Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.698
Cevap
332
Favori
1.628.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EDP ile EDT arasında ne fark var hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atgl34

EDP ile EDT arasında ne fark var hocam ?

Esans yüzdeleri farklı. EDP'de(Eau De Perfume) esans yüzdesi baya fazla olduğu için çok kalıcı ve farkedilir oluyor. EDT'de(Eau De Toilette) ise daha düşük olduğu için kalıcılık biraz daha düşük. EDC(Eau De Cologne) ise EDT'ye göre düşük. Fiyat oalrak edp daha fazla oluyor ama değer bu farka çünkü daha az spreyle daha etkili olduğu için tüm şişenin tükenmesi daha uzun zaman alır.
  • burberry classic ve burberry sport kullanan arkadaşlar , kalıcılığı nasıl bunların ? verilen paraya değer mi ?
  • classic kullandım orjinal çok çok kalıcı değil ama idare eder. sport sıktırdım bugün de . koku çok hoş ama değmez 2 saat kalıo koku
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

classic kullandım orjinal çok çok kalıcı değil ama idare eder. sport sıktırdım bugün de . koku çok hoş ama değmez 2 saat kalıo koku

hepsiburada da 30 ml 40 tl almaya değmez mi yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

Arkadaşlar bugün bir mağazadan C. Dior Homme Intense aldım,müthiş diyebilirim.Parfümün EDP olması da benim için çok büyük bir artı çünkü birçok parfümde beyaz tenim yüzünden kalıcılık sorunu yaşıyorum.Kokusu tatlımsı,çikolatalı vanilyalı azcık odunsu gibi.Kesinlikle tavsiye ederim,bir parfümeriye gidip deneyin bence.

Naptın arkadaşım çok kötü bir koku o bebek maması gibi hiç beğenmediğim bir koku kalıcılığı iyi de koku çok iğrenç tenin beyaz olmasından önce yağlı olup olmaması önemli kalıcılıkta dior intense i kesinlikle tavsiye etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeply11

dior homme u biliyorum ama intense i hiç denemedim ama deniycem en kısa zaman içinde

dior homme pudralı tatlımsı bir koku bir kadınında çok rahat kullanabileceği tarzdan kışa daha iyi gideceği düşüncesindeyim açığı hiç bir açık parfümcüde bulunmuyor zannederim!

dior home'un kat ve kat ağırı bebek maması gibi kokan kokunun çok daha ağırı yazın kesinlikle ama kesinlikle kullanılmaz deneyin hak verirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Vedder

Mesela bargello edp üretiyor, d&p ise edt. İxora ne üretiyor bilen var mı ?

arkadaşım bargello da edt üretiyor da tek tip şişe olduğu için üzerinde edp yazıyor ixora da edt üretiyor erkek edp yok açık parfümeri de olsa da ben duymadım adam mümkün olduğunca çabuk bitirmedni ister edp de 4 fıs yeterken edt 8 fıs gerekir en az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 27 Şubat 2011; 1:37:19 >
  • herkese merhabalar

internetten parfüm alacağım acaba bu parfümlerin
    internet satışı yapan yerli bir sitelerin kodlarını biliyormusunuz (ixora ) gibi

bu kokulardan bildiğiniz kodlar varsa
    1-Rochas Men Edt
    2-Burberry Classic Edt
    3-Armani Black Code Edt
    4-Paco Rabbane Ultraviolet

bunların arasından 2 tane tercih edeceğim
    sizin de fikirlerinizi alayım
    daha önce one million man kullandım

esmer tenliyim ayrıca yağlı bir tenim var

kullanan arkadaşlar varsa fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim
  • arkadaşlar ixora shop larda kalem parfüm varmıdır ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fblikurt
    arkadaşlar ixora shop larda kalem parfüm varmıdır ne kadar?

Evet satiyor tanesi 1.50 tl sitede gozukmuyor ama arayip konusursan yollarlar
  • dükkan formatlı shoplarda satılıyormu bu fiyattan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrahan78

herkese merhabalar

internetten parfüm alacağım acaba bu parfümlerin
    internet satışı yapan yerli bir sitelerin kodlarını biliyormusunuz (ixora ) gibi

bu kokulardan bildiğiniz kodlar varsa
    1-Rochas Men Edt
    2-Burberry Classic Edt
    3-Armani Black Code Edt
    4-Paco Rabbane Ultraviolet

bunların arasından 2 tane tercih edeceğim
    sizin de fikirlerinizi alayım
    daha önce one million man kullandım

esmer tenliyim ayrıca yağlı bir tenim var

kullanan arkadaşlar varsa fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim

