Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.698
Cevap
333
Favori
1.628.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ixora dan bunuda getirtiyim o zman :D C. Dior Homme Intense
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz
    aslında bende seviyorum şekerlileri neyse şu önerdiklerinizden alıcam. bu arada şuna katılıoum benim kalem parfüm almamdaki amaç da bu. sıktıktan yarım saat sonra koku çok hoş olabilio. onun için bi an sıkıp aa güzel die almak saçma :D yada en fazla iki tane sıktırıp bi gezeceksin yarım saat sonra alacaksın

O ekşimsi dediğin he kokusu'nun ekşiyle alakası yok yani odunsu ağacımsı kokular kendini birden göstermez daha doğrusu benim önerdiğim kokuların hepsi hemen kendini göstermiyor hani fresh kokular olsa tamam turunçgil kokular da kısmen ama fougere.odunumsu kokular kendilerini sonra gösterir.Bi de he'nin kokusu duruyordur kolunda hala jump öyle kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

aslında bende seviyorum şekerlileri neyse şu önerdiklerinizden alıcam. bu arada şuna katılıoum benim kalem parfüm almamdaki amaç da bu. sıktıktan yarım saat sonra koku çok hoş olabilio. onun için bi an sıkıp aa güzel die almak saçma :D yada en fazla iki tane sıktırıp bi gezeceksin yarım saat sonra alacaksın

O ekşimsi dediğin he kokusu'nun ekşiyle alakası yok yani odunsu ağacımsı kokular kendini birden göstermez daha doğrusu benim önerdiğim kokuların hepsi hemen kendini göstermiyor hani fresh kokular olsa tamam turunçgil kokular da kısmen ama fougere.odunumsu kokular kendilerini sonra gösterir.Bi de he'nin kokusu duruyordur kolunda hala jump öyle kalmıyor.

o zman benim beğendiğim koku he de olabilir. nese getirticem zaten küçük boylarını bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 27 Şubat 2011; 16:52:40 >

• bu arada ilk defa ixoradan alışveriş yapan biri için bütün kokulardan çok çok önemli sahip olunması gerekn herkesde çok olmayan ve kalıcı 10 koku nelerdir. ixora için söylüourum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 27 Şubat 2011; 16:54:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Ben pazarland'deki fiyatını görünce almak istedim ama bu ay 4 tane parfüm aldığım için kartta limit kalmayınca çıkıp bir mağazadan deneyeyim ve beğenirsem yurtdışından alırım artık dedim ve 3 arkadaşımla dolaşırken parfümeriye girip denedik ve hepsi bayıldı kokuya. Ben de çok sevdim. Zaten her ne kadar yorumlar her zaman doğru çıkmasa da bir parfümü yorumlayanların %95'i beğeniyorsa bir keramet var demektir.

http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Homme-Intense-1771.html

http://www.basenotes.net/ID26129449.html

gibi mesela.

Beğenilme oranı yüksek ona lafım yok ben de bakıp denedim ama hiç beklediğim gibi çıkmadı koku hakkaten çok kötü geldi. Bebek bisküvisi gibi kokuyordu hatta pahalıolduğu için çoğu parfümeri alıp testerını ortaya koymuyor saklıyorlar isteyince çıkartıyorlar.Ben de edp olduğu için merak etmiştim. 160-170 tl vermek istemiyorsan mor parfümeri'den dior home 'u öneririm intense'e göre daha hafif. Güzel de yapmışlar.

• quote:

bu arada ilk defa ixoradan alışveriş yapan biri için bütün kokulardan çok çok önemli sahip olunması gerekn herkesde çok olmayan ve kalıcı 10 koku nelerdir. ixora için söylüourum ama.

Bence bunun cvbını ixora çalışanları bile veremez.
  • meyve - aromatik - fresh kokular tercihim. kalıcı olmasını istiyorum. ağır olmamasını istiyorum. 10 tane koku önerisi istiyorum ixora'dan. kalem şişe parfümlerden alacağım. bir liste yapabilecek arkadaşa şimdiden teşekkür ederim çok.
  • Arkadaşlar kodları paylaştım 1.sayfada kodları görebilirsiniz yanlarında türleri de var kokuları ordan seçin basednotes'tan parfümler hakkındaki yorumlara bakabilirsiniz.
    Kalıcılık konusundaki kararınını da ancak testerları denedikten sonra karar verebilirsiniz.Kişiden kişiye tenden tene değişir.
  • E 008 AQUA DI GIO MAN GIORGIO ARMANI AROMATİK
    E 015 BİBİ CALVIN KLEIN MEYVE
    E 016 BOSS HUGO BOSS FRESH
    E 021 BVLGARI POUR HOMME BVLGARI FOUGERE
    E 031 POLO BLUE RALPH LAUREN AROMATİK
    E 068 JOOP HOMME JOOP! AĞACIMSI
    E 071 LACOSTE LACOSTE FOUGERE
    E 101 INTENSE ULTRA MARİNE GIVENCHY FOUGERE
    E 105 POLO SPORT RALPH LAUREN AROMATİK
    E 162 SUN MAN JILL SENDER TURUNÇGİL

bu 10 luyu isteyeceğim. ne düşünüyorsunuz? şunu sakın deneme çok kötü diyeceğiniz varsa kaldıraym
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

