Şimdi Ara

Orijinal sro da bot kullanımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bu lceric skilleri ne işe yarıyor yani sadece partilerde adamlara basmak için mi? mesela ben bota bırakıyorum solo bunun bana yarar bir skillli yok mu? kalkanı açıyorum mesela ama clreic rodu çıkarınca koruma kayboluyor vs.
  • Trafik sorunu çözüldü sandık gene başladı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recovery division ve heaven glare gibi skill'leri kullanabilirsin. Eline başka silah alınca kaybolmaz bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BluePs3 kullanıcısına yanıt
    Ben bile bıraktım dün. Server trafik sorununu geçtim, tüm partimi sokamıyorum oyuna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki benim light armor mu robe mi giymem lazım yani arasında ne fark var hocam?
  • ayrıca o skilleri bulamadım hocam ya clreic için Türkçelerini yazabilirsen sevinirim
  • Buradan resimlere bakarak bulabilirsin hangilerinden bahsettiğimi.

Robe, light armor ve heavy armor kıyafetleri var Avrupalı karakterler için.

robe = garment
    light armor = protector
    heavy armor = armor

Robe giyersen magical defansın daha yüksek olur, char'ın çok hızlıdır.
    Light armor ise robe-heavy armor ortası bir şeydir.

Robe giyersen daha seri olursun, light armor giyersen daha sağlam olursun.

Ben wizard char'larıma robe, cleric char'ıma light armor, warrior char'ıma ise heavy armor giydiriyorum.
  • anldım açtım bu skilleri ancak kendine hp basmıyor, bana lazım olan wizardla kasarken kendime heal buff vs atabileceğim ve clreic rodu çıkarınca kaybolmayacak skiller hocam
  • Ayrıca bu botta kasma alanını genişletme diye bir husus var mı? yani get position dedikten sonra dar bir alanda kasıyor biraz daha etrafı gezmesi için bir ayarı var mı acaba. dar bir alanda geziyor sadece
  • 40 level'da açılan recovery division skill'i ile HP basabilir char.

Radius'un altındaki rakamı büyütebilirsin.
  • Hocam phbotta kastığımız yeri genişletme var mı,yani kasarken daha geniş bir alanda dolanmasını sağlayabileceğimiz bir ayar var mı botta?
  • Training Area > Radius
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.