Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.677
Cevap
330
Favori
1.627.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskişehirde de 15 20 dakikada bütün açık parfümcüleri dolaşabilirsin çok yakınlar birbirlerine
    bu açık parfüm olayı bu kadar yayılmadan önce ixora ya da bargello david walker vb... bayilik olmak süper olurdu ne zaman önlerinden geçsem çok nadir boş görüyorum dükkanları
    orjinal satan büyük parfümericiler hiç iş yapmıyor gibi bir şey nerdeyse
    arkadaş önermiş kalıcı koku bazı tavsiyelerim olucak:
    birincisi önereceğim kokular genellikle sonbahar ve kışa uygun parfümler yazın sıkarsan çevrendeki insanları bayabilirsin. bazılarını sevmemekle beraber önereceklerim:
    rochas, givenchy insense ultramarine, paco rabanne black xs, carolina herrera chic, joop classic, joop jump, one million, paco rabanne ultraviolet, azzaro chrome(david walkerdan), calvin klein obsession, bvlgari extreme, davidoff hot water, givenchy play, burberry classic(dp ve bargellodan), dolce gabbana the one, hugo boss boss, hugo boss in motion,jil sander sun men, jean paul gaultier le male,lancome hypnose, pino silvestre, versace dreamer, versace versus blue jeans, bvlgari blv,nicos sculpture, thierry mugler angel,davidoff game
    aklıma gelenler şimdilik bunlar orjinal parfümde alacağını düşünerek açığı bulunmayan parfümleride yazdım bunların hiç birisinden kalıcılık ve farkedilirlik bakımından herhangi bir memnuniyetsizlik yaşamazsın
    karakter olarak sakin efendinin tam eksine agresif parfümlerdir kendilerini her ortamda belli ederler. ama dediğim gibi hepsinide sevmiyorum sadece kalıcılıklarına göre yazdığım bir liste bu

• not: az önce yazdığım mesajda farkettim yazlık parfümlerde var ilkbahar ayına giden hepsi sonbahar ve kışa uygun parfümler değiller
  • kalıcılık olarak bi kaç parfüm daha aklıma geldi:
    givnchy pi, givenchy pour homme, dior fahrenheit
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeply11

not: az önce yazdığım mesajda farkettim yazlık parfümlerde var ilkbahar ayına giden hepsi sonbahar ve kışa uygun parfümler değiller

Hatta çoğu yazlık

Bu arada mevsimlerin sıcaklık ortalamaları yaz>sonbahar>ilkbahar>kış şeklindedir. Sonbahar'ı kış gibi düşünüp ağır parfümlerin sıkmayın ki etrafınızdakiler bayılmasın. Sonbahar aslında ilkbahardan bile düşük sıcaklık ortalamasına sahiptir.
  • Aslında parfümleri kazakla pardesü kaban ve deri ceket giyildiği zaman kullanılabilecek;
    gömlek tişört ince hırka giyildiği zaman kullanılabilecek parfümler olarak ayırmak daha mantıklı gibi kazağın pardesünün üstünde parfüm daha çok kalıcı olurken tişörtte gömlekte o kadar kalıcı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 21 Şubat 2011; 13:05:20 >
  • arkadaşlar şimdi ablamın arkadaşı geldi ve konu parfümlerden açıldı ve dediği: erkek parfümlerinin çoğunu bilirim ama vakko üzerine bir erkek parfümü koklamadım oldu
    yanlış hatırlamıyorsam ixorada vakko erkek parfümünün olduğu söylenmişti deneyenler olduysa bilgi verirse sevinirim
  • Arkadaşım ben denedim ama biraz büyük insanlar gibi geldi böyle takım elbiseli 25 yaş üstüne hitap ediyor.Hatta çalışan bayan özellikle denettirdi çok satan kelli felli adamlar rağbet ediyormuş düzenli müşterisi varmış parfümlerin.daha önce belirtmiştim ben hatta özellikle kodunu isteyen arkadaşlar da olmuştu. Black xs'nin daha az keskinini düşün daha ağır tonlarda çilek daha az hissediliyor.Fakat daha yoğun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

