Mavi olan fresh bir koku, kalıcılık pek yok, yeşil olan dahada fresh daha güzel ama kalıcılığı hiç olmayan bir parfüm. En kalıcısı gold (sarı) olan. Ben ofiste çalışıyorum dolabımın çekmecesine koyar günde 4 kere 5 kere sıkarım derseniz mavi ve yeşil alınabilir. Gold olanda öyle saatlerce kalmıyor. Fiyatına göre ama iyi iş çıkarttığı aşikar. Malum günümüzde 125ml bir parfüm min 3500 TL den başlıyor. |
ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (1084. sayfa)
-
-
merak eden varsa one million gibi kokusu.
-
Beyler acilinden sorum var, Beymenden parfüm aldım. Alırken satış sayfasında herhangi bir '' AFİLİ LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK LTD.ŞTİ. '' tarafından satılmaktadır diye ibare yoktu. Hemen durumu beymene mail attım bana dönüş attılar. Attıkları mailde aydınlatma metnine tıklıyorum Sayfa bulunamadı 404 yazısı çıkıyor. Böyle bi mail alınca iyice kuşkulanmaya başladım ürünün orjinalliğinden.
Ürünün adresi bu, birde 2 adet fotoğraf ekliyorum. Sizlerinde yorumunuzu almak isterim. Beymen çakma ürün satıyo olabilirmi iş ortağı adı altında?
www.beymen.comNikos Sculpture - EDP 100 ml Erkek Parfüm - Çok Renklihttps://www.beymen.com/tr/p_nikos-sculpture-edp-100-ml-erkek-parfum_1490582
-
Axe yeter fazla masrafa gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beymen çakma ürün satmaz. Afili Lojistik'e google'dan baktım Loreal'in Türkiye distribütörü olan firmaya aitmiş. Beymen'den alacağınız designer parfümler Türkiye distribütöründen gönderilir. Beymen kendisi getirmiyor bu ürünleri. Endişe etmenize gerek yok.
-
Ürün Dunhill - Desire Blue ye çok benziyor, nedense sevilde sıktığım koku farklıydı, yada ben orda o kadar fazla denedimki zihnim beni yanıltmış olabilir.
Almış olduğum ürün max 3,5 - 4 saat tende kalıyor, yayıcılık 1 saatten sonra çok düşüyor. Fragnaticaya fazla güvendim, insanlar bence daha doğru puan vermeliler. Mesela Dior Sauvage Parfume vardı abimde yayıcılık moderat oylamış herkes ama kessinnikle strong olarak düzeltilmeli. Hayatımda gördüğüm en uzun kalıcı ve yayıcı parfüm olabilir.
Konumuza geri dönersek, Koku olarak %60 mandalina, %40 yasemin gibi kokuyor. Zihninizde yasemin kokusu düşünürseniz aaa bunda yasemin var diyorsunuz, ama ön planda tamamen mandalina kabuğu kokusu var. Sonradan yasemin kokusu daha ön plana çıkıyor ama mandalina kokusuda yok olmuyor. Ana notaları şahsen ben hiç hissetmedim. Özellikle sedirle alakası bile yok.
Koku fresh bir koku.
Varsa almayı düşünen eden bilgisine sunarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotryzer -- 15 Ekim 2024; 23:45:56 >
-
Versace dylan blue: kalıcılığı düşük-orta arası ama bi o kadar güzel olan koku. Bence Lise, Üniversite, Ofis kullanımına çok uygun bir parfüm. Dış ortamda bu parfüm uçar gider (bence)
Versace eros: Bende buda vardı, yere düşürünce kırıldı. Eskiden bu kokuyu çok severdim fakat nedense artık hiç sevmiyorum. Belkide bıkkınlık yarattı.
Nikos sculpture edp: meyvemsi fresh mandalina ve yasemin kokusu, orta seviye kalıcılık, orta-düşük yayıcılık diyebilirim.
Tommy impact intense: tamamen odunsu bir koku kalıcılık odunsu olmasına rağmen orta seviye, yayıcılık orta. Kör alış yapmıştım gram sevmedim. Olgun insanlara gidebilir.
JPG - Le beau le parfum: benim favori kokum, böyle bir koku olamaz. Hem kalıcı hem yayıcı anlat anlat bitmez. Fragnaticada incir yazmıyor ama ben nedense incir kokusu alıyorum, birazda hindistan cevizi. Çok hoş bir koku.
Farmasi baoli - Avon Fulspeed in aynısı olmuş, fresh aquatic bir koku. Gençlere gider. Fiyatına göre çook başarılı performans gösteriyor. Nikos sculpture ile kafa kafaya kalıcı diyebilirim ama daha yayıcı.
