Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.680
Cevap
331
Favori
1.627.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI

Issey Miyake kullanan varmı?
    Yorumlarınızı alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

bargello dan 711 aldım kokusu çok çok güzel ama gerçekten hiç kalıcı değil. bergollo dan bi daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum

Kokuyu ben tavsiye ettim ama adını bilmiyorum bir öğrenmeye çalışıyım onu :D

Blue de chanel miş koku.İxorada ne yazık ki yokmuş.En azından benim kodlarda yok.Bu arada ben de bir kaç tane bargello kullandım ama bir sıkıntı yaşamadım kalıcılıkta o parfüm üretimiyle alakalı birşey olabilir.

gökhan dün mystical da joop jump ı chanel- bleu de chanel le değiştirdim joop jump nedense sonradan pek hoşuma gitmedi bayada sıkmıştım ama değiştirdiler saolsunlar kodu(D10) diye geçiyor daha yeni bir parfüm dedi oldukça güzel ve kalıcı kışa daha çok gideceği düşüncesindeyim ama yaz akşamlarıda kullanılabilir orjinalini boyner de koklamak istedim ama satılmıyormuş orada, sevil veya douglasta vardır ama büyük ihtimal

mystical oldukça başarılı yapıyor kokuları chanel e bakmanı şiddetle tavsiye ederim

az öncede ixoradan bvlgari pour homme aldım(E21) david walkerdan aldığım o kadar kalıcı değildi umarım bundada öyle bir sorun yaşamam ama zaten bph o kadar farkedilir bir koku değil fazla bir şey beklememek lazım o açıdan ama kokusu gerçekten muhteşem

bu arada ixorada dünkü kız blue jeans yok demişti bugünkü kız koku var dedi kokladım aynısı diyebilirim hiç bir fark göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: timur1

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI

Ben denedim biraz fazla limonumsu geldi kullanan arkadaşlar belki olmuştur ama çok tutulan bir parfümdür.
  • quote:

Yeşil şişeyi al bulabilirsen, bence mükemmel parfüm.
  • quote:

Bu angel nasıl bir şeymiş arkadaş hala duruyor elimde buram buram

angel kalıcılık konusunda aşmış bir koku zaten ama kullandığım zaman aldığım tepkiler genellikle çok ağır olduğuna dair ve olumsuzdu
  • quote:

issey miyake açığını hiç kulllanmadım 4 5 sene önce orjinalini kullanmıştım aldığım tepkiler oldukça güzeldi özellikle kızların oldukça fazla beğenisi çeken bir parfüm çiçeksi notalar ağır basıyor sen yürürken ardında iz bırakan kokulardan çok taze ve temiz bir his bırakıyor insanda

• quote:

Orijinalden alıntı: deeply11

gökhan dün mystical da joop jump ı chanel- bleu de chanel le değiştirdim joop jump nedense sonradan pek hoşuma gitmedi bayada sıkmıştım ama değiştirdiler saolsunlar kodu(D10) diye geçiyor daha yeni bir parfüm dedi oldukça güzel ve kalıcı kışa daha çok gideceği düşüncesindeyim ama yaz akşamlarıda kullanılabilir orjinalini boyner de koklamak istedim ama satılmıyormuş orada, sevil veya douglasta vardır ama büyük ihtimal

mystical oldukça başarılı yapıyor kokuları chanel e bakmanı şiddetle tavsiye ederim

az öncede ixoradan bvlgari pour homme aldım(E21) david walkerdan aldığım o kadar kalıcı değildi umarım bundada öyle bir sorun yaşamam ama zaten bph o kadar farkedilir bir koku değil fazla bir şey beklememek lazım o açıdan ama kokusu gerçekten muhteşem

bu arada ixorada dünkü kız blue jeans yok demişti bugünkü kız koku var dedi kokladım aynısı diyebilirim hiç bir fark göremedim
    Dün jump'ın orjinalini denedim ben de öyle aman aman bir koku gelmedi.Öyle çok karakteristik değildi açıkcası.
    Givenchy play'i çok tavsiye ediyorum orjinali güzeldi aftershave ile birlikte olan setini 110 tl ye buldum odunsu olmasına rağmen güzel bir kokudur 4 mevsim gider.
    Mystical ankara'da bi tane herhalde o da bahçeli de yolum düşerse denerim kokularını çünkü melih gökçek ve elemanları haraca bağlıyor park edenleri bahçeliye.
    Burbery brit i denemeni de tavsiye ederim hit olan bir koku.
    Bvlgarilerin aqualar dışında pek parfümünü beğenmiyorum ben.
    versace blue jeans'in orjinali de iyi fiyat hani illa açık parfüm almam diyenler için 50-65 arasında yarın gidince koklıycam blue jeansi de.200 ml'liği 35 tl ye geliyor ixorada sonuçta :D
    Gerçi illa orjinal alcam diyen adam da 100 tl üzeri vermeden pek rahatlamaz.
    Pazarland.com ck'larda baya indirime girmiş.

