Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.680
Cevap
331
Favori
1.627.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Broadwayci

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Anladım peki one million ne tarz bir koku,bilmiyorumda ilk defa bir parfüm bu kadar uzun süre durdu tenimde,bana bu tarzda öneriler yapabilirmisin şimdi ben esmermiyim beyaz tenlimiyim anlamadım.Yani tenim ikisinin arasında aslında :D .

Buğday tenli sayılırsın o zaman :D one million'a oryantel diyen de var odunumsu diyen de aromatik diyen de.Bence kalıcılığını sağlayan dip notadaki odunumsu kokudur alt notalarda yoğun hissediliyor. paco rabanne'nin ultravioleti kalıcı durur.Givenchy pi yi denedin mi kalıcı bir koku ama kışlıktır bu da yaz akşamları da güzel gider. Yalnız kokuya biraz sabır göstereceksin bekledikçe güzelleşir pi.

Armani black code istiyorum aslında ama dediğim gibi orjinali bile tenimde kalıcı olmadı,net olarak tavsiyelerin bunlarmı ekleme yapabilirsen iyi olur,birde dpde l11 kodlu koku çikolatalı olan kokuya dikkat ettim cüzdanıma şişenin dibinde kalanı boşalttım inanırmısın bi kaç ay durdu o koku cüzdanda,sonra lacoste red kullanmıştım kalıcı değildi,aynı model boşalttım cüzdana bi kaç saat sonra uçtu kayboldu.Anladığım kadarıyla odunsu kokular her anlamda daha kalıcı fresh kokulardan.

Armani black code'a benzetiyorum ben ultraviolet'i ondan seveceğini düşündüm biraz daha odunsu ama,givenchy play,dkny red delicious,burberry brit,burberry touch,tommy hilfiger tommy,jill sander sun man.
    Baharatlı, odunsu, turunçgil kokular bunlar baharatlı ve odunsu kokuları kalıcı olduğu için turunçgil kokuları da hoşuna gideceği için önerdim baharatlı odunsular da kötü değil güzel kokulardır. Bence fazla da parfüm deneme gittiğin zaman kokuları karıştırırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 23 Şubat 2011; 8:25:40 >

• david walker dan azzaro chrome sport şu ana kadar kokladığım en güzel turunçgil kokularından biri ismi sport diye kalıcılığı az düşüncesi oluşmasın kesinlikle, çünkü orjinallerin sportlarında genellikle öyle bir sorun oluyor ama bunda kesinlikle öyle bir şey yok elimi koklamaktan kendimi alamadım o derece güzel saf ve temiz bir koku şiddetle öneririm

bu arada davidoff champion david walker ada gelmiş orjinalini beğenmediğim için d.w da koklama ihtiyacı hissetmedim seven arkadaşlar bakabilirler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

Arkadaşlar, Carolina Herrera 212 yi en iyi ve en kalıcı yapan firma hangisi? Eski kokuma geri dönmek istiyorum..

Diğer firmaları bilmiyorum ama ixora yeterince iyi yapmıyor.

ixora ve dp de başarılı değil ama kalıcılık olarak dpde çok iyi
    david walkerda benziyor koku ixoraya ve dpye göre daha çok beğendim kalıcılık konusunda bişey diyemiycem ama
    en iyisi dersen mystical dan kokladığım zaman çok hoşuma gitmişti mystical dan bakmanı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: deeply11

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

Arkadaşlar, Carolina Herrera 212 yi en iyi ve en kalıcı yapan firma hangisi? Eski kokuma geri dönmek istiyorum..

