödeme yapmıyorlarmış. bu konuda bi uyarı aldım. o kişilerin isimlerini de vericekler bana. aman dikkat edin benimde başımı yakmayın :D

Siparişten vazgeçebilirler bundan doğal bişey yok ki. Yorumlarını bekliyorum sabırsızlıkla arkadaşım hepsini birden deneme de sakın.Ben de aynı şekilde bargellodan almayı düşünüyorum.

5 6 kişi ödeme sayfasına kadar gelip havale edicem deyip etmemiş. onun için uyarmları doğal. Herneyse iki güne gelir siprişlerim bende
    her gün 4 tane dener dener sölerim :D

• quote:

5 6 kişi ödeme sayfasına kadar gelip havale edicem deyip etmemiş. onun için uyarmları doğal. Herneyse iki güne gelir siprişlerim bende

Hangii kokuları sipariş verdin ki ben de 20 tane sipariş veriyim değiştiririz sonra elden nasıl fikir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Ultraviolet 100ml orijinal parfüm var. Bu parfümden almayı düşünenler PM atsın

2.elde daha rahat satarsın bence.

öyle duruyor evde bi yazayım dedim isteyen olursa veririm...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

Black point diye bir yerden one million almıştım. koku güzeldi şimdi orjinalini aldım ama sanki orjinalinin fark edilirliği biraz daha az gibi geldi bana . Neyse ben set olarak 100ml parfum+150ml deo 135 tlye aldım hızlıaldan.
    Birde hugo boss -hugo aldım hbden. Parfum ısındıkça kokuyor yaz kokusu aslında. çok kalıcı gelmedi bana. Arkadaşımda kullandı oda kalıcılığını pek beğenmedi. Ama hb'deki bütün yorumlar çok kalıcı çok kalıcı diye. ben anlamadım benim kalıcılık anlayışımda mı bir gariplik var acaba.

Arkadaşım one million'ın roll-on unu da alsan iyi yaparsın. açık parfümeride bazen esans oranı daha yüksek olabiliyor.fiyat olarak iyi fiyat.
    Teninde kalıcılık göstermemiş olabilir yağlı tenlerde parfümler daha kalıcı olabiliyor.Bir diğer olasılık da kokuya burnun alışabilir kardeşim parfümü sıktığın yerlerde önemli kan dolaşımının hızlı olduğu yerlere sıksan daha çok kalıcılığı yakalarsın.
    Hugo Boss'un orjinalini ben de kullandım fresh bir kokudur yazlık boynuna bileğine göğüs bölgesine tenine sıksan kalıcılık daha etkisini gösterir.Fresh kokular öyle kıyafette kalıcı değil pek.

gökhan kusura bakmazsın umarım ama hugo boss boss un orjinalini bende kullandım ama freshle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir koku

hatta tatlı yapısından dolayı oryantal bile adlandırılabilir

bu arada bargelloda oldukça iyi ve kalıcı ki bargelloyu fazla tercih etmem ama bu kokusu oldukça iyi

• hugo boss boss için benim dediğim oryantal kelimeside yanlış aslında

şimdi kokladım en doğru tanım baharatlı odunsu olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeply11

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

Black point diye bir yerden one million almıştım. koku güzeldi şimdi orjinalini aldım ama sanki orjinalinin fark edilirliği biraz daha az gibi geldi bana . Neyse ben set olarak 100ml parfum+150ml deo 135 tlye aldım hızlıaldan.
    Birde hugo boss -hugo aldım hbden. Parfum ısındıkça kokuyor yaz kokusu aslında. çok kalıcı gelmedi bana. Arkadaşımda kullandı oda kalıcılığını pek beğenmedi. Ama hb'deki bütün yorumlar çok kalıcı çok kalıcı diye. ben anlamadım benim kalıcılık anlayışımda mı bir gariplik var acaba.

Arkadaşım one million'ın roll-on unu da alsan iyi yaparsın. açık parfümeride bazen esans oranı daha yüksek olabiliyor.fiyat olarak iyi fiyat.
    Teninde kalıcılık göstermemiş olabilir yağlı tenlerde parfümler daha kalıcı olabiliyor.Bir diğer olasılık da kokuya burnun alışabilir kardeşim parfümü sıktığın yerlerde önemli kan dolaşımının hızlı olduğu yerlere sıksan daha çok kalıcılığı yakalarsın.
    Hugo Boss'un orjinalini ben de kullandım fresh bir kokudur yazlık boynuna bileğine göğüs bölgesine tenine sıksan kalıcılık daha etkisini gösterir.Fresh kokular öyle kıyafette kalıcı değil pek.

gökhan kusura bakmazsın umarım ama hugo boss boss un orjinalini bende kullandım ama freshle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir koku

hatta tatlı yapısından dolayı oryantal bile adlandırılabilir

bu arada bargelloda oldukça iyi ve kalıcı ki bargelloyu fazla tercih etmem ama bu kokusu oldukça iyi

Ne kusuru kardeşim Bana belki fresh gelmiş olabilir ixora'da ürün değerlendirmesinde fresh olarak almış hatta. Yazın kullandığımı hatırlıyorum kullanalı 5-6 yıl oldu. Fresh algısı da değişebilir kişiden kişiye issey miyake de bana fresh geliyor örneğin turunçgil bir koku olmasına rağmen.

Bargello firması ile iletişime geçtiğimi söylemiş miydim sana.8 ml lik parfüm satıyorlarmış yalnız 3 tl civarıymış bayiileri ile irtibata geçersek bayiilerine sipariş vermemizi bayiileri aracılığı ile verebileceklerini söylediler telefonda.
    Bargello one million ve only the brave aldım koku ve kalıcılık olarak başarılıydı öyle kötü değildi.

