Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.700
Cevap
333
Favori
1.629.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuq35

@deeply11

Hocam bvlgari yi denedin mi mystical de?

yok hocam deneyemedim haftaya cuma gelir dediler dün gittim bu cevabı aldım umarım gelir ama mysticaldan beklentim yüksek şu bakımdan:

kalıcılık konusunda bph dan aman aman bi performans beklemiyorum açıkçası ama en sevdiğim koku bu olduğu için ne kadar yakın benzetmeleri benim için daha önemli

bir de bph için şu var kıyafetlerde kalıcılığı daha fazlaymış tende ortalama altı bir kalıcılığa sahipmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: atgl34

burberry classic ve burberry sport kullanan arkadaşlar , kalıcılığı nasıl bunların ? verilen paraya değer mi ?

burberry classic in orjinali kalıcı diil alacaksan dp den almanı tavsiye ederim koku olarak benzer ve kalıcılık olarakta çok iyi
  • Arkadaşlar banada önerirmisiniz.Şekerli ve baharatlı kokuları sevmiyorum.Yani fresh olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

Gokhan yine bana kizicak kendi reklamini yapma diye ama eger ixora nin internet sitesinden alisveeris yapmak isteyenler benim kodu da yazarlarsa 3 tl indirimli alirlar hemde ben bisiler kazanmis olurum :)) Duyurulur !!!

canım senin kod 535353 olan kod mu. bugün kullandım 2 lira indirim aldım da işime yaramadı. iş olsun diye yazdım.

Evet 535353 olan nedeen isine yaramadi iki tl indirim olmus 100 ml de 3 tl indirim oluyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Gokhan yine bana kizicak kendi reklamini yapma diye ama eger ixora nin internet sitesinden alisveeris yapmak isteyenler benim kodu da yazarlarsa 3 tl indirimli alirlar hemde ben bisiler kazanmis olurum :)) Duyurulur !!!

Yok kardeşim ona kızmıyorum ki ben benim kodu da yazarlarsa 3 tl indirimli alirlar hemde ben bisiler kazanmis olurum diyorsun ya işte canımı ye anlatabilmişimdir derdimi inşallah yoksa sen kazan o kazansın bunda gocunacağım birşey yok ki.

Amacim cidden oyle dunyalar kazaniyim herkes benden alsin degil. Eger ordan alisveris yapacaksaniz zaten benim kodumuda giirin sizde indirim alin bende kola parami cikartiyim :))

• quote:

Orijinalden alıntı: can_11

Arkadaşlar banada önerirmisiniz.Şekerli ve baharatlı kokuları sevmiyorum.Yani fresh olsun.

ixora kodlar olarak site başında paylaşıcam arkadaşım ordan bakabilirsin.
  • quote:

Amacim cidden oyle dunyalar kazaniyim herkes benden alsin degil. Eger ordan alisveris yapacaksaniz zaten benim kodumuda giirin sizde indirim alin bende kola parami cikartiyim :))

Cebine de girsin biraz para öğrenci adam ihtiyacın olur bir de sevgilin varsa bilkentte para da uçar gider dayanmaz.
  • Elimdeki internet sitelerinden bulduğum kodları paylaştım. konu başlığına bakabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

canım senin kod 535353 olan kod mu. bugün kullandım 2 lira indirim aldım da işime yaramadı. iş olsun diye yazdım.

Evet 535353 olan nedeen isine yaramadi iki tl indirim olmus 100 ml de 3 tl indirim oluyo.

kartsız işlemden yaptığım için alışverişi 20 yatırdım 3 gitti havaleye. 17 de ixora'ya. 2 lirayı kimse bana dönmüyor bunu demek istemiştim.

ama ilerki alışverişlerde işe yarar. teşekkürler

• quote:

quote:

Cebine de girsin biraz para öğrenci adam ihtiyacın olur bir de sevgilin varsa bilkentte para da uçar gider dayanmaz.

Olmaz mi sevgili :)) nese ya ixora da iki parfum denedim az once ama karistirdim joop jump ve armani he kokulari nasil bunlarin ikisini denedim ama karistirdim biri eksi gibi kokuo deisik bisi dieri daha fresh . Bunun yani siraa pi ve gio aldim kalem kokularini hic denemdim eve gidince vucudumun bos yerlerinde denicem

• quote:

quote:

quote:

quote:

kartsız işlemden yaptığım için alışverişi 20 yatırdım 3 gitti havaleye. 17 de ixora'ya. 2 lirayı kimse bana dönmüyor bunu demek istemiştim.

ama ilerki alışverişlerde işe yarar. teşekkürler

Ne dmek sana tesekkurler asil kullandigin icin :)

• quote:

Olmaz mi sevgili :)) nese ya ixora da iki parfum denedim az once ama karistirdim joop jump ve armani he kokulari nasil bunlarin ikisini denedim ama karistirdim biri eksi gibi kokuo deisik bisi dieri daha fresh . Bunun yani siraa pi ve gio aldim kalem kokularini hic denemdim eve gidince vucudumun bos yerlerinde denicem
    he'yi zaten ixora güzel yapamamış yeterince kokusu odunsu sıktığın yeri kokla o ekşilik kaybolmuştur pi'yi birebir yapmışlar he'yi eve geçince bir daha bir dene seversin. He'yi kızılayda gama iş merkezinde mor parfümeriden almanı öneririm mükemmel yapmışlar Dior home'u da mükemmel yapmışlar bu ara he favorim ama kışın pi de çok güzel gidiyor.
  • quote:

quote:

he'yi zaten ixora güzel yapamamış yeterince kokusu odunsu sıktığın yeri kokla o ekşilik kaybolmuştur pi'yi birebir yapmışlar he'yi eve geçince bir daha bir dene seversin. He'yi kızılayda gama iş merkezinde mor parfümeriden almanı öneririm mükemmel yapmışlar Dior home'u da mükemmel yapmışlar bu ara he favorim ama kışın pi de çok güzel gidiyor.

he yi orda denedim sadece ama küçük 10 ml lik alıcam ixora dan.netten. satın aldıklarım pi ve gio. ikisinide sevdim ama pi çok güzel. Bu hafta yada öbür hafta içinde ixoradan 20 tane kalem parfüm almayı düşünüyorum.amaç kokuları denemek. kokusunu merak ettiğiniz yada önerecekleriniz varsa yazabilir misiniz nelerdir ??

• quote:

quote:

quote:

he yi orda denedim sadece ama küçük 10 ml lik alıcam ixora dan.netten. satın aldıklarım pi ve gio. ikisinide sevdim ama pi çok güzel. Bu hafta yada öbür hafta içinde ixoradan 20 tane kalem parfüm almayı düşünüyorum.amaç kokuları denemek. kokusunu merak ettiğiniz yada önerecekleriniz varsa yazabilir misiniz nelerdir ??

Pi'yi ben tavsiye etmiştim zaten ordan mı aklında kaldı?Çok can yakar farklı bir kokudur.
    He'yi al derim öncelikle ama 8 ml'lik mor parfümeride satılıyor 3 tl ordan al dene kesinlikle memnun kalırsın.
    20 tane önerim
    E 005 ALLURE HOME CHANEL FOUGERE
    E 014 BRUT FABERGE FOUGERE
    E 021 BVLGARI POUR HOMME BVLGARI FOUGERE
    E 028 CHROME AZZARO MEYVE
    E 050 NIGHT FLIGHT JOOP! FOUGERE
    E 090 PINO SILVESTRE VIDAL AĞACIMSI
    E 099 SCULPTURE MASC. NIKO′S FOUGERE
    E 109 TOMMY TOMMY HILFIGER FOUGERE
    E 117 ZINO DAVIDOFF DAVIDOFF FOUGERE
    E 121 BVLGARI BLUE BVLGARI ORYANTAL
    E 133 MANIA GIORGIO ARMANI FOUGERE
    E 145 ECHO DAVIDOF DAVIDOFF AĞACIMSI
    E 150 RELAX DAVIDOFF AĞACIMSI
    E 160 BRITH BURBERRY TURUNÇGİL
    E 162 SUN MAN JILL senDER TURUNÇGİL
    E 174 AMOR POUR HOMME CACHAREL ORYANTAL
    E 175 AQUA POUR HOME BVLGARI AROMATİK
    E 181 SUNSET HEAT FOR MEN ESCADA MEYVE
    E 182 HYPNOSE HOMME LANCOME ORYANTAL
    E 192 HUGO XY HUGO BOSS ORYANTAL
    E 209 L′HOMME YSL ODUNSU
    E 228 PLAY GIVENCHY ODUNSU

20'den fazla oldu sanırsam ben olsam bunların arasından seçerdim o testerları.Fougere ağırlık bir liste oldu ama bu tarz hoşuma gidiyor.

• E 228 PLAY GIVENCHY ODUNSU hariç hiçbirini denemedim.bazılarını seçer söylerim ama çok odunsu sevmiyorum. bu arada pi yi mecburen aldım denilebilir. kalem parfüm toplam 8 tane varmış ellerinde. içlerinden bilmediklerim de gio ve pi idi. :D gökhan senle zevklerimiz pek uymuo ama :D nese denicem bunları çok ağır parfümleri seviosun sen. ama pi çok hoş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

Arkadaşlar bugün bir mağazadan C. Dior Homme Intense aldım,müthiş diyebilirim.Parfümün EDP olması da benim için çok büyük bir artı çünkü birçok parfümde beyaz tenim yüzünden kalıcılık sorunu yaşıyorum.Kokusu tatlımsı,çikolatalı vanilyalı azcık odunsu gibi.Kesinlikle tavsiye ederim,bir parfümeriye gidip deneyin bence.

