Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.700
Cevap
333
Favori
1.629.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: moonwhite

Arkadaşlar yeni bir işe başlıyorum ve takım elbise ile çalışıcam. Sormak istediğim yaş 25 takım elbiseye yakışacak bi koku arıyorum...
    Tavsiyede bulunacak arkadaşlara teşekkürler...

Terre Hermes ,Tom Ford, Vakko bunları deneyebilirsin arkadaşım beğeneceğini düşünüyorum. İssey Miyake'i de sevebilirsin.
  • çok teşekkürler hocam. Açık parfüm almayı düşünüyorum ama benim için önemli olan kalıcı olması yani sabah sıktıgımı akşam eve geldiğimde de duymalıyım :) açık parfümlerde olu mu bu, bi de tavsiyelerini internetten alma şansım var mı? öyle siteler var mı?
  • quote:

çok teşekkürler hocam. Açık parfüm almayı düşünüyorum ama benim için önemli olan kalıcı olması yani sabah sıktıgımı akşam eve geldiğimde de duymalıyım :) açık parfümlerde olu mu bu, bi de tavsiyelerini internetten alma şansım var mı? öyle siteler var mı?

Rica ederim kardeşim.Bunlar kalıcı parfümler ixora,bargello ve sansiro netten satış yapıyor 1.sayfada yer verdim hangi sitelerden alabileceğini yanlarında yazıyor .Gucci pour home 2 de güzel olur takımlarla.
    Kendimi belli ediyim diyorsan givenchy pi de alabilirsin kalıcılığı en sağlam parfüm. Sana önerim terre hermes ama. Takımla mükemmel gider kalıcılığı da yüksek. Baharatlı bir koku.
    Fresh ve şekerli kokuları takımla pek yakıştıramıyorum daha çok baharatlı derim. Baharatlılarda kalıcılık sıkıntı en azdır.

• Arkadaşlar Pazarland dan lolita lempicka aldım.bugün 2 fıs yaptıktan sonra Dersaneye gittik kokudan eser kalmadı..sadece ufak bi koku geliyo yani agırlıgı falan ortadan kalkıyo...lolita lempicka kullanan arkadaşlar bunun çözümü nedir 6 7 kere sıkmakmı gerekiyo napıcaz..):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gelincik07

Arkadaşlar Pazarland dan lolita lempicka aldım.bugün 2 fıs yaptıktan sonra Dersaneye gittik kokudan eser kalmadı..sadece ufak bi koku geliyo yani agırlıgı falan ortadan kalkıyo...lolita lempicka kullanan arkadaşlar bunun çözümü nedir 6 7 kere sıkmakmı gerekiyo napıcaz..):)

Nerene sıktın 2 fısı o da önemli varsa roll-on ununu al 2 fıs az zaten.Boyun çevresine sıktıysınız o 2 fısı tamam etkisini gösterir de kıyafete sıktıysan uçması normal hele bir de yünlü değilse.
  • yok arkadaşım heralde boyun tarafına sıktık bi süre sonra ilk hafifleşmeye başladı koku anlamadım bi türlü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

çok teşekkürler hocam. Açık parfüm almayı düşünüyorum ama benim için önemli olan kalıcı olması yani sabah sıktıgımı akşam eve geldiğimde de duymalıyım :) açık parfümlerde olu mu bu, bi de tavsiyelerini internetten alma şansım var mı? öyle siteler var mı?

Rica ederim kardeşim.Bunlar kalıcı parfümler ixora,bargello ve sansiro netten satış yapıyor 1.sayfada yer verdim hangi sitelerden alabileceğini yanlarında yazıyor .Gucci pour home 2 de güzel olur takımlarla.
    Kendimi belli ediyim diyorsan givenchy pi de alabilirsin kalıcılığı en sağlam parfüm. Sana önerim terre hermes ama. Takımla mükemmel gider kalıcılığı da yüksek. Baharatlı bir koku.
    Fresh ve şekerli kokuları takımla pek yakıştıramıyorum daha çok baharatlı derim. Baharatlılarda kalıcılık sıkıntı en azdır.

Saol hocam terre hermes e baktım da çok pahalı ya :) açık olarak da nette bulamadım. ixoranın sitesinde falan nasıl bulabilirim bu ürünü..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gelincik07

yok arkadaşım heralde boyun tarafına sıktık bi süre sonra ilk hafifleşmeye başladı koku anlamadım bi türlü..

Kokusuz bir peçete ya da tuvalet kağıdının br parçasına bir fıs sık 2-3 saat sonra bak bakalım bi de koku duruyor mu. Bi de şöyle bir şey daha var senin burnun alışabiliyor kokuya üstünde durunca.
  • quote:

quote:

quote:

Saol hocam terre hermes e baktım da çok pahalı ya :) açık olarak da nette bulamadım. ixoranın sitesinde falan nasıl bulabilirim bu ürünü..

Gucci 2 pour home Dior pour Home da bakabilirsin.İxora'da olması gerekiyor terre hermes ixorada yok ama.Bir arkadaş sansiro'yu çok övmüştü ordan alabilirsin bu dediklerimin üçü de satılıyor. 30 lira 2 tane 100 ml'liği.

