Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.700
Cevap
333
Favori
1.629.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lacoste booster için yorumu olan var mı?iki sene önce birinden hayal meyal hatırlıyorum hoştu sanki........bu arada yaş 20:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

Benim merak ettiğim neden erkek parfumlerinde EDP yok denecek kadar az? Kadın parfumlerininse çoğu EDP.
    EDT lerin kalıcılığı, özellikle fark edilirliği bi kaç sonra gidiyor genel olarak..

Kadınlar daha ağır kokulardan erkekler daha az ağır kokulardan hoşlanıyor diye düşünüyorum edp erkek parfümlerini deneyin farkı anlarsınız

Hoşlanmayla alakalı değil de kadınlarda kalıcılık daha önem taşıyor. Mesela edp parfüm sıkmış bir kadın sizin yemek yediğiniz restoranta girdiği anda tüm restorantı kokusu kaplar. Kadınlar hemcinslerinden daha fazla ilgi çekmeyi sevdikleri için edp yapıyorlar. Erkekler (en azından bilinçli olanlar) her tarafı kokutmayı istemezler. Sadece kendi ulaşmak istedikleri kişiler duysun yeter isterler. Kadınlar ise herkes alsın kokuyu der. Rochas'ın bir de edp versiyonu olduğunu düşünsenize. İnsan hayattan bezerdi. özellikle Türkiye'de.

Yeminle yaşama sevincimi elimden alır intihara eğilimli bir insan halini getirdi dior intense 'i kokladıktan sonra 4 gün kazağımda kaldı rochas daha beter koku

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

hepsini çok iyi hatırlamasam da tom ford sonuncu sırada ona eminim :D en beğendiklerim bunlar. Hepsini bir gün üzerimde gezdirdim. Güzel parfümler

e162 - jil sander sun men 10***
    e181- escade sunset 9.5
    e078- Jean paul gaultier 9
    e167- be delicious 8
    e199 - joop jump 8
    e182 - lancome hypnose 7.5
    e200 - the one 7
    e133 -armani mania 7
    e062-hugo hugo boss 7

Bence sana yanlışlıkla givenchy pour home gönderdiler tom ford öyle çok kalıcı bir koku dğil tam olarak onu tarif ediyorsun.Be delicious'u çok tavsiye etmiştim yine ediyorum fresh güzel farklı bir yaz kokusu.
    Yalnız the one'ı benzetememişler pek pek benzetemedim ixora'da e182 - lancome hypnose 7.5
    e062-hugo hugo boss 7
    bunları denemedim ama diğerleri güzel kokulardır

hugo dışında hiçbirinin orjinalini bilmiyorum. ama bana gelen kokular çok çok hoştu. Yani orjinale benzemio olabilir ama kokular kötü değil :D benzerliğe göre sıralayamaycağım ne yaızkki :D ama hugo hoş mesela

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim merak ettiğim neden erkek parfumlerinde EDP yok denecek kadar az? Kadın parfumlerininse çoğu EDP.
    EDT lerin kalıcılığı, özellikle fark edilirliği bi kaç sonra gidiyor genel olarak..

Kadınlar daha ağır kokulardan erkekler daha az ağır kokulardan hoşlanıyor diye düşünüyorum edp erkek parfümlerini deneyin farkı anlarsınız

Hoşlanmayla alakalı değil de kadınlarda kalıcılık daha önem taşıyor. Mesela edp parfüm sıkmış bir kadın sizin yemek yediğiniz restoranta girdiği anda tüm restorantı kokusu kaplar. Kadınlar hemcinslerinden daha fazla ilgi çekmeyi sevdikleri için edp yapıyorlar. Erkekler (en azından bilinçli olanlar) her tarafı kokutmayı istemezler. Sadece kendi ulaşmak istedikleri kişiler duysun yeter isterler. Kadınlar ise herkes alsın kokuyu der. Rochas'ın bir de edp versiyonu olduğunu düşünsenize. İnsan hayattan bezerdi. özellikle Türkiye'de.

Yeminle yaşama sevincimi elimden alır intihara eğilimli bir insan halini getirdi dior intense 'i kokladıktan sonra 4 gün kazağımda kaldı rochas daha beter koku

Dior intense biraz feminen bir koku ama çok kaliteli ya. Yani resmen kalite akıyor. Zaten Christian Dior'dan kalitesiz bir koku beklenemez. Dior Intense kullanmak için kendinize inanılmaz güveniniz olmalı. Liseli apaçiler kullanamaz kesinlikle. Yani biraz feminen olduğu için ve içinde ruj,kozmetik ürün kokuları olduğu için o kokuları taşımaktan korkmayacak biri kullanmalı. Yaş olarak 30 üstü daha ideal. Tabi ruj falan derken sadece öyle kokmuyor. İçinde o tür feminen notalar olsa a erkeksi yönü de var. Christian Dior, Gucci, Dolce&Gabbana gibi üst düzey parfüm markaları genelde bu tür feminen kokulara yöneliyor artık. Tabi bu tür bir parfümü rochas falan yapsa aşırı sentetik kokabilir ama bu tür markalar yapınca çok hoş kokuyor. Benim yaşım ve çevrem müsaade etmez bu kokuya ama çok sevdim. İleride kullanırım büyük ihtimalle. En iyi yanı da edp olduğu için 1 fısla 1 gün rahatlıkla geçirilebilmesi. Böyle olunca da 50ml şişeyi bile bitirmek seneler alır