-
Bazı parfümlerde notalardan kaynaklı olarak demlenme ihtiyacı oluyor. Oksijen teması başlayınca 3-4 haftada olması gereken hale gelir. 1 ay sonra götürün yanınızda bir sevil'dekini deneyin bir sizdekini aynı hale geldiğini görürsünüz bence. Sculpture hiç koklamadım ama puanı yüksek bir parfüm. Oldschool yüksek yaş parfümü diyorlar muhtemelen herkese hitap etmeyen kokulardandır
-
Arkadaşlar sahiden 2-3 bin tl'ye fısfıs mı alıyorsunuz...
-
5 litre suyun 100 lira, çöp poşetinin 80 lira faturaların en az 700 lira olduğu bir memlekette 2 bin lira parfüm hiç de absürt değil bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boss Bottled Intense ve Dolce Gabbana Light Blue bu iki parfüm benim değişilmez ikilimden biridir. DG Light Blue modelini İsveç, İsviçre yerlerden getirdim fakat benim istediğim tarz bir kokuyu elde edemedim. Orijinal olsa bile her şişede farklı bir kokusu var. Boss üretimden kalktı. Elixir modelini piyasaya sürdüler. İki parfümü bulabiliyorsanız denemenizi tavsiye ederim.
-
ürünler sahte olabilir. bahse konu loreal marka ismini amazonda kullanan ama aslında afili ticaret adına fatura kesen firmadan loreal Paris ürünler almıştım. ürünler geldikten sonra ticaret bakanlığı ithalat kayıt sisteminden yurtdışında üretilip türkiyeye sokulan loreallerin orjnal kutularına baktım ve hiçbirisi ile gelen ürünler tutmuyordu. ürünleri amazona yazdım fotoğrafları ekledim sahte diye ve iademi aldım. amazonda loreal satıcısına dikkat edin adı loreal ama satıcı bilgileri afili ticaret. ilgili sayfanın yorumlarını bi okuyun derim amazonda tüm ürünler sahte ama inatla kapatmıyorlar. ürün alan herkes iade etmiş. bu da başka bir siteden sahteciliklikle ilgili bilgi;
inceleriz bilinçli tüketici forumuHepsiburada L'Oréal satıcısı resmi mi? Afili Lojistik, L'Oréal Türkiye satıcısıymış.https://inceleriz.com/forum/konular/hepsiburada-loreal-saticisi-resmi-mi-afili-lojistik-loreal-turkiye-saticisiymis.2232/
-
Üstad bi sorum olucak, ben bu parfümü testerden beğenerek almıştım. Testerın performansı çok başarılıyken sevilden aldığım jpg daha az performanslı.
1-) Firmalar testerlara daha yoğun esans katıyo olabilir mi? yada şunu fark ettim eski parfümler çok kalıcıyken günümüzde sanki sağlık yönetmelikleri vesaire yüzünden esansları mı azaltıyolar?
2-) Çünkü mesela dün dekantparfümden Rasasi Hawas, Lattafa Asad, Lattafa Khamrah, Lattafa Kahram Qahva denedim. Özellikle arap parfümerleri basmışlar ambroxanı (derin bir nefes çektiğimde o sentetikliği hissedebiliyorum) fiyatına göre deli gibi kalıcı oluyolar (kendi ülkelerinde 1125 TL gibi komik rakamlar). Sağlığa zarar etkileri hakkında bilgin var mı? Chatgpt ye sorduğumda akciğersel anlamında hiç bir problem yazmadı. Deri olarak tahriş eder birde alerjik reaksiyonlar verebilir gibi cevap verdi. ve bu araplar pekte iplemiyormuş sağlık yönetmeliklerini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotryzer -- 13 Kasım 2024; 10:35:11 >
-
Sample'larda ekstra bir kalıcılık olacağını sanmıyorum en azından öyle bir şey duymadım şimdiye kadar. Denediğin 1 ml sample şişe performanslı batch, şişen reformule batch olabilir ya da psikolojik de olabilir veya kim bilir gerçekten o küçük şişeler biraz daha performanslıdır.
Arap kokularına gelirsek bence hiç endişeniz olmasın Lattafa, Rasasi, Armaf vs.. bunlar dünya çapında markalar artık ve avrupa birliği ülkelerindeki kozmetikçilerde satılıyor. Bir ürün avrupa standartlarına uygun bulunup satışına onay veriliyorsa sıkıntı yoktur. Görüyorsunuzdur son günlerde bizden avrupaya giden tüm mevye sebzeler zehirli oldukları için geri gönderiliyor onları da bize bir güzel yediriyorlar. Avrupa birliğinde kanunlar, yönetmelikler çok sıkı onların "ok" verdiği ürüne ben gözüm kapalı güvenirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X