Şimdi Ara

Orijinal sro da bot kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hala bot kullanılıyor mu oyunda senelerdir oynamadım bilmiyorum şu an. eğer varsa ahngi botu kullanıyorsunuz, ücretli ise güvenilir şekilde nasıl ve nereden temin ediyoruz?

• phBot kullanılıyor en çok.

www.projecthax.com adresinden üyelik alabilir,https://projecthax.com/payments.php adresinden PayPal hesabınızla 2-4-6 haftalık uzatabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca bu phbot satın aldım ama nereden indirip kuracağız bunu onu da çözemedim, sitesinden üyelik alıp botu satın aldım sadece
  • hocam botu kurdum ayarladım falan kasıyor ancak pot bitince otomatik pot alıp geri dönüşü bulamadım nasıl yapacağımı :)
  • he bir de daha yeni adım botu bot stopped faland diyor. botting time 0 minutes diyor. daha yeni aldım bitmesi imkansız herhalde
  • Şehre dönmesi için;

Protection > Return > Potions / Invertory

Şehirde pot alabilmesi için;

Town > Search (listenin gelmesini bekle) > almak istediklerinin sol tarafındaki kısmı işaretle ve karşısına kaç adet almak istediğini rakam olarak gir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca bu ayarları her seferinde yeniden yapmam mı gerekiyor yani kaydedip bota bağlandığımda ayarlar otomatik olarak çıkması için ne yapmam lazım?
  • Hiçbir şey yapmamana gerek yok. Otomatik olarak kayıt olur.

• Anladm ama kaydolmadı acaba botu açarken yanlış yerden mi açıyorum, ben indirdiğim rar dosyasından açıp phbot.exe den çalıştırıyorum herhalde o sebeple kaydetmiyor başkaı yerden direkt açmam lazım programı
  • Bir klasör açıp oraya çıkartın, oradan oynayın hep.
  • anladım hocam sağolun yardım ettiğiniz için, son olarak da kasma yerine otomatik olarak dönme nasıl oluyor? pot v alıyor tamir ediyor silahı ancak kasmak için götürdüğüm yere geri dönmüyor
  • Script hazırlaman gerek. Işınlanırken şehirde belirdiğin yerden başlatmalısın kaydı, kasma yerine kadar gidip kaydetmelisin. Sonra da kaydettiğin script'i, script listesine eklemelisin.

• Bu semerkanda gidince kasmaya bir problem mi avr acaba oyundan mı bende mi porblem anlamadım, moblar saldırmıyor ayrıca pet de ne takip ediyor karakteri ne de bir şey topluyor yerden hocam
  • C.S.Ö C kullanıcısına yanıt
    Yaratıklar bug'da kalmış olabilir.

Petin takip etmemesi de ilginçmiş.

"Pick Filter"a gel, "Options" başlığı altında "Use pick pet"i işaretle.

• Hocam bu phbot çalışmıyor ya ne yapsam, acaba yeni versiyonu falan mı geldi de böyle oluyor. atak kısmında skiller falan çıkıyor vs. daha önce en azından gittiğim yerde kasabiliyordum botla şimdi hiç bir şekilde çalışmıyor hata veriyor
  • here was a problem parsing the spawn packet, please upload Log\Error.txt to ProjectHax.com böyle bir hata veriyor :S
  • Güncelleme geldi, onu yükle.

Ben oyunu bıraktım. IP limit getirmişler. Partimi oyuna sokamadıktan sonra, bu lanet oyunu oynamanın anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Güncelleme geldi, onu yükle.

Ben oyunu bıraktım. IP limit getirmişler. Partimi oyuna sokamadıktan sonra, bu lanet oyunu oynamanın anlamı yok.

Bi devir sona mı erdi? Ip limit kaç olmuş bu arada

• LightBloom L kullanıcısına yanıt
    Güvenlik eklentisini değiştirmişler, X-Trap yapmışlar. Birkaç ay önce de yapmışlardı, birkaç saat sonra eskiye dönmüşlerdi. Bu sabah itibariyle tekrar X-Trap aktif edildi. 8 char'ı birden oyuna soktum, sürekli DC yemeye başladılar. Etrafa bakındım, herkes 4 char'la kasıyor. Limit 4 sanırım. sBot kullananlar, 3. char'da hata aldıklarını yazmışlar. Bu durum düzelmezse, oyuna bir daha girmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 12 Ocak 2016; 22:35:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.