Bildirim
Orijinal saat satan site?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güncel -
-
Hem orijinal hemde uygun fiyat istiyorsan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImpossibleIsNothing -- 26 Şubat 2016; 18:56:29 > -
distribütör sitesi hariç malesef sitelerin hepsi diyebilirim sahte satıyor, ithalatla çoğu replica oluyor ya da çakmaları oluyor, sana en garanti site saatvesaat onun fiyatlarıda orjinalliğe paralel yüksek -
quote:
Orijinalden alıntı: ImpossibleIsNothing
Hem orijinal hemde uygun fiyat istiyorsan.
http://www.saatturk.com/
ben de buradan saat almayı düşünüyorum. ekşisözlük'te saat siteleriyle ilgili yorumlara baktım. kimine stokta bulunmayan ürün satıyorlar, kimine defolu ürün satıyorlar falan yazmışlar. saattürk'le ilgiliyse genelde olumlu yorum yazmışlar. saatler vaktinde teslim ediliyormuş, ama benim için önemli olan orijinal olması. orijinal saat olsun, varsın geç gelsin. yani öyle pek saat konusunda bilgili biri de değilim. çakmasını orijinalini saatçiye gitsem ayırt edemem. kolum epeydir boştu, geçenlerde kolumda bir saat olsun diye heves ettim. konuya ilgim bu kadar. bu siteden de bir saat beğendim, sipariş verme konusunda tereddütteyim.. kesin orijinaldir diyorsunuz yani. öyle mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X