E 008 AQUA DI GIO MAN GIORGIO ARMANI AROMATİK
    E 015 BİBİ CALVIN KLEIN MEYVE
    E 016 BOSS HUGO BOSS FRESH
    E 021 BVLGARI POUR HOMME BVLGARI FOUGERE
    E 068 JOOP HOMME JOOP! AĞACIMSI
    E 071 LACOSTE LACOSTE FOUGERE
    E 101 INTENSE ULTRA MARİNE GIVENCHY FOUGERE
    E 105 POLO SPORT RALPH LAUREN AROMATİK
    E 162 SUN MAN JILL SENDER TURUNÇGİL

bu 10 luyu isteyeceğim. ne düşünüyorsunuz? şunu sakın deneme çok kötü diyeceğiniz varsa kaldıraym

joop home joop sakın deneme kimse memnun değil.Jump'ını dene.
    hugo boss boss çok sıradan bir koku oldu çok şey bekleme
    ben yine de dkny be delicious'ı denemeni tavsiye ederim
    tabi yanında bir de armani he.

• E229 ZEN SHESIEDO çiçek
    E235 TOM FORD
    E236 ONLY THE BRAVE DIESEL
    E201 1MILLION
    E199 JUMP JOOP! AROMATİK
    E 206 DIOR HOMME
    E 188 BLACK XS
    E 008 AQUA DI GIO MAN
    E 062 HUGO HUGO BOSS FRESH

bazıları çok klasik ama denemelisin bence bunları.

eğer yukarıdakilerinden biri yada bir kaçı yoksa ellerinde ek liste yapabilirsin alttakileri.yukardan aşağı sıra yaptım. öncelik sırası öyle alttakilerin . istemediğin varsa silebilirsin. ama bunlar tamamen benim zevkim

E 056 EMPORIO ARMANI HE GIORGIO ARMANI
    E 101 INTENSE ULTRA MARİNE GIV
    E 169 LACOSTE RED
    E 067 BLUE JEANS VERSACE FOUGERE
    E 099 SCULPTURE MASC. NIKO′S FOUGERE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 27 Şubat 2011; 17:38:21 >
  • Trk. Depply'nin bir görüşünü al derim baya bir parfüm denemişti bir ara ixorada.Önceki yorumlarına bakarsan baya bir görüş belirtmişti
  • son mesajları görünce o da bir liste yapar umarım. yarın görüşücem bakalım
  • DP'den denediğim jil sander sun man bana resmen kadın parfümü gibi geldi. Pudralı gibi bir kokuydu. Acaba yanlış kokuyu mu sürdü oradaki eleman?
  • Yalnız fazla beklentiye girmeyin bence ellerinde her koku'nun küçük boyu yok diye biliyorum hatta çoğu kokunun küçük boyu yok.Daha önce de bir arkadaş istemişti forumdan. 1.sayfada görebilirsiniz msjını.
  • yaa dilara hanıma sordum ben geçen gün hepsi var dedi. hepsimi dedim evet hepsi var dedi ama ben yinede 5 tane yedek belirledim :D
  • Mail gidince herhalde mağazaları da biraz sıkıştırınca bizler böyle talep olunca dayanamadılar :D
  • :D olabilir belkide ama ben ixora nın imalat hanesini gördüm içerisi inanılmaz kokuyordu :D ulusta kocaman bi bina bu aradaa adıda farklı bişi :D ama unuttum bi kere kargoyla uğraşmamk için gidip almıştım ama çok çok karışıktı yaa :D herneyse çok ilgililer gerçekten müşterileriyle. onları kutlamamın diğer bi sebebi de bu. hiç kırmıyorlar geçen bi parfüm aldım biraz kullandım ama sonra hoşuma gitmedi değiştirmek istedim hemen değiştirdiler.bargello da yapıyor bunnu ama hadi git dp de yap aynısını :D şişeyi yüzüne geçirirler :D
  • quote:

:D olabilir belkide ama ben ixora nın imalat hanesini gördüm içerisi inanılmaz kokuyordu :D ulusta kocaman bi bina bu aradaa adıda farklı bişi :D ama unuttum bi kere kargoyla uğraşmamk için gidip almıştım ama çok çok karışıktı yaa :D herneyse çok ilgililer gerçekten müşterileriyle. onları kutlamamın diğer bi sebebi de bu. hiç kırmıyorlar geçen bi parfüm aldım biraz kullandım ama sonra hoşuma gitmedi değiştirmek istedim hemen değiştirdiler.bargello da yapıyor bunnu ama hadi git dp de yap aynısını :D şişeyi yüzüne geçirirler :D

ixora tutunca değişmezler inşallah d&p ye de sordum böyle içeri girip kızılay merkezdeki küçük boy testerınız var mı diye verdiği cevap şu ı ı yoghh surat zaten beş karış. d&p de diyemezsin bile alacaksın çıkacaksın neymiş değilmiş benziyor mu benzemiyor mu ayakta kalır bir kaç sene de bu mantaliteyle zor ixora bargello david walkerın gerisinde kalır. Şirket olduğu için adı farklıdır.Enpa gibi birşeydi herhalde.

• inş kalitesi bozulmaz ixora nın. DP GİBİ KIÇLarı kalkmaz inş. nefret ediyorum. black xs için uğruycam sadece onun dışında düşünmüyorum bişey almayı ordan güzel yapsada almıcam.Bedava alıyoruz sanki terbiyesizler.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.