• quote:

quote:

Bu angel nasıl bir şeymiş arkadaş hala duruyor elimde buram buram

angel kalıcılık konusunda aşmış bir koku zaten ama kullandığım zaman aldığım tepkiler genellikle çok ağır olduğuna dair ve olumsuzdu

Çok kalıcı çok şekerli ve çok vanilyalı şekere doymak isteyenler alsın buram buram yanık şekerli vanilya :D
  • givenchy play koku hafızam beni yanıltmıyorsa tatlı bir koku olarak aklımda kalmış ama kalıcılık mükemmeldi açığını yapan yok zannederim

jump bende başlarda oldukça güzel izlenimler bırakırken daha sonra seninde dediğin gibi karakteristik bir koku olmayışı ve içinde vodka bulundurması beni parfümden soğuttu

burberry brit i deniycem
  • Çok tatlı bir koku değil ixora açığını yapıyor arkadaşım e228 kodu.nasıl yapmış ama denemedim daha.İssey miyake'i açık parfümeri de dener misin kardeşim orjinaline en yakını hangisi yapıyor malum seveni çok olan bir parfüm koku aklımda sabunumsu limonlu bir koku olarak kalmış da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 22 Şubat 2011; 12:16:56 >
  • quote:

Çok tatlı bir koku değil ixora açığını yapıyor arkadaşım e228 kodu.nasıl yapmış ama denemedim daha.İssey miyake'i açık parfümeri de dener misin kardeşim orjinaline en yakını hangisi yapıyor malum seni çok olan bir parfüm koku aklımda sabunumsu limonlu bir koku olarak kalmış da.

dp internet cafeye çok yakın az önce gittim issey miyakeye baktım kodu(I2) aynısı diyebilirim kokunun oldukça başarılı yapmışlar birazdanda ixoraya gidicem kız parfümün kapağını vermeyi unutmuş onu almışken kokuyada bakıp cevabımı yazarım

bu arada ekşi sözlükte de issey miyake yazıp yorumlara bakabilirsin çok övmüşler
  • quote:

quote:

Çok tatlı bir koku değil ixora açığını yapıyor arkadaşım e228 kodu.nasıl yapmış ama denemedim daha.İssey miyake'i açık parfümeri de dener misin kardeşim orjinaline en yakını hangisi yapıyor malum seni çok olan bir parfüm koku aklımda sabunumsu limonlu bir koku olarak kalmış da.

dp internet cafeye çok yakın az önce gittim issey miyakeye baktım kodu(I2) aynısı diyebilirim kokunun oldukça başarılı yapmışlar birazdanda ixoraya gidicem kız parfümün kapağını vermeyi unutmuş onu almışken kokuyada bakıp cevabımı yazarım

bu arada ekşi sözlükte de issey miyake yazıp yorumlara bakabilirsin çok övmüşler

d&p istediği kadar kaliteli yapsın d&p diyince aklıma artık açık parfüm değil suratsız satıcılar geliyor insan dükkanlarına girmeye korkuyor. ixorada issey izlenimini merak ediyorum.İssey almak isteyenler boşuna orjinaline en az 150-160 vermesinler şimdi.

• quote:

quote:

quote:

d&p istediği kadar kaliteli yapsın d&p diyince aklıma artık açık parfüm değil suratsız satıcılar geliyor insan dükkanlarına girmeye korkuyor. ixorada issey izlenimini merak ediyorum.İssey almak isteyenler boşuna orjinaline en az 150-160 vermesinler şimdi.

eskişehirde 2 tane dp var bi tanesinden bakıyorum bende, diğer dükkanda çalışanlar memeletsiz insan 2 parfümden sonra denemeye çekiniyor ama bu baktığım dpdekiler iyiler

ixora da deniycem birazdan, ki çok başarılı olduğu kanaatindeyim, ixora gerçekten çok başarılı

• şimdi ixoradan geliyorum issey miyake şu anda ellerinde yokmuş o bakımdan bi yorum yapamıycam

ama bunun haricinde 3 kokuya baktım görüşlerim:

1 davidoff adventure: aynı viski gibi kokuyor yarım saat geçti üstünden ama ilk sıkıldığı gibi aynen farklı koku arayışlarında olan arkadaşlara tavsiye ederim

2 joop go: çakmak gazı gibi kokuyor biraz farklı bi betimleme oldu ama kokuyu tarif et deseler yine aynen bunu derdim kalıcılık bundada iyi ama tavsiye etmiyorum

3 david beckham instict: aromatik meyve kokusu kavun oldukça baskın fakat yine kavun ana temalı olan acqua di gio ve polu blue benzerleri kadar başarılı bulmadığımıda söyliyim bu arada kalıcılığı oldukça iyi, deneyin belki beğenirsiniz sonuçta parfüm tamamen bir zevk işi
  • quote:

şimdi ixoradan geliyorum issey miyake şu anda ellerinde yokmuş o bakımdan bi yorum yapamıycam

1 davidoff adventure: aynı viski gibi kokuyor yarım saat geçti üstünden ama ilk sıkıldığı gibi aynen farklı koku arayışlarında olan arkadaşlara tavsiye ederim

2 joop go: çakmak gazı gibi kokuyor biraz farklı bi betimleme oldu ama kokuyu tarif et deseler yine aynen bunu derdim kalıcılık bundada iyi ama tavsiye etmiyorum

3 david beckham instict: aromatik meyve kokusu kavun oldukça baskın fakat yine kavun ana temalı olan acqua di gio ve polu blue benzerleri kadar başarılı bulmadığımıda söyliyim bu arada kalıcılığı oldukça iyi, deneyin belki beğenirsiniz sonuçta parfüm tamamen bir zevk işi

Davidoff adventure'ın orjinaline pek iyi değil diyorlar kalıcılık konusunda koku olarak yoksa çok güzelmiş ekşi de yazılan bu. yalnız ixora kalıcı yapmışsa koku baya tutar.
    Öyle futbolcu manken ismi ile çıkarılan kokular o isimlerle çıkartılıyorsa bence zaten özenilmemiş kokulardır isimle değil güzelliği ile önplana çıkmalı bir koku.

• quote:

quote:

şimdi ixoradan geliyorum issey miyake şu anda ellerinde yokmuş o bakımdan bi yorum yapamıycam

Davidoff adventure'ın orjinaline pek iyi değil diyorlar kalıcılık konusunda koku olarak yoksa çok güzelmiş ekşi de yazılan bu. yalnız ixora kalıcı yapmışsa koku baya tutar.
    Öyle futbolcu manken ismi ile çıkarılan kokular o isimlerle çıkartılıyorsa bence zaten özenilmemiş kokulardır isimle değil güzelliği ile önplana çıkmalı bir koku.

elimi sabunla yıkadım adventure ile instict in kokusu hala açık olarak hissediliyor joop go dan eser yok zaten koku olarak kötü bence

dediğin gibi futbolcu manken isimleriyle çıkarılan parfümlere banada özen gösterilmiyormuş gibi geliyor, yalnız antonio banderas secret hoşuma gitmişti

bu arada ixora nın haricinde mystical açık parfümde oldukça iddialı bence bu sektörde, bleu de chanel çok hoşuma gitti oldukçada kalıcı özellikle kazağımda dün akşama doğru sıkmıştım hala kokusu geliyor

• quote:

elimi sabunla yıkadım adventure ile instict in kokusu hala açık olarak hissediliyor joop go dan eser yok zaten koku olarak kötü bence

dediğin gibi futbolcu manken isimleriyle çıkarılan parfümlere banada özen gösterilmiyormuş gibi geliyor, yalnız antonio banderas secret hoşuma gitmişti

bu arada ixora nın haricinde mystical açık parfümde oldukça iddialı bence bu sektörde, bleu de chanel çok hoşuma gitti oldukçada kalıcı özellikle kazağımda dün akşama doğru sıkmıştım hala kokusu geliyor
    Açık firma sektöründe rekabet her sektörde olduğu gibi müşterinin işine yarıyor. Orjinaline en yakın kokuyu yapmak zorundalar yoksa müşteriyi kaptırırlar. Tabi müşteriye de iyi davranacaklar.
  • quote:

quote:

Açık firma sektöründe rekabet her sektörde olduğu gibi müşterinin işine yarıyor. Orjinaline en yakın kokuyu yapmak zorundalar yoksa müşteriyi kaptırırlar. Tabi müşteriye de iyi davranacaklar.

tabi kesinlikle

• quote:

quote:

Evet dp ye duyurulur su saticilariniza ceki duzen verinn

• bulunsun ;)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.