Diğer firmaları bilmiyorum ama ixora yeterince iyi yapmıyor.

ixora ve dp de başarılı değil ama kalıcılık olarak dpde çok iyi
    david walkerda benziyor koku ixoraya ve dpye göre daha çok beğendim kalıcılık konusunda bişey diyemiycem ama
    en iyisi dersen mystical dan kokladığım zaman çok hoşuma gitmişti mystical dan bakmanı tavsiye ederim

bu arada söylemeyi unuttum bargelloda başarısız bargellonun 212 siyle dpnin 212 si aynı ayırt etmek çok zor

• Ben de firma bazında kullandığım bazı açık parfümleri yazayım, almak isteyenler fikir sahibi olurlar..

d&p

burberry classic: çok ağır ve baharatlı. orjinale yakın sayılır. sadece kışın kullanılabilir. çok kalıcı. ben pek sevmedim, ama çok beğenenler var.

jean paul gaultier le male: bence olmamış. birşeyler eksik. fazla alkol kokuyor gibi. ayrıca bende kalıcı olmadı.

hugo boss hugo: başarılı diyebilirim. çok farkeden olmuştu.

lacoste red: orjinalini denemedim ama burada kokusu süper. yalnız maalesef kalıcı değil.

dolce gabbana the one: bir eksiklik var. ayrıca bende fazla durmadı.

aqua di gio: hoş ama yine çok uçucu. yaz parfümü. ayrıca çok piyasa, hala satılıyor.

armani black code: pek benzetemedim.

bargello

hugo boss boss: baya benziyor ve çok kalıcı. tavsiye ederim. çok sıcak yaz günleri hariç iyi gider.

lancome hypnose: orjinalini denemedim, ama burdaki güzeldi. çok övülen bir parfüm. soğuk havalara uygun.

issey miyake: gerçeğine çok yakın. hatta birkaç arkadaş issey miyake mi kullanıyorsun dedi. favorimdir.

dolce gabbana the one: bence tam olmamış. dp nin ki de böyleydi. hiç durmuyor zaten. uçucu.

• Arkadaşlar rochas almak isteyenler gidip 100lüğüne veya 50liğine boşuna para vermesinler. Rebul'un Colors Deep diye bir parfümü var ve aynı rochas. Hatta daha da kalıcı. Ve 100lüğü sadece 10 lira. Bunu deneyin bana hak vereceksiniz.
  • Arkadaşlar bargellodan önerebileceğiniz veya deneyip de önermeyeceğiniz kokular hangileri? Veya DPden çok popüler olanlar hariç önerebileceğiniz neler var? Red,rochas,boss,armani code,ultramarine falan harici.
  • bargello dan hiç bişi önermioum ben denediklerim hiç kalıcı değildi nedense :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Arkadaşlar rochas almak isteyenler gidip 100lüğüne veya 50liğine boşuna para vermesinler. Rebul'un Colors Deep diye bir parfümü var ve aynı rochas. Hatta daha da kalıcı. Ve 100lüğü sadece 10 lira. Bunu deneyin bana hak vereceksiniz.

rosense in de bi erkek parfümü var. birebir direk burberry clasic yani :D koklayınca şaşırmıştım
  • İxora'da şu parfümleri denemiş olan var mı?

jean paul gaultier le male, lancome hypnose, christian dior homme intense, azzaro chrome, issey miyake, chanel allure home, insense ultramarine, yves saint lauren'in parfümleri... bunları kullanan varsa ve görüşlerini yazarlarsa çok sevinirim. Orjinaline yakın mıdır, kalıcılığı nasıldır bunların merak ediyorum.

Ayrıca ixora'dan başka parfüm önerileri de bekliyorum. Güzel bir konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Vedder

İxora'da şu parfümleri denemiş olan var mı?

jean paul gaultier le male, lancome hypnose, christian dior homme intense, azzaro chrome, issey miyake, chanel allure home, insense ultramarine, yves saint lauren'in parfümleri... bunları kullanan varsa ve görüşlerini yazarlarsa çok sevinirim. Orjinaline yakın mıdır, kalıcılığı nasıldır bunların merak ediyorum.

Ayrıca ixora'dan başka parfüm önerileri de bekliyorum. Güzel bir konu

insense ultramarine sadece bunu denedim orjinalinide sevmem bunuda sevmedim açıkçası çok dikkat etmedim benzio mu die ama muhtemelen benziodur.

