Şimdi Ara

ORİJİNAL RAY BAN NASIL ANLAŞILIR ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
7
Favori
249.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bugün EMO OPTİKTEN RAYBAN 3025-004 58-62 avivator güneş gözlüğü aldım ve benimde en büyük şüphem ORJİNAL olmama ihtimali varmıdır ?

Rayban resmi sitesindeki fiyat 670 TL olarak gözüküyor ama ben Etiket fiyatı 737 TL den indirim yapılmış olarak 553 TL ye satın aldım sizde sahte olabilirmi?

İnternette birçok sitede araştırdım orjinalleri anlamanın püf noktalarından bahsedilmiş ama imitasyonlardada aynı şeyler var zaten anlamak çok zor

Benin aklıma takılan şey , bir kaç yerde sahte ise taktığın zaman başını döndürür mide bulantısı yapabılır yazıyor , bu belırtıler bende var baş dönmesi yapıyor onun için şüpheye düştüm , ama araştırmamda ilk defa polarize gözlük kullanan kişilerde baş dönmesi olabilir de deniliyor, ben ilk defa polarize kullanıyorum , gözlükçülere sormadan kesin olarak orjinal olduğunu anlamanın bir yolu var mı ? baş dönmesi yapması normal mi? EMO optik sahte gözlük satar mı sizce?

• merhaba arkadaşlar, gittigidiyorda luxotica yetkili bayisi olduğunu söykeyen bir satıcıdan rb3025 model gözlük aldım, 239 tl, orjinalliği konusunda şüphem var, gözlük orjinal gibi duruyor, çeşitli sitelerden videolardan baktım ancak kullanma kılavuzunda Türkçe karakterlerde hatalar var, ayrıca kılıfın iç kısmında metal vida tutan bir parça olması gerek diyorlar, benimkinde boşluk gözüküyor, sizce sahtemidir, henüz onaylamadım ürünü, garanti belgesi ve fatura var, faturada güneş gözlüğü yazıyor ancak garanti belgesinde model renk model tarih ve firma kaşesi var

edit: ürün sahte arkadaşlar, atasundan sipariş ettim ve karşılaştırdığımda gittigidiyorda o satıcıdan aldığım ürün sahteymiş, atasunoptikten alın içiniz rahat etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flanker05 -- 6 Ağustos 2017; 11:30:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flanker05

merhaba arkadaşlar, gittigidiyorda luxotica yetkili bayisi olduğunu söykeyen bir satıcıdan rb3025 model gözlük aldım, 239 tl, orjinalliği konusunda şüphem var, gözlük orjinal gibi duruyor, çeşitli sitelerden videolardan baktım ancak kullanma kılavuzunda Türkçe karakterlerde hatalar var, ayrıca kılıfın iç kısmında metal vida tutan bir parça olması gerek diyorlar, benimkinde boşluk gözüküyor, sizce sahtemidir, henüz onaylamadım ürünü, garanti belgesi ve fatura var, faturada güneş gözlüğü yazıyor ancak garanti belgesinde model renk model tarih ve firma kaşesi var

edit: ürün sahte arkadaşlar, atasundan sipariş ettim ve karşılaştırdığımda gittigidiyorda o satıcıdan aldığım ürün sahteymiş, atasunoptikten alın içiniz rahat etsin

Hocam atasun optikten aldığınız gözlükle gg den aldığınız gözlükle arasında ne gibi farklar var. Ben de gg den dediğiniz luxotica yetkili satıcıdan aldım. Benim de gözlük kılıfında metal vida tutan kısım yok ama bilemedim. Satıcının değerlendirme oranı yüzde 99 çoğu kişi de onaylamış sizle benzer durumda olunca sormak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mchtu17

quote:

Orijinalden alıntı: flanker05

merhaba arkadaşlar, gittigidiyorda luxotica yetkili bayisi olduğunu söykeyen bir satıcıdan rb3025 model gözlük aldım, 239 tl, orjinalliği konusunda şüphem var, gözlük orjinal gibi duruyor, çeşitli sitelerden videolardan baktım ancak kullanma kılavuzunda Türkçe karakterlerde hatalar var, ayrıca kılıfın iç kısmında metal vida tutan bir parça olması gerek diyorlar, benimkinde boşluk gözüküyor, sizce sahtemidir, henüz onaylamadım ürünü, garanti belgesi ve fatura var, faturada güneş gözlüğü yazıyor ancak garanti belgesinde model renk model tarih ve firma kaşesi var

Hocam atasun optikten aldığınız gözlükle gg den aldığınız gözlükle arasında ne gibi farklar var. Ben de gg den dediğiniz luxotica yetkili satıcıdan aldım. Benim de gözlük kılıfında metal vida tutan kısım yok ama bilemedim. Satıcının değerlendirme oranı yüzde 99 çoğu kişi de onaylamış sizle benzer durumda olunca sormak istedim.

gözlük camının içerisindeki kazınmış logoda ve kulak saplarındaki uzantıda farklılıklar var, kılıfın içerisindeki deliklite de farklılık var, bence atasundan alın içiniz rahat etsin

• Merhaba Arkadaşlar ben Optisyenim, ayrıca Mağazalarımda var. size kolaylık olsun diye yazıyorum daha önceki makalemdede var okumanızı tavsiye ederimhttps://www.sezeroptik.com/blog/gozlugun-orjinal-oldugunu-nasil-anlariz Bu link size tamamiyle yardımcı olacak yok eğer yardımcı olmazsa eğer ister arayın bilgi vereyim, 0216 371 25 32 li numaradan ister istanbul anadolu yakasında oturuyorsanız eğer bizzat getirerek te yardımcı olabilirim.

SEZER OPTİK
    yaset SEZER

https://www.sezeroptik.com/blog/gozlugun-orjinal-oldugunu-nasil-anlariz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaset -- 3 Haziran 2018; 5:50:45 >

• Gözlüğü taktığında telefonun ekranına bak ekran bir garip görünüyorsa polarizedir ve orijinaldir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.