Arkadaşım ben denedim ama biraz büyük insanlar gibi geldi böyle takım elbiseli 25 yaş üstüne hitap ediyor.Hatta çalışan bayan özellikle denettirdi çok satan kelli felli adamlar rağbet ediyormuş düzenli müşterisi varmış parfümlerin.daha önce belirtmiştim ben hatta özellikle kodunu isteyen arkadaşlar da olmuştu. Black xs'nin daha az keskinini düşün daha ağır tonlarda çilek daha az hissediliyor.Fakat daha yoğun.

renkdaş şimdi ixoradan geliyorum vakko ve versace blue jeans onlarda satılmıyormuş
    daha sonra küçük parfümerilerden bir tanesine gittim o da sadece vakko mağazasında satılır dedi.
    koku tarif ettiğin şekildeyse benim zevkime pek uyucağını düşünmüyorum ama yarın vakko mağazasına gidip deniycem yinede

• bargello dan gelioum. candy yi değiştridim. çok fena bi kokuydu :D 711 aldım ismi ne bilmioum tam ama blue lu bişi dedi. JUMP joop kaldırılmış. chic de kaldırılmış 2011 de. ikisini de denemeyemedim o kadar övgülere rağmen.
  • quote:

eskişehirde de 15 20 dakikada bütün açık parfümcüleri dolaşabilirsin çok yakınlar birbirlerine
    bu açık parfüm olayı bu kadar yayılmadan önce ixora ya da bargello david walker vb... bayilik olmak süper olurdu ne zaman önlerinden geçsem çok nadir boş görüyorum dükkanları
    orjinal satan büyük parfümericiler hiç iş yapmıyor gibi bir şey nerdeyse
    arkadaş önermiş kalıcı koku bazı tavsiyelerim olucak:
    birincisi önereceğim kokular genellikle sonbahar ve kışa uygun parfümler yazın sıkarsan çevrendeki insanları bayabilirsin. bazılarını sevmemekle beraber önereceklerim:
    rochas, givenchy insense ultramarine, paco rabanne black xs, carolina herrera chic, joop classic, joop jump, one million, paco rabanne ultraviolet, azzaro chrome(david walkerdan), calvin klein obsession, bvlgari extreme, davidoff hot water, givenchy play, burberry classic(dp ve bargellodan), dolce gabbana the one, hugo boss boss, hugo boss in motion,jil sander sun men, jean paul gaultier le male,lancome hypnose, pino silvestre, versace dreamer, versace versus blue jeans, bvlgari blv,nicos sculpture, thierry mugler angel,davidoff game
    aklıma gelenler şimdilik bunlar orjinal parfümde alacağını düşünerek açığı bulunmayan parfümleride yazdım bunların hiç birisinden kalıcılık ve farkedilirlik bakımından herhangi bir memnuniyetsizlik yaşamazsın
    karakter olarak sakin efendinin tam eksine agresif parfümlerdir kendilerini her ortamda belli ederler. ama dediğim gibi hepsinide sevmiyorum sadece kalıcılıklarına göre yazdığım bir liste bu

Arkadaşım öncelikle önerilerin için teşekkürler fazlasıyla yeterli olmuş, yalnız kalıcılıklarına göre yazdığım bir liste demişsin sıralama yapmamışsın hangisi daha kalıcı ve farkedilir olduğunu vs. Ben parfümü aldığımda farkedilmeli ve kalıcı olmalı çarpıcı olmsıda önemli tabi rochas sanırım esmer tenler için. neyse ben bunları not edip değişik yerlerde test edeyim. Değiştirme olayı varsa süper çünkü bi parfüm kalıcı çıkmazsa mecburen kullanıyordum istemeye istemeye. Almadan önce testerlerini mi almalym acba ? yada bi kağıda vs sıkıp ertesi gün kaldıysa gidip almalımıyım bu konuda ki kalıcılık öneriniz neler ?