• ixora dan 5 tl karşılığı numune sipariş ettim 9 tane ufak şişe bir adet kalem parfüm ve de anahtar hediyesi ile geldi.Ancak 7 tanesi bayan parfümü(napacaksam o kadar bayan kokusunu),yalnız 3 tanesi erkek onlarda 2 şişe joop classic ve diesel.özellikle istemiş olduğum parfümlerden sadece 1 tanesini göndermişler oda diesel E236 kodlu limonsu bi kokusu var ama kalıcılık namına hiçbir şey yok kolonya döksem daha çok kalır tenimde.joop kalıcı ama koku ofsayt.yani ixora benim gözümde artık 0,Daha önce d&p perfumum dan alıyordum yine ordan alacağım.
  • Bugün ixorada 4 mor parfümeri diye ankara'da bir marka var ordan da 9 tane kalem parfüm aldım yorumları birazdan yazıcam neleri denedim neleri beğendim.
  • Şimdi kendime bir liste yapmıştım 10 tane listemde olandan dördünü bulabildim.İxora kızılay mağazaları yetersiz çeşit konusunda hangisini çok satıyorlarsa onları sipariş geçiyorlar.
    e133 armani-mania=> güzel hafif bir koku gündelik kullanım için güzel tende kalıcılığı yüksek deneyin güzel bir koku
    e056 armani-he=> çok iddaalı süper bir koku ben çok ama çok beğendim kalıcılık süper
    e145 davidoff-echo=> baharatlı süper bir koku kalıcılığı orta düzey ixora notaları güzel yakalamış stabil bir koku istemeyenler için ideal tavsiye ederim
    e031 polo-blue=> Güzel de arkadaşların dediği gibi bana erkeksi bir koku gibi gelmedi 14-24 yaş arası kullanırsa onlarda güzel durur ixora notaları hissettirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

ixora dan 5 tl karşılığı numune sipariş ettim 9 tane ufak şişe bir adet kalem parfüm ve de anahtar hediyesi ile geldi.Ancak 7 tanesi bayan parfümü(napacaksam o kadar bayan kokusunu),yalnız 3 tanesi erkek onlarda 2 şişe joop classic ve diesel.özellikle istemiş olduğum parfümlerden sadece 1 tanesini göndermişler oda diesel E236 kodlu limonsu bi kokusu var ama kalıcılık namına hiçbir şey yok kolonya döksem daha çok kalır tenimde.joop kalıcı ama koku ofsayt.yani ixora benim gözümde artık 0,Daha önce d&p perfumum dan alıyordum yine ordan alacağım.

e236 only the brave baharatlı bir kokudur arkadaşım şimdi şüpheye düştüm bargello only the brave kullandım orjinali ile aynı diyebilirim 3 gün önce kalıcılık testi yapıyım dedim kağıt havluya sıktım koku hala duruyor buram buram kodu da e734 dene pişman olmazsın.Böyle diyince şüpheye düştüm şimdi.

• quote:

Şimdi kendime bir liste yapmıştım 10 tane listemde olandan dördünü bulabildim.İxora kızılay mağazaları yetersiz çeşit konusunda hangisini çok satıyorlarsa onları sipariş geçiyorlar.
    e133 armani-mania=> güzel hafif bir koku gündelik kullanım için güzel tende kalıcılığı yüksek deneyin güzel bir koku
    e056 armani-he=> çok iddaalı süper bir koku ben çok ama çok beğendim kalıcılık süper
    e145 davidoff-echo=> baharatlı süper bir koku kalıcılığı orta düzey ixora notaları güzel yakalamış stabil bir koku istemeyenler için ideal tavsiye ederim
    e031 polo-blue=> Güzel de arkadaşların dediği gibi bana erkeksi bir koku gibi gelmedi 14-24 yaş arası kullanırsa onlarda güzel durur ixora notaları hissettirmiş.

