Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.700
Cevap
333
Favori
1.628.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce kendi parfümümü yarattım :D çok hoş oldu. bir sürü parfümüm var karıştırdım birbirine hoş bişi çıktı ama önce sui dreams adlı çok şekerli bi kokuyla gio yu karıştırdım.sonra one millione ve lacoste red karışımınıda ekleyip çok değişik bişi çıkardım :D böle karıştırsak onu bunu :D hoş bişiler çıkabilir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 27 Şubat 2011; 21:12:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

az önce kendi parfümümü yarattım :D çok hoş oldu. bir sürü parfümüm var karıştırdım birbirine hoş bişi çıktı ama önce sui dreams adlı çok şekerli bi kokuyla gio yu karıştırdım.sonra one millione ve lacoste red karışımınıda ekleyip çok değişik bişi çıkardım :D böle karıştırsak onu bunu :D hoş bişiler çıkabilir :D

Evi havaya uçurma da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 27 Şubat 2011; 21:54:51 >

• calvin klein eternity aldım aralarında en beğendiğim oydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 27 Şubat 2011; 21:57:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

calvin klein eternity aldım aralarında en beğendiğim oydu

hayırlı olsun güle güle kullan
  • uçurmam ya şimdi de black xs sui dreams ve one million karıştrdım harika oldu :D
  • arkadaşlar bana acil ixora dan en beğendiğiniz orjinali yakın parfüm tavsiyesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapranax

arkadaşlar bana acil ixora dan en beğendiğiniz orjinali yakın parfüm tavsiyesi lazım

ONE MİLLİON , LACOSTE RED
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: sapranax

arkadaşlar bana acil ixora dan en beğendiğiniz orjinali yakın parfüm tavsiyesi lazım

ONE MİLLİON , LACOSTE RED

saol ama farklı birşey olsun çok ele ayağa düştü o kokular bunların dışında begendiğiniz kokular?
  • İxora'dan issey miyake aldım. Bu parfümün açığına bile hasta oluyorum. Ama kalıcılığını bilemem henüz tam test edemedim.
  • Arkadaşlar uzun süredir düşünüyorum hangisini alsam diye kafam allak bullak oldu.

Şimdi sarı saçlıyım ve tenim de beyaz ya da sarı her neyse işte

Sizlerden öneri bekliyorum. Lütfen kalıcılıkta iyi olsun. En azından bütün gün kesin koksun o da yeter.

Ralph Lauren - Polo Black almayı düşünüyordum ama dedim şimdi ten uyumsuzluğu gibi laflar ediliyor burada. Beni de kuşku içinde bıraktınız. Parfüm konusunda pek bir bilgisizim de

Edit: Herkeste bulunmayan beğendiğiniz parfümlere de açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 28 Şubat 2011; 1:43:44 >
  • selam arkadaşlar
    ixoradan 3 tane sipariş vereceğim

E095 ROCHAS MAN ROCHAS ORYANTAL
    E111 Paco Rabanne Ultraviolet
    E163 armani black kod

bunları almışken bide hanıma alalım
    varmı tavsiye edeceğiniz ixora kodlu

mesela

Paco Rabanne Ultraviolet bayan

Bvlgari Rose Essentielle Edp Vapo

Emporio Armani She Edp Kadın

ixora kodu verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrahan78

selam arkadaşlar
    ixoradan 3 tane sipariş vereceğim

E095 ROCHAS MAN ROCHAS ORYANTAL
    E111 Paco Rabanne Ultraviolet
    E163 armani black kod

bunları almışken bide hanıma alalım
    varmı tavsiye edeceğiniz ixora kodlu

mesela

Paco Rabanne Ultraviolet bayan

Bvlgari Rose Essentielle Edp Vapo

Emporio Armani She Edp Kadın

ixora kodu verebilirmisiniz

Rochas'ı daha önce beğenmiş miydin? Beğenmediysen sipariş verme çünkü diğer ikisi ile alakasız bir koku nasıl kokulardan hoşlanıyor yenge çiçekli mi şekerli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 28 Şubat 2011; 8:30:04 >
  • İxora bayan kodlarını da listeye eklemiş bulunmaktayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Vedder

İxora'dan issey miyake aldım. Bu parfümün açığına bile hasta oluyorum. Ama kalıcılığını bilemem henüz tam test edemedim.

kalıcılığı nasıl arkadaşım beğendin mi? sevemedim bi türlü o kokuyu. çok limonumsu geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Vedder

İxora'dan issey miyake aldım. Bu parfümün açığına bile hasta oluyorum. Ama kalıcılığını bilemem henüz tam test edemedim.

kalıcılığı nasıl arkadaşım beğendin mi? sevemedim bi türlü o kokuyu. çok limonumsu geliyor.

3 koku denemiştim. Issey Miyake, Polo Blue, Ultramarine..

3ü de kalıcı diyebilirim. Dün öğleden sonra denemiştim, şu an kokuları hissediliyor. Özellikle Polo Blue hala net biçimde kokuyor.

Issey Miyake'yi ben çok seviyorum. Evet turunçgil ağırlıklıdır. Zevk meselesi tabi ki

• david walker dan dior homme a bakabilirsiniz bence fena diil

farklı koku arayan arkadaşlar zen shiseido ya da bakabilirler kendine has bir kokusu var fresh bir koku fakat kalıcılık konusunda aman aman bir performans beklemeyin mystical,d.w,bargelloda var diğerlerinde de olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeply11

david walker dan dior homme a bakabilirsiniz bence fena diil

farklı koku arayan arkadaşlar zen shiseido ya da bakabilirler kendine has bir kokusu var fresh bir koku fakat kalıcılık konusunda aman aman bir performans beklemeyin mystical,d.w,bargelloda var diğerlerinde de olabilir

ixora kodu da e229 dipnot olarak geçelim dior home kesinlikle kışlık bir kokudur bu arada yazın gitmeyeceğini düşünüyorum.
  • İxora'dan sample istemiştim ve hepsi erkek olsun demiştim. O konuda sorun yok ama 4 tanesinden ikişer tane yollamışlar. 11 sample geldi ama 7 çeşit. Neyse buna da sükür Bakalım meşhur ixoranın kokuları nasılmış. En güvendikleri kokuları yollamışlardır herhalde.
  • arkadaşlar bana orjinal şekerli değil hafif ama etkileyici ve kalıcı bir koku önerirmisiniz
  • az önce istemeyerek de olsa dp den blackxs denedim gerçekten inanılmaz tutturmuşlar çok benzio.Ama yinede almadan çıktım
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.