• Calvin Klein Euphoria Intense sizce nasıl biraz araştırdım internetten sipariş vermeyi düşünüyorum kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OoguzZ92

Calvin Klein Euphoria Intense sizce nasıl biraz araştırdım internetten sipariş vermeyi düşünüyorum kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim

ben hiç sevmemiştim şahsen bence koklamadan alma
  • quote:

quote:

Hangii kokuları sipariş verdin ki ben de 20 tane sipariş veriyim değiştiririz sonra elden nasıl fikir

bvlgari pour homme
    joop jump
    tom ford
    jil sander sun men
    ultraviolate
    be delicious
    the one dolce ..
    jean paul gaultier....
    lancome hypnose
    blue jeans versace
    nikos sculpter
    david backem instict
    rochas
    burberry clasic
    escade sunset
    issey miyake
    devidoff echo
    davidof cool water
    armani he
    armani mania
    burberry weekend
    dior homme
    tomy tomy hilfiger

yazım hataları olabilir kussura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 1 Mart 2011; 21:06:14 >

• Yani bargello mu ixora mı peki? Hangisi daha iyi, ben kararsız kalıyorum ikisi arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Vedder

Yani bargello mu ixora mı peki? Hangisi daha iyi, ben kararsız kalıyorum ikisi arasında.

http://forum.donanimhaber.com/m_44012777/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_40899368/tm.htm

bir fikir vermsi açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 1 Mart 2011; 21:26:08 >
  • quote:

Yani bargello mu ixora mı peki? Hangisi daha iyi, ben kararsız kalıyorum ikisi arasında.

bence ixora. bargello dan 3 parfüm denedim hepsi de inanılmaz uçucuydu. İxora dan pi aldım iki gün önce sabah 8 de sıktım hala inanılmaz kokuyor kazağım
  • Yazlık kalıcı ve fresh olan bir parfüm tavsiye eder misiniz? Lacoste red için olumlu yorumlar var tavsiye eder misiniz?
  • quote:

quote:

quote:

bvlgari pour homme
    joop jump
    tom ford
    jil sander sun men
    ultraviolate
    be delicious
    the one dolce ..
    jean paul gaultier....
    lancome hypnose
    blue jeans versace
    nikos sculpter
    david backem instict
    rochas
    burberry clasic
    escade sunset
    issey miyake
    devidoff echo
    davidof cool water
    armani he
    armani mania
    burberry weekend
    dior homme
    tomy tomy hilfiger

eline sağlık kardeşim hadi bakalım nasıl çıkacak parfümler dediğim gibi bir 20 tane de ben alabilirim öyle değiştirebiliriz.

• Teşekkürler arkadaşlar. İxoradan ilk defa parfüm aldım zaten. Bargellodan memnundum ama ixora çok övülüyor burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldGiyotin

Yazlık kalıcı ve fresh olan bir parfüm tavsiye eder misiniz? Lacoste red için olumlu yorumlar var tavsiye eder misiniz?

Davidoff echo armani mania bunları deneyebilirsin arkadaşım.
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar. İxoradan ilk defa parfüm aldım zaten. Bargellodan memnundum ama ixora çok övülüyor burada.

ben hiç memnun kalmadım bargello dan yada şansıma öyle denk geldi üç parfümde :( ama mesela dp yi hiç sevmesemde bi black xs yapmış bayıldım resmen ixora da çok başırısız black xs ( başarısız derken orjinale benzemio ama ben şekerli sevdiğim için çok hoşlanmıştım )
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bvlgari pour homme
    joop jump
    tom ford
    jil sander sun men
    ultraviolate
    be delicious
    the one dolce ..
    jean paul gaultier....
    lancome hypnose
    blue jeans versace
    nikos sculpter
    david backem instict
    rochas
    burberry clasic
    escade sunset
    issey miyake
    devidoff echo
    davidof cool water
    armani he
    armani mania
    burberry weekend
    dior homme
    tomy tomy hilfiger

eline sağlık kardeşim hadi bakalım nasıl çıkacak parfümler dediğim gibi bir 20 tane de ben alabilirim öyle değiştirebiliriz.

bitirmezsem parfümleri denicem die :D deiştiririz

• quote:

Teşekkürler arkadaşlar. İxoradan ilk defa parfüm aldım zaten. Bargellodan memnundum ama ixora çok övülüyor burada.

Arkadaşım 2'sini de denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum ikisini de beğeniyorum hangisi daha orjinale yakın yapmışsa ordan alıyorum
  • İxora Şubat 2011 en çok satan bayan parfümleri.
    )B 237 - SPARK ( İXORA - FLORAL / SPICY) MAGNETISM ESCADA MEYVE

2 ) B 232 - SILKY ( İXORA - FRUITY) BE DELICIOUS DKNY MEYVE

3 ) B 284 - FANTASTIC ( İXORA - FLORAL) ABSOLUTELY IRRESISTIBLE GIVENCHY FLORAL

4 )B 261 - PERFECT ( İXORA - FLORAL / SPICY) MIDNIGHT FANTASY BRITNEY SPEARS

5 ) B 241 - SHOWY ( İXORA - ORIANTEL) SEXY 212 CAROLINA HERRERA

6 ) B 267 - FATEFUL ( İXORA - FLORAL) PARIS HİLTON PARİS HİLTON

7 ) B 240 - FAME ( İXORA - FRUITY) ARMANI CODE GIORGIO ARMANI MEYVE

8 ) B 204 - ROKSA ( İXORA - FLORAL) BOSS INTENSE HUGO BOSS

9 ) B 300 - GOLD WOMEN ( İXORA - ORIANTEL)

10) B 303 - VETRINA ( İXORA - FLORAL / WOODY)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.