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dior intense biraz feminen bir koku ama çok kaliteli ya. Yani resmen kalite akıyor. Zaten Christian Dior'dan kalitesiz bir koku beklenemez. Dior Intense kullanmak için kendinize inanılmaz güveniniz olmalı. Liseli apaçiler kullanamaz kesinlikle. Yani biraz feminen olduğu için ve içinde ruj,kozmetik ürün kokuları olduğu için o kokuları taşımaktan korkmayacak biri kullanmalı. Yaş olarak 30 üstü daha ideal. Tabi ruj falan derken sadece öyle kokmuyor. İçinde o tür feminen notalar olsa a erkeksi yönü de var. Christian Dior, Gucci, Dolce&Gabbana gibi üst düzey parfüm markaları genelde bu tür feminen kokulara yöneliyor artık. Tabi bu tür bir parfümü rochas falan yapsa aşırı sentetik kokabilir ama bu tür markalar yapınca çok hoş kokuyor. Benim yaşım ve çevrem müsaade etmez bu kokuya ama çok sevdim. İleride kullanırım büyük ihtimalle. En iyi yanı da edp olduğu için 1 fısla 1 gün rahatlıkla geçirilebilmesi. Böyle olunca da 50ml şişeyi bile bitirmek seneler alır

Dior home tamam güzel de bu çok ağır 2 fıstan fazlası bayar dior d&g gucci farklı koku yapar ona lafım yok.
    Pudramsı bir koku var. Liseli apaçi diyince direkt aklıma rochas geliyor. Kendini gösteren bir koku ama Allah için bir elinize bebek bisküvisi al diğer eline parfümü sık ikisini vbir kokla benzemiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: SQG Gonzaléz

Arakdaşlar Bargellonun kampayasından yararlanmak istiyorum bu yüzden 2 tane 50lik alıcam ama ne alacağıma karar veremedim.

Lacoste red ve issey miyake beğenilmiş galiba ama nasıl kokulardır ve orjinallerine benzemiş mi? Ben orjinallerini hiç bilmediğim için soruyorum. Yazın kullanabileceğim kalıcı,farkedilir ve ferah bir koku var mı bargelloda bildiğiniz? Ferah kokular genelde pek kalıcı olmuyor ama t-shirt'ün üstüne de sıkabilirim eğer öyle kalıcı olacaksa ve kötü kokmayacaksa. Tam anlamıyla freş olması da gerekmez. Hani içinde baymayacak şekilde, kalitesiz kokmayan biraz baharat veya odun falan varsa da güzel olabilir.

Yazlık parfüm istiyorum ama kış için de güzel önerileriniz varsa alabilirim.

Esmer tenliyim ve yaz olduğu için freş denen kokulardan düşünüyorum. Kış için tavsiye verecekseniz de çok baymayan ve herkesin kullanmadığı tarzda parfüm önerisi alabilirim. Nasıl isteklerim olduğunu az çok anlamışsınızdır işte önerin gerçekten güzel bulduklarınızı. Teşekkürler.

Merhaba hocam yaptıgım yorumları tamamen denemelerim sonucunda belirtiyorum buraya.. En azından gidip bi dene derim, birşey kaybetmezsin..
    Yaz için kalıcı ama karsındakini baymayacak birşey arıyorsan bunlara bak derim

LACOSTE RED
    CALVIN KLEIN EUPHORIA
    ISSEY MIYAKE

su anda bu 3 koku benim favorim, hala kararsızım hangisi diye.. Birde 3 üde farklı segmentte kokular, yani elbette birisi hosuna gidecektir. Bargelloda bu 3 kokuyuda cok benzetmişler. Ama kesinlikle Lacoste Red biraz daha önde diye düşünüyorum.
    Ancak bu konuda benden daha deneyimli ve tecrubeli arkadaslarda var, onların onerilerine de bak derim. Aynı anda 3 ten fazla koku deneme bir sure sonra anlamıyorsun, hangisi hangisi diye. Birde kokuları sıktırdıktan hemen sonra karar vermeye calısma, 3-4 dk bekle, ondan sonra kokla, bırak kokular biraz otursun tene..
    Koku tamamen beğeni işi, benim çok beğendiğimi başkaları beğenmeyebilir ki bu çok normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 8 Mart 2011; 1:39:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

Arkadaşlar bugün bir mağazadan C. Dior Homme Intense aldım,müthiş diyebilirim.Parfümün EDP olması da benim için çok büyük bir artı çünkü birçok parfümde beyaz tenim yüzünden kalıcılık sorunu yaşıyorum.Kokusu tatlımsı,çikolatalı vanilyalı azcık odunsu gibi.Kesinlikle tavsiye ederim,bir parfümeriye gidip deneyin bence.