Aldığından beri kalıcılığını anlayabilecek kadar kullandıysan kalıcılık nasıl? Edp olması fark yaratıyor mu? Bu arada mükemmel seçim gerçekten. Çok dengeli ve özellikle karşı cinsin bayıldığı bir parfüm
  • quote:

E 228 PLAY GIVENCHY ODUNSU hariç hiçbirini denemedim.bazılarını seçer söylerim ama çok odunsu sevmiyorum. bu arada pi yi mecburen aldım denilebilir. kalem parfüm toplam 8 tane varmış ellerinde. içlerinden bilmediklerim de gio ve pi idi. :D gökhan senle zevklerimiz pek uymuo ama :D nese denicem bunları çok ağır parfümleri seviosun sen. ama pi çok hoş.

Ben de parfüm pek kalmıyor o yüzden ağır parfüm seviyorum sana ağır gelen bende hafif duruyor bir de dediğim gibi parfüm başta ağır gelir sonra açıyor kendini o yüzden denemekten daha çok testerlarını almaya sıcak bakıyorum ben. ilk yarım saati değil de yarım saatten sonrası önemli parfümde ağır parfüm zaten ağırlığını bırakıyor.Ağır olmayan parfüm de uçup gidiyor. Çok fresh olmayacak çok da baymayacak şekerli ve tatlı kokular da olmayacak parfüm tercihlerim benim bu yönde.

• quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

quote:

Arkadaşlar bugün bir mağazadan C. Dior Homme Intense aldım,müthiş diyebilirim.Parfümün EDP olması da benim için çok büyük bir artı çünkü birçok parfümde beyaz tenim yüzünden kalıcılık sorunu yaşıyorum.Kokusu tatlımsı,çikolatalı vanilyalı azcık odunsu gibi.Kesinlikle tavsiye ederim,bir parfümeriye gidip deneyin bence.

Aldığından beri kalıcılığını anlayabilecek kadar kullandıysan kalıcılık nasıl? Edp olması fark yaratıyor mu? Bu arada mükemmel seçim gerçekten. Çok dengeli ve özellikle karşı cinsin bayıldığı bir parfüm

Valla ben sevgilime koklattım beraber denemiştik midesi bulandı edp olması fark ediyor 3 gün kazaktan çıkmadı daha önce denediğimi de arkadaş yazmadan söylemiştim.Üzerime düşmeden atladım soruna ama.

• quote:

quote:

E 228 PLAY GIVENCHY ODUNSU hariç hiçbirini denemedim.bazılarını seçer söylerim ama çok odunsu sevmiyorum. bu arada pi yi mecburen aldım denilebilir. kalem parfüm toplam 8 tane varmış ellerinde. içlerinden bilmediklerim de gio ve pi idi. :D gökhan senle zevklerimiz pek uymuo ama :D nese denicem bunları çok ağır parfümleri seviosun sen. ama pi çok hoş.

Ben de parfüm pek kalmıyor o yüzden ağır parfüm seviyorum sana ağır gelen bende hafif duruyor bir de dediğim gibi parfüm başta ağır gelir sonra açıyor kendini o yüzden denemekten daha çok testerlarını almaya sıcak bakıyorum ben. ilk yarım saati değil de yarım saatten sonrası önemli parfümde ağır parfüm zaten ağırlığını bırakıyor.Ağır olmayan parfüm de uçup gidiyor. Çok fresh olmayacak çok da baymayacak şekerli ve tatlı kokular da olmayacak parfüm tercihlerim benim bu yönde.

aslında bende seviyorum şekerlileri neyse şu önerdiklerinizden alıcam. bu arada şuna katılıoum benim kalem parfüm almamdaki amaç da bu. sıktıktan yarım saat sonra koku çok hoş olabilio. onun için bi an sıkıp aa güzel die almak saçma :D yada en fazla iki tane sıktırıp bi gezeceksin yarım saat sonra alacaksın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

quote:

Valla ben sevgilime koklattım beraber denemiştik midesi bulandı edp olması fark ediyor 3 gün kazaktan çıkmadı daha önce denediğimi de arkadaş yazmadan söylemiştim.Üzerime düşmeden atladım soruna ama.

Ben pazarland'deki fiyatını görünce almak istedim ama bu ay 4 tane parfüm aldığım için kartta limit kalmayınca çıkıp bir mağazadan deneyeyim ve beğenirsem yurtdışından alırım artık dedim ve 3 arkadaşımla dolaşırken parfümeriye girip denedik ve hepsi bayıldı kokuya. Ben de çok sevdim. Zaten her ne kadar yorumlar her zaman doğru çıkmasa da bir parfümü yorumlayanların %95'i beğeniyorsa bir keramet var demektir.

http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Homme-Intense-1771.html

http://www.basenotes.net/ID26129449.html

gibi mesela.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.