Merhaba. Kokuları beğenmişsin ama yaş kaç acaba? Ben biraz ganç işi kokulara bakıyorum da 20-25 arasına gidecek kokularsa internetten alabilirim çünkü bulunduğum şehirde ixora mağazası yok. Ayrıca nasıl kokular olduğunu kısaca anlatabilir misin? Yani baharatlı mı şekerli mi yoksa fresh kokular mı? Veya çok göze çarpan bir notaları var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

ixora dan 5 tl karşılığı numune sipariş ettim 9 tane ufak şişe bir adet kalem parfüm ve de anahtar hediyesi ile geldi.Ancak 7 tanesi bayan parfümü(napacaksam o kadar bayan kokusunu),yalnız 3 tanesi erkek onlarda 2 şişe joop classic ve diesel.özellikle istemiş olduğum parfümlerden sadece 1 tanesini göndermişler oda diesel E236 kodlu limonsu bi kokusu var ama kalıcılık namına hiçbir şey yok kolonya döksem daha çok kalır tenimde.joop kalıcı ama koku ofsayt.yani ixora benim gözümde artık 0,Daha önce d&p perfumum dan alıyordum yine ordan alacağım.

e236 only the brave, diesel in. şuanda ben kullanıyorum gayet kalıcı bi koku. nası kolonya anlayamadım ayrıca limon ile alakalı bi koku değil. baharat ve fresh in karışımı gibi bişi . gayet güzel bi parfüm

• quote:

@GKHN1905

Hocam bugün dpye gittim l11 tarzı koku istedim,ultra violete baktım limonlu gibi soft bi koku,birde armani cino vardı(cio değil,sanırım kendi üretimleri)armani cino şekerli gibi bir koku,tenimde güzel durdu gibi hoşuma gitti yani.İxoradan alcaktım ama aceleye geldi dpden aldım bi parfüm.Bu armani cionun içeriği nasıldır acaba,birde buğday tene yakışırmı kalıcımıdır acaba?Tavsiyeler için çok teşekkürler bu arada.

Arkadaşım kendilerinin üretimi olabilir de bendeki kodlarda ikisi de yok armani cino diye bir koku hiç daha yok kodunu söylersen belki yardımcı olurum. Şekerli kokuları buğday tene yakıştıramıyorum ben kalıcılık konusunda sıkıntı yaşamazsın da şekerli kokuda fresh ve odunumsu kokuları daha çok yakıştırıyorum. Fazla ağır kokulara kaçma bence.

• Ben parfüm olarak BASI HOMME/ ARMAND BASI kullanıyorum kokusu gayet güzel ve kalıcı tavsiye ederim Bu arada orjinal
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebo01

quote:

Şimdi kendime bir liste yapmıştım 10 tane listemde olandan dördünü bulabildim.İxora kızılay mağazaları yetersiz çeşit konusunda hangisini çok satıyorlarsa onları sipariş geçiyorlar.

Merhaba. Kokuları beğenmişsin ama yaş kaç acaba? Ben biraz ganç işi kokulara bakıyorum da 20-25 arasına gidecek kokularsa internetten alabilirim çünkü bulunduğum şehirde ixora mağazası yok. Ayrıca nasıl kokular olduğunu kısaca anlatabilir misin? Yani baharatlı mı şekerli mi yoksa fresh kokular mı? Veya çok göze çarpan bir notaları var mı?

Merhaba arkadaşım yaşım 28 armani he 25 yaş altına gitmez diye düşünüyorum odunumsu tütünümsü sandal ağacı daha başından hissedilen bir koku mania 20'li yaş grubuna gider diye düşünüyorum. Davidoff echo'yu beğenirsin başta baharat sonra odunumsu bir koku.
    ağacımsı ve odunsu kokulara yatkınım ben bilmiyorum belki de içinde bulunduğum yaşgrubu itibariyledir.
    Ağacımsı ve odunumsu kokular da öyle ona benziyor buna benziyor diye ne yazık ki anlatılmıyor ya da ben tarif edemiyorum.
    Yaş grubuna uygun parfüm tavsiyesi alırsan şehrinde hiç açık parfümeri satan yer varsa onlarda da benzetmeye çalışmışlardır.
    Versace blue jeans, polo blue beğeneceğin kokular bunları düşünmeden sipariş verebilirsin..Ben daha çok karakteristik farklı kokular arıyorum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.