• işe gitmeden önce dpden paco rabanne ultraviolet (U1) aldım dakka bir gol bir iş yerindeki kız arkadaş hiç beğenmedi diğer bir kız arkadaşta ismini sordu çok beğendiğini söyledi ama koku benim hoşuma gitti ixoradaki ultraviolet oldukça sönükken dpdeki oldukça başarılı

bu arada takım elbiseye gidecek en güzel kokulardan 2 si terre d'hermes ve bvlgari pour homme dur

hermes mystical da var diğerlerinde yok bvlgari pour homme da mystical çok ağır yapmış beğenmedim ixora güzel yapmış ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeply11

işe gitmeden önce dpden paco rabanne ultraviolet (U1) aldım dakka bir gol bir iş yerindeki kız arkadaş hiç beğenmedi diğer bir kız arkadaşta ismini sordu çok beğendiğini söyledi ama koku benim hoşuma gitti ixoradaki ultraviolet oldukça sönükken dpdeki oldukça başarılı

bu arada takım elbiseye gidecek en güzel kokulardan 2 si terre d'hermes ve bvlgari pour homme dur

hermes mystical da var diğerlerinde yok bvlgari pour homme da mystical çok ağır yapmış beğenmedim ixora güzel yapmış ama

Gucci 2 puor home bunu bir dene kardeşim hakkaten güzel koku. Micheal Kors da aynı şekilde. Tütün baharat çok güzel kombinasyon yapmışlar.
    Ultraviolet orjinali de güzel kokudur roll on ile alacaksın o zaman bir de dp yalnız bana fresh bir koku gibi geldim kardeşim kışa değil de daha çok güneşli havalara gider gibi.

• ultraviolet dp de başta çok yoğun kokuyo daha sonra kendini buluyor fresh denilebilir içinde bal varmış ama ben o tatlılığı kokuda bulamadım

kendine has bir kokusu var

diğerlerinide denerim gucci özellikle çok övülen bir koku
  • arkadaşlar son bir öneri istiyecem sizden paco rabanne one million nasıl bir kokudur.hafif mi ağırmı kalıcımı ve Thierry Mugler Angel A Men Refill ide soracam size
  • quote:

Orijinalden alıntı: OoguzZ92

arkadaşlar son bir öneri istiyecem sizden paco rabanne one million nasıl bir kokudur.hafif mi ağırmı kalıcımı ve Thierry Mugler Angel A Men Refill ide soracam size

İkisi de ağır kokulardır angel'dan hele uzak dur çok ama çok ağır kokar seveni çok da sevmeyeni çok daha fazla.One million da herkes de olan bir koku çok bilindik ama çok beğenirim ben.
  • Deeply bu arada basenotes da Eau Sauvage (1966) by Christian Dior baya övmüşler denedim limon kolonyasının yanında sönük kalıyor fazla itibar etmemek gerekiyor Türk zevkleriyle pek uyuşmaz yabancı zevkleri malum
  • Ixora'dan bu üçünden ikisini almaya karar verdim , sizce hangi ikisi?

Black XS
    Tom Ford
    Bvlgari Pour Homme

Sanırım sadece BPH yaz için olanı , diğerleri kış için , doğru muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Ixora'dan bu üçünden ikisini almaya karar verdim , sizce hangi ikisi?

Black XS
    Tom Ford
    Bvlgari Pour Homme

Black xs güzel olmamış tom ford ve bph için yaz kış fark etmez gider her türlü. Tom ford ve bph derim.
  • quote:

quote:

Black XS
    Tom Ford
    Bvlgari Pour Homme

Black xs güzel olmamış tom ford ve bph için yaz kış fark etmez gider her türlü. Tom ford ve bph derim.

black xs bence hoş olmuş . Güzel olmamış demek yanlış olur. Sadece orjinaline benzemiyor ama koku çok hoş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boran.23

Merhabalar,
    Konu parfüm olunca ben de bişeyler karalamak istedim.Farklı bi tutku bu parfüm olayı.Öncelikle kozmetikçilerdeki ucuz parfümlerle başladı bu sevda,
    başlarda her ne kadar hoşumuza gitse de,sonraları sıkılmaya başladık.Açık parfüm satan dükkanlar açıldı sonra,100 lerce lirallık parfümleri makul fiyatlara alabiliyoduk:)Bu da yetmedi gücü yetenler paraya kıydı orijinal ithal parfüm almaya başladı.
    Ben de bunlardan biriyim.Sonra tester parfüm diye bişeyle tanıştım,hani kozmetikçilerde deneme amaçlı bileğimize sıkılan.Biraz araştırdıktan sonra şimdiki toptancımla tanıştım.Artık bütün parfümlerimi ondan alıyorum.Hatta bununla kalmayıp,dh üzerinden tester parfümlerin satışına bile başladım.
    Benim parfüm serüvenim bu.

Herkese sevgiler:)

Bu tester parfümler nerden geliyor merak ediyorum 1 koli alana 1 tester veriyorlar bir kolide de tahmini 24 adet oluyor sosyete pazarında da baya satılıyor netten de baya satılıyor bu kadar çok tester nerden nasıl geliyor.
    Sosyete pazarında denedim o tester ambalajlı parfümleri beyaz ya da kırık beyaz kutularda oluyorlar şişeler güzel de kokuyla alakası uzaktan yakından yok.
    Tester parfüm adı altında çin dubai çekoslavakya malları satılıyor tester parfümler orada üretilmez.
    Diğer bir şekilde de ürünlerimiz defolu olduğu için tester diye satıyoruz derler şişede çizikler bulunur onu da şöyle yapıyorlar hurdacıdan boş şişe alıyorlar açık parfüm doldurtup satıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

quote:

Black XS
    Tom Ford
    Bvlgari Pour Homme

black xs bence hoş olmuş . Güzel olmamış demek yanlış olur. Sadece orjinaline benzemiyor ama koku çok hoş.

Onu kastettim güzellikten kastım oydu ben pek benzetemedim orjinal kokuyla ikisini

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.