• kağıt sadece kokuyu verir kalıcılığı teninde denemen lazım
    en fazla 4 koku denemeni tavsiye ederim 4 ten fazlası o denediğin 4 kokuyuda ziyan eder hiç bir şey anlamazsın
    rochas esmerlere gidiyor diyorlar ama bence tenin renginden ziyade vücudun kimyası daha önemli
    kalıcı olup benim beğenip sana önereceklerim şunlar olur:
    givenchy insense ultramarine, caroline herrera chic, bvlgari pour homme extreme, paco rabanne ultraviolet, hugo boss boss, lancome hypnose
    bunları dene hepside gerçekten baymayan oldukça kalıcı ve farkedilir parfümlerdir
  • bargello dan 711 aldım kokusu çok çok güzel ama gerçekten hiç kalıcı değil. bergollo dan bi daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum
  • bargello yu bende pek tercih etmiyorum
    en iyisi bence mystical ile ixora diğerlerine göre pahalılar ama bence bu haklı bir gerekçe çünkü gerçekten kokuları kalıcı ve orjinaline yakın
  • ben ixora dan şaşmıcam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

bargello dan 711 aldım kokusu çok çok güzel ama gerçekten hiç kalıcı değil. bergollo dan bi daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum

Kokuyu ben tavsiye ettim ama adını bilmiyorum bir öğrenmeye çalışıyım onu :D
  • quote:

quote:

bargello dan 711 aldım kokusu çok çok güzel ama gerçekten hiç kalıcı değil. bergollo dan bi daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum

Blue de chanel miş koku.İxorada ne yazık ki yokmuş.En azından benim kodlarda yok.Bu arada ben de bir kaç tane bargello kullandım ama bir sıkıntı yaşamadım kalıcılıkta o parfüm üretimiyle alakalı birşey olabilir.
  • quote:

quote:

Arkadaşım ben denedim ama biraz büyük insanlar gibi geldi böyle takım elbiseli 25 yaş üstüne hitap ediyor.Hatta çalışan bayan özellikle denettirdi çok satan kelli felli adamlar rağbet ediyormuş düzenli müşterisi varmış parfümlerin.daha önce belirtmiştim ben hatta özellikle kodunu isteyen arkadaşlar da olmuştu. Black xs'nin daha az keskinini düşün daha ağır tonlarda çilek daha az hissediliyor.Fakat daha yoğun.

renkdaş şimdi ixoradan geliyorum vakko ve versace blue jeans onlarda satılmıyormuş
    daha sonra küçük parfümerilerden bir tanesine gittim o da sadece vakko mağazasında satılır dedi.
    koku tarif ettiğin şekildeyse benim zevkime pek uyucağını düşünmüyorum ama yarın vakko mağazasına gidip deniycem yinede
    Satılıyor arkadaşım ankara'da yeni açılan ixora'da mevcuttu olmayan kokuyu yeni açılan mağaza bulup satamazdı herhalde.Ellerinde yoksa yoktur neden müşteriyi yanıltıyorlar anlamıyorum.
    Versace blue jeans'in kodu da e067.O da fazla tercih edilmediği için ellerinde bulundurmuyor olabilirler.Çarşamba günü yeni açılan ixoraya bir daha gidicem o zaman deniycem yine.
    Bugün jump'ı denedim güzel koku elimde duruyor hala ama sanki son notalarına doğru elinizde kolonyanın hafif bir kokusu kalır ya limonumsu olmayan öyle bir koku kaldı limon kabuğu kokusu olabilir. 4 mevsim gidebilecek bir koku.Nitekim greyfurt varmış vimjoda 87 tl orjinali de alınabilir.
    Bu arada kimse yazmamış ama burbery brit de güzel koku baya.
    Bi de Thierry Mugler Angel A Men Rubber şekerli ve vanilyalı koku arayanlar deneyebilir ben hiç beğenmedim ama siz beğenebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Blue de chanel miş koku.İxorada ne yazık ki yokmuş.En azından benim kodlarda yok.Bu arada ben de bir kaç tane bargello kullandım ama bir sıkıntı yaşamadım kalıcılıkta o parfüm üretimiyle alakalı birşey olabilir.

evet candy de çok kalıcıydı ama bu iki üründe çok çok uçucu yani. yada bende öle durmuş olabilir. ixora her parfümde iyi olamasada çok başıırılı.gerçekten işlerine önem veriolar adamlar

• Bu angel nasıl bir şeymiş arkadaş hala duruyor elimde buram buram
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.