Aldığından beri kalıcılığını anlayabilecek kadar kullandıysan kalıcılık nasıl? Edp olması fark yaratıyor mu? Bu arada mükemmel seçim gerçekten. Çok dengeli ve özellikle karşı cinsin bayıldığı bir parfüm

Pardon biraz geç oldu,kusura bakma

Kıyafetlerde kalıcılık gayet iyi gibi,2 gün geçti ve dolabımı açtığımda tek gömlekten yeteri kadar koku yayılıyor.Ancak tenim dolayısıyla her parfümde farkedilirlik ve kalıcılık sorunu yaşıyorum,EDP olması sebebiyle bu parfüm ile bu sorunun azaldığını düşünüyorum.Kalıcılığını bileğimde denediğimde 12 saat falan kalıyor,ama 3-4 saat sonra kokunun farkedilirliği azalıyor.Almanı tavsiye ederim,özellikle Pazarland indirimi devam ediyorsa.

• bargello'dan one million veya hugo boss boss alıcam.Sizce hangisini alıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuning_vw
    bargello'dan one million veya hugo boss boss alıcam.Sizce hangisini alıyım?

bu ikisi arasindan hugo boss u oneririm. Birde lacoste red ve calvin klein euphoria ya bakin derim.
  • quote:

one million herkeste olan bir koku şimdi hugo boss boss al bence de
  • arkadaşlar üç parfüm arasında kararsız kaldım h.burada dan sipariş vericemde

1)Calvin Klein Contradiction Man
    2)Calvin Klein One Edt
    3)Armani Acqua Di Gio Men Edt

hangisi daha hoş kalıcı ve ortama yayılan bir kokusu vardır acaba 2. şıkkı kullandım güzel ama kalıcılık zayıfdı benim için.20 yaşındayım bu arada önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OoguzZ92
    arkadaşlar üç parfüm arasında kararsız kaldım h.burada dan sipariş vericemde

2)Calvin Klein One Edt

hangisi daha hoş kalıcı ve ortama yayılan bir kokusu vardır acaba 2. şıkkı kullandım güzel ama kalıcılık zayıfdı benim için.20 yaşındayım bu arada önerilerinizi bekliyorum

burberry classic, azarro chrome, hugo boss boss bunlar gayet kalici ve farkedilir kokular.
  • quote:

quote:

one million herkeste olan bir koku şimdi hugo boss boss al bence de

Zaten bir alana bir bedava orda. İkisinide alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

quote:

2)Calvin Klein One Edt

burberry classic, azarro chrome, hugo boss boss bunlar gayet kalici ve farkedilir kokular.

bu seçtiklerim indirimdekilerdi bunların içinden hangisini alırdınız ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

quote:

2)Calvin Klein One Edt

bu seçtiklerim indirimdekilerdi bunların içinden hangisini alırdınız ?

Hepsi buradadan alma pazarland'dan al daha iyi ve daha hesaplı. Daha az sıkıntı yaşarsın fiyatlarda genel bir indirim var.

• Arkadaşlar Ixora için temsilci kodu var mı? Çalışmıyor bulduklarım.
  • ben temsilcilerinden aldım kullanıyorum 198710
  • Arkadaşlar yorumlara göre bi kaç isim var aklımda .ama kokuları nasıl bilmiyrm.. sizce hangisini almalıyım.açık parfüm alıcam d&p mi? ixora mı ? david walker mı?

DKNY - Red Delicious
    Armani black code
    Black Xs
    armani zeusa
    acqua di gio
    davidoff coolwater
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman11

Arkadaşlar yorumlara göre bi kaç isim var aklımda .ama kokuları nasıl bilmiyrm.. sizce hangisini almalıyım.açık parfüm alıcam d&p mi? ixora mı ? david walker mı?

DKNY - Red Delicious
    Armani black code
    Black Xs
    armani zeusa
    acqua di gio
    davidoff coolwater

DKNY - Red Delicious ixora
    Armani black code david walker
    Black Xs d&p
    armani zeusa ixora
    acqua di gio ixora
    davidoff coolwater david walker bence.
  • Arkadaşlar yeni bir işe başlıyorum ve takım elbise ile çalışıcam. Sormak istediğim yaş 25 takım elbiseye yakışacak bi koku arıyorum...
    Tavsiyede bulunacak arkadaşlara teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.