merhaba arkadaşım
    1-Rochas Men Edt ixora e095, bargello 661
    2-Burberry Classic Edt ixora E082, bargello 517
    3-Armani Black Code Edt ixora e163, bargello 514
    4-Paco Rabbane Ultraviolet ixora e111, bargello 560
    Sansiro'nun kendi sitesinde de satılıyor kendi isimleriyle güzel yapmışlar bu kokuları forumdan gelen yorumlara göre.
    One million'dan sonra rochas ve burberry classic'in seni pek saracağını düşünmüyorum açıkcası rochas ve burberry classic bi de çok yaygın kokular black code da aynı şekilde ama onun yeri ayrıdır one million da kullanan birisi olarak rochas ve burberry'i kesinlikle beğenmiyorum.
    Sana tavsiyem başta ufak testerlerını almak beğenmedin parfüme para vermekten daha iyidir emin ol beğeneceğin parfüme biraz daha para harcamak sansiroda 3 adet küçük boyu 5 tl,ixora ve bargello da aynı şekilde gönderiyor yalnız o markalarla iletişime geçmelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: fblikurt

dükkan formatlı shoplarda satılıyormu bu fiyattan

satılmıyor arkadaşım dükkana söylesen şirkete sipariş üzerine getirtebilir ama.
  • Gokhan yine bana kizicak kendi reklamini yapma diye ama eger ixora nin internet sitesinden alisveeris yapmak isteyenler benim kodu da yazarlarsa 3 tl indirimli alirlar hemde ben bisiler kazanmis olurum :)) Duyurulur !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Arkadaşlar bugün bir mağazadan C. Dior Homme Intense aldım,müthiş diyebilirim.Parfümün EDP olması da benim için çok büyük bir artı çünkü birçok parfümde beyaz tenim yüzünden kalıcılık sorunu yaşıyorum.Kokusu tatlımsı,çikolatalı vanilyalı azcık odunsu gibi.Kesinlikle tavsiye ederim,bir parfümeriye gidip deneyin bence.

Naptın arkadaşım çok kötü bir koku o bebek maması gibi hiç beğenmediğim bir koku kalıcılığı iyi de koku çok iğrenç tenin beyaz olmasından önce yağlı olup olmaması önemli kalıcılıkta dior intense i kesinlikle tavsiye etmiyorum

Aslında etrafımdan parfüm hakkında çok iyi yorumlar aldım,bence güzel bir kokusu var.Şekerli-tatlımsı kokuları sevmiyorsun sanırım.

• quote:

Gokhan yine bana kizicak kendi reklamini yapma diye ama eger ixora nin internet sitesinden alisveeris yapmak isteyenler benim kodu da yazarlarsa 3 tl indirimli alirlar hemde ben bisiler kazanmis olurum :)) Duyurulur !!!

canım senin kod 535353 olan kod mu. bugün kullandım 2 lira indirim aldım da işime yaramadı. iş olsun diye yazdım.
  • quote:

Gokhan yine bana kizicak kendi reklamini yapma diye ama eger ixora nin internet sitesinden alisveeris yapmak isteyenler benim kodu da yazarlarsa 3 tl indirimli alirlar hemde ben bisiler kazanmis olurum :)) Duyurulur !!!

Yok kardeşim ona kızmıyorum ki ben benim kodu da yazarlarsa 3 tl indirimli alirlar hemde ben bisiler kazanmis olurum diyorsun ya işte canımı ye anlatabilmişimdir derdimi inşallah yoksa sen kazan o kazansın bunda gocunacağım birşey yok ki.

• quote:

Aslında etrafımdan parfüm hakkında çok iyi yorumlar aldım,bence güzel bir kokusu var.Şekerli-tatlımsı kokuları sevmiyorsun sanırım.

Dior home güzel sayılabilir de kardeşim o onun çok çok ağırı gibi geldi bana. Sen beğendikten sonra bana birşey demek düşmez gerçi arkadaşlar da denesin de. Şekerli kokuları daha çok bayanlara yakıştırıyorum dior home edt'yi daha çok beğeneceğini düşünüyorum tamam edt'i güzel sayılabilir de intense çok ama çok yoğun.

Güle güle kullan yine hayırlı olsun.Takım elbise ile güzel durmayacağını kazak hırka ile daha güzel gideceğini düşünüyorum.İntense yine de farklı ve kalıcı bir kokudur.
  • Dostum araba parfümü üzerine tanımam! test edilip onaylanmış..

Bizim arkadaş sanayiide çalışıyordu , dersaneye giderken hep araba parfümü sıkıyordu. Bir gün dersane müdürünün güzel kızı dayanamayıp sordu.

DMGK - Hüseyin , harika kokuyorsun bu parfümün adı ne ?

H- aaa teşekkür ederim bumu . Bunu bulamazsın ya Fransa'dan özel olarak aldırıyorum.

DMGK - Ya Babamın yurt dışında çok arkadaşı var istetirim sen adını söyle..

H - Peki. Parfümün adı Lâ ÇÖZAMA

DMGK - Hmm. Tamam hemen sipariş verelim..

NOT : .ÇOZAMA ; RİZE YÖRESİNDE SIĞIR KAKASI ( BOKU ) olarak adlandırılır.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.